SOVA - E-Commerce Recensioni

TrustScore 4 su 5

Hyllie Boulevard, 21532 Malmö, Väster, SE

Valutata 4 stelle su 5

Stort utbud av varor i många olika prisklasser. Blev lite besviken då påslakansettet jag köpte var betydligt mörkare i färgen än vad bilderna gjorde gällande. Jag är medveten om att färgen kan ski... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt fint och skönt duntäcke, bra kvalitet. Perfekt för en skön sömn även nu på sommaren. Tog lite tid innan jag fick varan men det gör inget, värt att vänta på. Rekommenderar varmt.

Valutata 5 stelle su 5

Beställde Movesgood bambu-påslakan via SOVA till ett bra pris och allt fungerade precis som man hoppas. Enkel beställning, snabb leverans och en produkt som verkligen lever upp till beskrivningen. Lak... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - E-Commerce

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1318 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Från lakanstrul till kundservice i toppklass

Jag hade ett reklamationsärende gällande ett dra-på-lakan som tyvärr hade lite väl mycket egen vilja och helst ville lämna madrassen under natten. Det var förstås frustrerande, men SOVA hanterade ärendet väldigt bra från början till slut.

Ett extra stort tack till Sandra som var snabb, tydlig, trevlig och lösningsorienterad genom hela processen. Hon höll mig uppdaterad, förklarade alternativen på ett bra sätt och såg till att ärendet löstes smidigt. Det märks verkligen när någon bryr sig om kunden på riktigt.

Alla företag kan råka ut för att en produkt inte blir perfekt, men det viktiga är hur man hanterar det efteråt. Där tycker jag SOVA, och särskilt Sandra, gjorde ett riktigt bra jobb. Kundservice i toppklass, mjukt, tryggt och utan skrynklor i bemötandet!

21 maggio 2026

Hej Fredrik,
vi är glada att vi kunde hjälpa till! Tack för din recension. Detta ska vi hälsa vidare till Sandra. Vi önskar dig en fin dag.

Toppen

Snabbt,enkelt,billigt.

20 maggio 2026

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för er recension. Vänligen SOVA

Valutata 1 stelle su 5

Leverans besked gick 1-3 dagar till…

Leverans besked gick 1-3 dagar till 10-15 dåligt utan vidare info från sova.

21 aprile 2026

Risposta di SOVA - E-Commerce

Hej Amanda, Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå. Vi tar till oss dina synpunkter och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Bra onlinebutik!

Bra onlinebutik!
Bra service och produkter.
Leveranstiden okej.

19 marzo 2026

Risposta di SOVA - E-Commerce

Tack för ditt köp & din recension! Sov gott!

Fantastiska kuddar

Snabb leverans och mkt bra varor

17 dicembre 2025

Hej Catrin,
Tack för din recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både leverans och varor. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Snikit sämsta leveransen jag varit med…

Snikit sämsta leveransen jag varit med om. Tog extremt lång tid, fick kontakta SOVA så många gånger. Aldrig mer att jag beställer härifrån.

14 maggio 2026

Hej Susanne,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi tar till oss dina synpunkter.

Valutata 3 stelle su 5

Allt var bra men otroligt…

Allt var bra men otroligt långbleveranstid.

15 aprile 2026

Hej Marina,
tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi önskar dig många nätter av god sömn.

Inte alls skön kudde

Inte alls skön kudde. Försökte ge tid eftersom de stod att det kan ta tid o vänja sig.. Nix den va usel

15 aprile 2026

Hej Ayel,
Vi beklagar att kudden inte levde upp till förväntningarna. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Det tog lite tid att få hem varorna men…

Det tog lite tid att få hem varorna men det var det värt. Den extra låga kudden är suverän! Så, mycket nöjd!

7 maggio 2026

Hej Marie,
Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med din kudde och att väntan var värd det. Vi önskar dig många nätter av god sömn. Vänligen SOVA

Valutata 2 stelle su 5

Otroligt långsam hantering

Otroligt långsam hantering. Produkter som fanns i lager enligt hemsidan tog tre veckor att leverera.

7 maggio 2026

Hej Lars,
Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och vår service.
Sov gott!

Nöjd kund

Mycket nöjd med varor och leverans.

3 aprile 2026

Hej Barbro,
Vi är glada att du är nöjd med både varorna och leveransen. Tack för din feedback och sov gott!

Valutata 2 stelle su 5

Ringsted Dun Classic Comfort Duntäcke

Svalt sommartäcke! Eller hur, JÄTTEvarmt!

3 aprile 2026

Hej Bosse,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer om ditt täcke, så ser vi om kan hjälpa dig.

Valutata 4 stelle su 5

Produkten bra men lång lev. tid.

Produkten bra och enligt förväntan men lång leveranstid som jag hade velat ha information om i samband med beställningen. De gav intryck på hemsidan av att det skulle gå snabbt att få hem grejerna när det egentligen behövde beställas hem från leverantör.

1 maggio 2026

Hej Jenny,
Vi är glada att du är nöjd med produkten, och vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och information kring det. Sov gott!
Vänligen SOVA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più