SOVA - Malmö Svågertorp Recensioni

TrustScore 4 su 5

Nornegatan 6, 215 86 Malmö, Väster, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte en Tempur-säng hos SOVA med hemleverans och full montering och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Från första besöket i butiken, där jag fick mycket bra och kunnig hjälp med att prov... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med mitt besök på SOVA! Jag fick testa flera olika sängar och fick hjälp genom hela processen. Sängexperten hade mycket bra koll på sortimentet och kunde svara på alla mina frågor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Service på högsta nivå – vänlig, hjälpsam och professionell. Jag uppskattar verkligen möjligheten att byta madrass inom 100-dagarsgarantin. Det visade sig vara en stor fördel eftersom den första... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oproffsiga! Vi köpte en säng som vi initalt var väldigt nöjda med. Det var fel på leveransen, men det löste sig snabbt. Månader efter började en grop forma sig och jag gick in till butiken där jag n... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Malmö Svågertorp

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1288 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra hjälp i affären

Bra hjälp i affären, sängen är mycket skön att sova i och leveransen skedde enligt plan.
Tack

11 dicembre 2025

Hej Predrag,
Tack för din recension. Vi är glada att du fick bra hjälp och att leveransen gick smidigt. Vi önskar dig många goda nätters sömn i din nya säng.

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande, bra service och en fantastisk bra säng

29 novembre 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din recension Irene! Vi är glada att du uppskattade vår service och sängen. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Valutata 1 stelle su 5

hållas det dom har lovat glömde saker…

hållas det dom har lovat glömde saker så fick ingen fjärrkontroll och ingen nätsladd

19 dicembre 2025

Hej Kerstin,

Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vi beklagar besväret och förstår att det påverkar helhetsintrycket. Butiken ska ha kontaktat dig via en annan kanal, men om du har fler frågor ber vi dig att använda vårt kontaktformulär här: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html eller fortsätta dialogen med din kontakt i butik.
Önskar dig en fin dag!

Valutata 3 stelle su 5

Höll inte leveransen som utlovat

Höll inte leveransen som utlovat. Var i butiken för att kolla det och fick uppfattningen att msn inte hade koll

8 novembre 2025

Hej Thomas,
Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott! Vänligen SOVA

Smidigt och bra

Smidigt och bra, kanon information!

1 dicembre 2025

Hej Andreas,
Vad glada vi blir att allt funkade smidigt. Tack för din återkoppling! Sov gott.

Otroligt långa leveranstider

Otroligt långa leveranstider. Det viktigaste för oss var tydlighet i kommunikationen gällande leveranser och det levde dom verkligen inte upp till. Många ursäkter och förvirrande budskap som skapade stor uppgivenhet när vi skulle komma i ordning med vår nya lägenhet. Till slut ordnade det sig och leveransen kom efter ca 11 veckor och många många telefonsamtal senare.

4 ottobre 2025

Hej Erik,

Vi beklagar verkligen förseningen av era produkter och det besvär det kan ha orsakat.
Ibland uppstår förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi tar till oss din feedback kring både leverans och kommunikation och arbetar kontinuerligt med att bli bättre. Vi hoppas att allt nu är på plats och att din nya säng kommer ge dig många goda nätters sömn.

Sov gott!

Duktig personal

Duktig personal, goda råd omtänksamhet.

8 novembre 2025

Hej Marie,
Vi är glada att höra att du uppskattade vår personal och rådgivning. Tack för din recension och sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Försäljaren sa att madrassen inte…

Försäljaren sa att madrassen inte skulle glida ner, men det gjorde den redan första natten! Och efter 2 nätter hängde den ca 8-10 cm utanför sänge vid fotänden! Likaså fungerar inte fjärrkontrollen alltid som den ska. F.ö. är jag nöjd.

14 ottobre 2025

Hej Ingegerd,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar att produkterna inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevt problem. Kontakta gärna butiken direkt eller vår kundservice via https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html - så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Tid att prova olika madrasser. Hjälp att bära ut paketet i bilen.

4 novembre 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Stort tack för din fina recension Kristina!
Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Bra information från säljaren innan val…

Bra information från säljaren innan val av madrass. Hjälp med madrassen till bilen.

30 settembre 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din återkoppling Eva!
Vi är glada att informationen och hjälpen med madrassen uppskattades. Vi hoppas att du kommer sova riktigt gott!

Valutata 5 stelle su 5

Ni hade bra service och de som…

Ni hade bra service och de som monterade sängen var duktiga och sängen är underbar att sova i

4 settembre 2025

Risposta di SOVA - Malmö Svågertorp

Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och monteringen – och att sängen känns underbar att sova i. Vi hälsar självklart vidare till butiken.
Vi önskar dig många goda nätters sömn!
SOVA

Bästa sängen 2k25

Övernajz säng

28 agosto 2025

Hej Eric,
Vad kul att höra att du är nöjd med din nya säng! Vi önskar dig många nätters god sömn. Vänligen SOVA

Väldigt nöjd

Min erfarenhet av Sova har varit väldigt bra från början till slut. Det började med ett bra och profisionellt bemötade i butiken. kunnig och trevlig personal. Jag kan iofs tycka att en leveranstid på 6-8 veckor är väldigt länga att vänta på sin säng.

24 settembre 2025

Hej, Martin,

Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse från början till slut. Tack för att du delar med dig av detta! Vi förstår att en leveranstid på 6–8 veckor kan kännas lång. Ibland beror det på faktorer utanför vår kontroll, men vi tar till oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt för att förbättra leveranstiderna. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Bästa säljaren och skönaste sängen

Angelo på Svågertorp var tillmötesgående och förtroendeingivande. Han kunde produkterna väl och sålde oss en Carpe Diem säng som har mött våra förväntningar!

19 agosto 2025

Hej Linda,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att Angelo hjälpte er hitta rätt säng. Det ska vi hälsa vidare! Så kul att Carpe Diem-sängen lever upp till förväntningarna. Sov gott!
Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più