SOVA - Malmö Svågertorp Recensioni

TrustScore 4 su 5

Nornegatan 6, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte en Tempur-säng hos SOVA med hemleverans och full montering och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Från första besöket i butiken, där jag fick mycket bra och kunnig hjälp med att prov... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med mitt besök på SOVA! Jag fick testa flera olika sängar och fick hjälp genom hela processen. Sängexperten hade mycket bra koll på sortimentet och kunde svara på alla mina frågor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Service på högsta nivå – vänlig, hjälpsam och professionell. Jag uppskattar verkligen möjligheten att byta madrass inom 100-dagarsgarantin. Det visade sig vara en stor fördel eftersom den första... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oproffsiga! Vi köpte en säng som vi initalt var väldigt nöjda med. Det var fel på leveransen, men det löste sig snabbt. Månader efter började en grop forma sig och jag gick in till butiken där jag n... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Malmö Svågertorp

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1293 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Sängen blev vad som utlovades

Sängen blev vad som utlovades, leveransen kom mycket tidigare än vad som sades från början...

9 settembre 2025

Hej Henrik!
Vad roligt att sängen motsvarade förväntningarna och att leveransen kom tidigare än beräknat. Tack för din recension. Sov gott!

Bra bemötande

Bra bemötande, trevlig personal, bra deal på nya madrasser, bra leveranstid och 2 o påslakanset - Borås med 50 % rabatt :) Blev helt perfekt

8 agosto 2025

Hej Maritha,
Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att leveransen gick smidigt. Hoppas du får många sköna nätter i din nya sängmiljö.

Så bra service

Så bra service! Vår beställning låg i en rätt så stor kartong och när vi skulle ta den ut till bilen erbjöd tjejen som jobbade då att bära den till vår bil. Vi är mycket tacksamma.

28 agosto 2025

Hej Joanna.

Så härligt att höra! Vi är glada att vi kunde underlätta för er. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Varmt välkomna tillbaka! Vi önskar er många nätters god sömn.

Vänligen, SOVA

Trevlig säljare

Trevlig säljare. Snabbt och smidigt göra köp inom vår budget.

28 agosto 2025

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Helt fantastisk säng

Helt fantastisk säng, höll utlovad leveranstid!

9 luglio 2025

Hej Sanna!
Tack för din recension, vad härligt att höra att du är nöjd med både sängen och leveransen.

Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Rekommenderar SOVA

Köpte en ny säng och hjälpen vi fick i butiken var bra och blev väldigt nöjd med köpet.
Beställde även hemleverans med montering och det fungerade klockrent.

8 agosto 2025

Hej Linda,
Vad härligt att höra! Så kul att ni är nöjda både med sängen och leveransen. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar er många sköna nätter i nya sängen!

Utmärkt på alla sätt

Jag fick snabb hjälp i affären då jag var väldigt specifik i mitt önskemål. Lyckades även pricka in ett fantastiskt erbjudande. Lite längre leveranstid under sommaren, men trots detta kom sängen en vecka tidigare än jag beräknat. Och leveransen skedde på ett utmärkt sätt av trevlig budkille.

6 agosto 2025

Hej Maria,
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och upplevelsen i butik – och att allt gick smidigt och snabbt med leveransen! Det ska vi absolut hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn.

Valutata 2 stelle su 5

Wrong item delivered

Wrong item delivered, no support for a few weeks. Still waiting for the correct item.

4 luglio 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Hej Selina, vad tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte kännas. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal. Inlyssnande, tog sig tid att visa oss olika alternativ. Supernöjda med vår carpe diem säng!

5 giugno 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din recension Shadi! Vad roligt att du är nöjd med din Carpe diem-säng. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott och varmt välkommen tillbaka! Vänligen SOVA

Fantastisk upplevelse!

Fantastisk säljare som hjälpte mig köpa min säng! Hon var duktig på sin sak, påläst och snabb i sina handlingar, jag kände mig så trygg i hennes förklaringar och proffsighet! Jag gick ut från butiken med lättnad och spritter i kroppen, upplevelsen kunde inte varit bättre!

28 giugno 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för dina fina ord Petra! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Detta ska vi såklart hälsa vidare. Hoppas du sover riktigt gott i din nya säng! Vänligen SOVA

Valutata 1 stelle su 5

SOVA har lurat mig på alla mina besparingar

Kontinentalsängen som levererades visade sig vara som en nedlegad tältsäng. Inte ens klädseln stämde. SOVA hänvisar till leverantören Viking Beds som i sin tur förnekar alla problem. Efter ett års kamp berättade en anställd på SOVA att de är medvetna om bristerna, men i och med att jag inte kan dokumentera problemen så går SOVA och Viking Beds fria från allt ansvar. Märk väl - Ingen från Sova har varit och tittat på sängen som de har rekommenderat, sålt och levererat.

Jag är grundlurad, arg, besviken och väldigt ledsen. Kvar är jag med en säng som varken går att sova i, reklameras eller att sälja. Min gamla säng hann jag tyvärr skänka bort.

Svar::
För att bedöma sängen så krävs det en besiktning på plats, som ni vet och vilket ni aldrig har gjort. Trots flera påtryckningar.

Klädseln har ni lovat att byta så att färgerna blir de samma på samtliga delar - men av det blev det inget.

Ert sätt att behandla mig som kund har varit både beräknande, elakt, lömskt och samvetslöst!

Hur många fler har ni lurat?

Snälla, lita inte på SOVA! Oavsett vad dom säger, säljer eller vad dom garanterar!

19 giugno 2025
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Hej Petra, vad tråkigt att höra om er upplevelse. Vid reklamation krävs att vissa kriterier uppfylls, som att felet är dokumenterat och bedömbart. Om detta saknas kan vi tyvärr inte gå vidare, även om vi förstår att det är frustrerande. Vi tar med oss dina synpunkter.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt och kunnigt bemötande i…

Trevligt och kunnigt bemötande i butiken. Bra leverans tidigare köp som blev lite ”kludd” blev kompenserad för, proffsigt 😊

26 giugno 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök & varmt välkommen åter. Vänligen SOVA

Bra med garanti

Bra med garanti, att få prova och att få feedback på plats

20 giugno 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Madrass

Mycket bra service, mycket bra bemötande, kunniga, professionella.

14 giugno 2025

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för er recension. Vänligen SOVA

Fantastisk personal

Fantastisk personal! Otroligt hjälpsam och service inriktad. Hjälpte mig med köp av tre nya sängar till mig och mina barn. Har inget negativt att säga. Bara massa stjärnor 🌟🌟🌟🌟🌟

3 giugno 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Hej Emelie, tack så jättemycket för din fina recension och de många stjärnorna! 🌟Vi hoppas ni alla kommer sova skönt i era nya sängar. Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più