SOVA - E-Commerce Recensioni

TrustScore 4 su 5

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Valutata 4 stelle su 5

Stort utbud av varor i många olika prisklasser. Blev lite besviken då påslakansettet jag köpte var betydligt mörkare i färgen än vad bilderna gjorde gällande. Jag är medveten om att färgen kan ski... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt fint och skönt duntäcke, bra kvalitet. Perfekt för en skön sömn även nu på sommaren. Tog lite tid innan jag fick varan men det gör inget, värt att vänta på. Rekommenderar varmt.

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - E-Commerce

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1355 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Påslakan matchar ej varandra när det kommer till färg

Köpte påslakan stripes natur/svart lovely linen, 2 stycken enkel. Samt örngott. Problemet var att alla hade olika färg på linnetyget. När man packar varorna bör man kontrollera att färgerna matchar, även om det ”ska” vara samma färg. Andra företag har samma problem med produkten

29 ottobre 2025

Risposta di SOVA - E-Commerce

Hej Helen, Så tråkigt att höra om din upplevelse. Låter mycket olyckligt och vi hoppas att det löst sig nu. Annars ber vi dig kontakta kundservice. Önskar dig en fin dag.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och en jättebra…

Snabb leverans och en jättebra kundservice. Ett av mina paket hade kommit på avvägar, fick dålig hjälp av fraktbolaget men fick hjälp av Sova istället med snabb återkoppling och lösning på problemet. Kan verkligen rekommendera företaget

24 ottobre 2025

Hej Gitte,
Stort tack för din fina recension. Vi är glada att höra att allt löste sig snabbt och att du fick bra hjälp av vår kundservice. Vi uppskattar din rekommendation! Sov gott!

Ingen leverans.

Produkten (ett örngott) är utmärkt då vi har köpt fler innan men vi har inte fått varan än och det har gått en månad sedan beställningen.

21 ottobre 2025

Hej Bengt,

vi är glada att höra att du tycker om våra örngott. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning. Det är förstås inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar din upplevelse. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranser. Önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Vi är väldigt nöjd med vår Sova…

Vi är väldigt nöjd med vår Sova duntäcke, som är mjukt och lagom varmt!

18 settembre 2025

Risposta di SOVA - E-Commerce

Tack för din recension John!
Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt duntäcke! Vi hoppas att det håller er varma och att ni får sova riktigt gott under de kalla månaderna!
Vänligen, SOVA

Valutata 2 stelle su 5

Sängen som ska vara hård är inte hård

Sängen som ska vara hård är inte hård. Mera som mellan.

10 giugno 2025

Hej Ayfer,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att sängen inte motsvarar dina förväntningar på hårdhet. Även om våra madrasser är designade för att ge både komfort och stöd, kan upplevelsen av hårdhet variera mellan person till person.
Vi vill gärna hjälpa dig vidare i detta ärende. Vänligen kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html
SOVA

Fina produkter

Fina produkter, bra pris och snabb leverans.

10 settembre 2025

Hej Andreas,
Vi är glada att du är nöjd med din upplevelse. Tack för din återkoppling och varmt välkommen tillbaka!

Fel vara

Fel vara, retur och jag måste betala mer än hälften av summan. Det skulle ta 3-5 dagar att få varan, det tog ca. 5 veckor. Kommer inte rekommendera SOVA!

7 ottobre 2025

Hej Elisabeth,

Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen och tar med oss dina synpunkter. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Bra kvalité

30 settembre 2025

Hej Mimmi,
Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten och upplevelsen. Tack för din recension. Önskar dig en fin dag!

Ekens Essens Ramsäng

Det är de bästa sängar som jag och min fru upplevt hittills, vi sover båda mycket bättre.
Levererades enligt plan och utan problem.

27 agosto 2025

Risposta di SOVA - E-Commerce

Tack för din recension! Vi är glada att höra att ni är så nöjda med era nya sängar och att leveransen gick smidigt.
Vi önskar er många goda nätter framöver!

Hej Eva,

Vi beklagar verkligen att hanteringen av din retur inte blev som förväntat. Vi förstår att situationen har varit frustrerande. Vår ambition är alltid att ge en smidig upplevelse, och vi tar med oss din synpunkt. Om du upplever att något fortfarande är oklart eller inte löst, når du vår kundservice via denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html.

Önskar dig en fin dag.
Vänligen, SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt smidig leverans hela vägen till sovrummet

Jag beställde äntligen en ställbar säng som jag tänkt länge på att köpa, och när jag såg att SOVA hade rea passade jag på. Det var skönt att få veta vilken vecka min säng planerats att vara klar, och sen också bra kommunikation med leverantör-företaget, som faktiskt kom en timme tidigare och väntade på mig som inte hunnit hem ännu. Sen var det ju TOPPEN att de bar in den TUNGA sängen till sovrummet åt mig. Sen var det bara att skruva fast benen och ställa sängen på plats, och fjärrkontrollen fungerade direkt! Det enda problemet jag hade var att hunden tyckte att sängen var skön och ville ta över den direkt, och det är ju inte SOVAs fel.

20 settembre 2025

Hej Tarja,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att kommunikationen fungerade bra och att leveransen gick smidigt. Det låter toppen att allt kom på plats och fungerade direkt.
Vi önskar dig många bekväma nätter i din nya ställbara säng (och hoppas att hunden låter dig behålla den!).

Härligt täcke

Härligt täcke, snabb leverans.

27 agosto 2025

Hej Sofia!
Vi är glada att du är nöjd med täcket och leveransen. Tack för din återkoppling! Sov gott!

Bra service och bra produkter

Bra service och bra produkter

22 agosto 2025

Hej Patric,
Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och vår service. Tack för din recension! Varmt välkommen åter. Vänligen SOVA

Bäddmadrass

Köpte en Ekens fast bäddmadrass, väldigt skön att sova på. Gillar den. Det tog lite tid att tillverka den, men det var värt att vänta.

19 settembre 2025

Hej Elena,
så roligt att höra att du är nöjd med din Ekens bäddmadrass. Vi förstår att väntan kan kännas lång, men är glada att du tycker det var värt det. Sov gott!

Snabb leverans!

Bra urval. Köpte Quilt Madrasskydd från Borås Cotton. Hög kvalité.

19 agosto 2025

Hej Birgitta,
Vi är glada att du är nöjd med utbudet och kvalitén på madrasskyddet. Tack för din recension! Sov gott.

Valutata 4 stelle su 5

Sängen uppfyller förväntningarna, men …

… 2 veckors försening sänker betyget till fyra

9 settembre 2025

Hej Pär!
Vi beklagar förseningen av din säng och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.
Vi är glada att du är nöjd med sängen och vi tar till oss din synpunkt – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!
Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più