SOVA - E-Commerce Recensioni 1.001

TrustScore 4 su 5

4,0

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Valutata 5 stelle su 5

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Överlag bra men fick åka och komplettera i butik själv och fick väl inte direkt nån ursäkt för strulet... dessutom köpa komplettering innan det var löst till fullpris för kampnjen precis gått ut man b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lite lång leveranstid. Men när sängen äntligen kom va det som att sova i en dröm, den gör undervärk för min dåliga rygg. Åratal med ryggproblem, jag har idag fått ny rygg, tack va min nya säng från... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - E-Commerce

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Nöjd kund

Mycket nöjd med varor och leverans.

Hej Barbro,
Vi är glada att du är nöjd med både varorna och leveransen. Tack för din feedback och sov gott!

Valutata 2 stelle su 5

Ringsted Dun Classic Comfort Duntäcke

Svalt sommartäcke! Eller hur, JÄTTEvarmt!

Hej Bosse,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer om ditt täcke, så ser vi om kan hjälpa dig.

Valutata 4 stelle su 5

Produkten bra men lång lev. tid.

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när det egentligen behövde beställas hem från leverantör.

1 maggio 2026

Hej Jenny,
Vi är glada att du är nöjd med produkten, och vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och information kring det. Sov gott!

Bra priser

Bra priser, snabba leveranser!

31 marzo 2026

Hej Viktoria,
tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen gick smidigt! Sov gott.

Bra beskrivning av varorna

Bra beskrivning av varorna

28 marzo 2026

Hej Linda,
tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med beskrivningen av varorna. Sov gott.

Valutata 4 stelle su 5

Jag fick underbart sköna lakan…

Jag fick underbart sköna lakan levererade snabbt och till ett lyckosamt billigt pris. Nu njuter jag nattetid. Tack så mycket

24 aprile 2026

Hej Viktoria,
stort tack för din fina feedback! Vad härligt att höra att du är nöjd med hela din upplevelse – vi önskar dig många nätter av god sömn.

Valutata 1 stelle su 5

Det tar alldeles för lång tid att få en…

Det tar alldeles för lång tid att få en madrass levererad.

23 aprile 2026

Hej Ann,
Vi beklagar den långa leveranstiden. Vi förstår att det påverkar upplevelsen. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har. Önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hittade precis det badlakan jag ville…

Hittade precis det badlakan jag ville ha. Priset var betydligt bättre än vad andra köpställen kunde erbjuda. Snabbt kom paketet till Gotland där jag bor.

12 maggio 2026

Hej Britt-Marie,
vad roligt att höra att du hittade det du letade efter! Vi är också glada att leveransen gick smidigt. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd med madrasserna leverans tiden var…

Nöjd med madrasserna leverans tiden var väldigt lång

22 aprile 2026

Hej Ingemar,
Vad roligt att höra att du är nöjd med madrasserna. Vi beklagar samtidigt att leveranstiden var längre än förväntat. Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Snabb leverans!

Snabb leverans!
Är väldigt nöjd med det som jag hade beställt!

18 aprile 2026

Hej John,
Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen gick smidigt och att du är nöjd med din produkt. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Allt var bra

20 marzo 2026

Hej Robin,
Vad roligt att höra! Tack för ert köp & er recension. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Extremt lång leveranstid och bara…

Extremt lång leveranstid och bara leverans till tomtgränsen sänker betyget. Annars snygg och bra sänggavel.

15 aprile 2026

Hej Inger,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Kul att höra att du är nöjd med din sänggavel. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Nja skulle inte köpa igen

Nja. En säng gick sönder på två veckor pga ett kvisthål i ribbotten. Trögt att få hjälp. Blev hjälpligt lagad till slut.

3 dicembre 2025

Risposta di SOVA - E-Commerce

tråkigt att höra om din upplevelse. Det låter olyckligt att sängen gick sönder. Vi förstår att det är frustrerande när återkopplingen dröjer. Under perioder med hög belastning kan svarstiderna tyvärr bli längre än vanligt, men vi arbetar kontinuerligt för att hjälpa alla kunder så snabbt som möjligt.
Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

9 aprile 2026

Hej Hans,
tack för din recension. Vad glada vi blir att höra att leveransen gick smidigt, sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Leverans enligt beställning och utan…

Leverans enligt beställning och utan problem vid köpet via deras hemsida.

11 marzo 2026

Hej Anders,
Tack för din recension. Vi är glada att allt gick smidigt. Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Det tog lång tid innan varorna kom

Det tog lång tid innan varorna kom. Annars var allt i sin ordning.

Hej Ann,
Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen. Sov gott!
Vänligen SOVA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più