SOVA - Sickla Recensioni

TrustScore 4 su 5

Simbagatan 12, 131 54 Nacka, Nacka, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte SOVA-butiken i Sickla och fick fantastisk hjälp av Jesper. Han tog hand om hela processen på ett mycket professionellt sätt, gav tydlig och trygg rådgivning och ingav ett stort förtroende.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betyg: 5 stjärnor Jag fick superfin hjälp på SOVA i Sickla när jag skulle köpa ny säng. Personalen var så trevliga och verkligen engagerade – de lyssnade på vad jag behövde och tog sig tid att hitt... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Sickla

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1349 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med mitt sängköp!

Jag är otroligt nöjd med mitt sängköp hos Sova Sickla! Redan från första stund kände jag mig väl omhändertagen, och en stor del av det är tack vare Jesper. Hans tålamod och expertis gjorde verkligen hela skillnaden. Han tog sig tid att lyssna på mina behov, svarade på alla mina frågor och guidade mig lugnt och professionellt genom alla alternativ utan att jag någonsin kände mig stressad.

Det märks tydligt att Jesper har stor kunskap om produkterna och verkligen brinner för att hjälpa sina kunder att hitta rätt. Tack vare honom känner jag att jag har gjort mitt bästa köp i livet, jag har aldrig sovit så gott tidigare!

Rekommenderar varmt Sova och Jesper till alla som funderar på att investera i en riktigt bra säng. Det här överträffade verkligen alla mina förväntningar!

11 febbraio 2026

Hej Sanaz,

Stort tack för din fina återkoppling!
Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både ditt sängköp och servicen du fick i Sickla. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse, detta ska vi såklart hälsa vidare till Jesper och resten av butiken. Extra kul att du redan märker skillnad i din sömn! Tack igen för att du tog dig tid att skriva och sov gott.

Valutata 2 stelle su 5

Köpet var ett öppningserbjudande av ny…

Köpet var ett öppningserbjudande av ny butik, typ halva priset men ännu många månader senare är priset detsamma.

4 dicembre 2025

Hej Kjell,
Vi på SOVA följer prisinformationslagen (PIL) vars uppgift är att skydda konsumenter från vilseledande prissänkningar där ett förhöjt jämförpris felaktigt anges. Om du har en fråga, hör gärna av dig till butiken eller vår kundservice – vi hjälper gärna!

Valutata 2 stelle su 5

Hej Ulf,
Vi beklagar att vi inte uppfyllde dina förväntningar. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag!

Toppsäljare

Anledningen till de fem stjärnorna är det otroliga kundservice-och bemötande som Jesper Sommensjö visade i vår kontakt för en dryg vecka sen. Oavsett om det skulle finnas fem eller fler stjärnor, skulle han få alla stjärnor som finns.

Förutom kontakten i butiken pratade vi även i telefon när mitt köp av säng skulle slutföras.
Under samtalet gav Jesper ytterligare bevis på att han är som "stöpt" för sitt jobb, men även har ett stort tålamod. /L

8 gennaio 2026

Hej Helene!
Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Jesper! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Vi önskar dig många goda nätters sömn – sov gott!

Valutata 3 stelle su 5

TRevligt på affärenTrevligt på affären

TRevligt på affären. Lite krånglig med kommunikationen med sängfabriken om leveransen

28 novembre 2025

Hej Carin,
Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att kommunikationen kring leveransen blev krånglig och förstår att det kan vara frustrerande. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 3 stelle su 5

Fantastiskt nöjd med den exeptionella…

Fantastiskt nöjd med den exeptionella servicen jag fick av Rebecka på Sova Sickla! Dock missnöjd med sängen i sig. Var en helt annan säng än den jag testade i butik. Och den Sova säng jag tidigare haft i samma märke och hårdhet. Den i butik sjönk man ner i. Mjukt och skönt. Men den jag fick hem är som att sova på ett golv. Stenhård! Så tyvärr besviken denna gång :(

12 novembre 2025

Hej Sophie,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att du uppskattade Rebeckas service, men vi förstår att det är frustrerande när sängen inte motsvarade förväntningarna. Kontakta gärna butiken igen eller vår kundservice så kan de hjälpa dig vidare. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och effektiv hjälp med allt!

Snabb och effektiv hjälp med allt!

20 settembre 2025

Hej Ami,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för er recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn.

Supergod service!

4 novembre 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevligt bemötande av…

Mycket trevligt bemötande av personalen. Jättenöjd med vald säng.
Smidiga lösningar vid byte av detaljer.

27 novembre 2025

Hej Anne,
Vad glada vi blir! Så kul att du är nöjd med din nya säng och att allt gick smidigt med bytet av detaljer. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Proffsiga och serviceorientetade

Reservdelar til Carpe Dien sängar åtgärdades snabbt med lägre pris än offererat

24 ottobre 2025

Hej Per,
Tack för din återkoppling! Vi är glada att allt gick smidigt med reservdelarna. Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Valutata 4 stelle su 5

Toppen säng

Utmärkt sälj och rådgivning
Smidig betalning
Bra leverans och inte minst
Toppen säng

15 novembre 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både rådgivningen, betalningen, leveransen – och framför allt din nya säng. Vi önskar dig många nätter av god sömn1

Mycket kön säng

12 novembre 2025

Hej Pasi,
Vi är glada att sängen uppskattas! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Vi handlade Tempursäng hos Sova i…

Vi handlade Tempursäng hos Sova i Sickla köpcentrum. Vilken härlig personal! De fick oss att verkligen känna oss välkomna. Vi provade i ”evigheter” och de var otroligt tillmötesgående.

8 novembre 2025

Hej Gunnar!
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni kände er välkomna och fick bra hjälp när ni provade sängar. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 4 stelle su 5

Bra hjälp

Vi fick väldigt bra hjälp att hitta rätt säng!

Madrass-skyddet kom inte med i leveransen men det var lätt i kontakt med personalen så den skickades i efterhand

7 ottobre 2025

Hej Elina,

Vi beklagar att madrasskyddet inte följde med leveransen, men skönt att det löste sig smidigt. Vi förstår att det påverkar helhetsupplevelsen. Roligt att ni fick bra hjälp att hitta rätt säng!

Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più