Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Stort tack till Nataly (säljaren) som hjälpte mig med min nya säng!
Testade många sängar innan jag hamnade i Sova butiken, och Nataly prickade in alla rätt på första besöket.
Super proffsig service från första besöket till leveransen.

Risposta di SOVA - Barkarby
Underbar säng, trevlig personal men har fortfarande inte fått våra bäddmadrasser som vi betalat för

Risposta di SOVA - Barkarby
Väldigt bra bemötande utav en kunnig kille som genererade ett köp utav en Carpe diem säng 🙏Butiken och säljarna rekommenderas starkt !

Risposta di SOVA - Barkarby
Riktigt nöjd med mitt köp hos Sova Barkarby! Duktig säljare som lät oss prova allt innan vi hittade rätt och lyssnade på våra önskemål. Sängen levererades och monterades smidigt hemma hos oss. Mycket trevliga montörer och toppen att de kunde ta med allt emballage! Vi köpte en kontinentalsäng från Ekens och vi älskar den!

Risposta di SOVA - Barkarby
Perfekt service från offert, beställning till service. Kamran (säljaren) var tillgänglig och hjälpsam under hel processen!

Risposta di SOVA - Barkarby
betalning innan leverans utan leveransdatum , skulle få leverans vecka 9 inget hände har ännu inte hört något

Risposta di SOVA - Barkarby
Trots att vi delade med oss av vår budget och vad vi söker efter, så visade säljaren upp alternativ som inte var relevanta, vilket drog ut en del på vår tid. När vi väl landade i ett sängalternativ, upplevde vi att han försökte få upp priset. Det som gör att vi ger detta betyg är situationen som uppstod på slutet när vi skulle få vår offert - säljaren visar offerten med våra val och sen en annan där sängbenen hade reducerat pris. Han säger att om vi köper sängen idag så får vi något reducerat pris… vi svarade att vi vill fundera lite, varpå han ryckte pappret från våra händer och gick iväg. Vi slutade med att köpa en säng från ett annat varuhus.
Vi ser gärna att säljaren hade anpassat sin service efter vårt behov. Vi hade också gärna sett att situationen på slutet kunde hanterats annorlunda genom att undvika ge oss skuldkänslor för att vi inte ville agera på ”erbjudandet” och först fundera lite i lugn och ro.

Risposta di SOVA - Barkarby
Usel service, handlade i början av januari och har fortfarande inte fått varan (lakan) och ej heller någon info trots att jag ringt och eftersökt varav

Risposta di SOVA - Barkarby
Har en reklamation som startades 231121! Åkte till butiken och påpekat problem med kant som ”kalvat”, på min 25000:- säng, inköpt 2019.Fick till svar att det gäller inte garantin på och uppmanades att reklamera via nätet. En servicminded säljare hade sagt att vi kan hjälpa till med det här i affären, tycker jag.
Efter inskickad reklamation hände ingenting över huvud taget. Åkte till affären igen som sa att de väntade på svar om kostnad (för mig!) att byta detta. Informerade om att jag endast satt mig på kanten vid i- och urstigande och att jag tyckte att en så dyr säng skulle klara det, då sa säljaren att så kan det bli även på en säng som kostar 90000:-!??
Säljaren lovade ta kontakt med tillverkaren och lyckades sedan utverka att jag ”bara” skulle betala 25% av kostnaden (<1300:-).Infon kom via mail och då svarade jag att kör på det! Sen hände inget igen! Ny tur till butiken, som inte gjort något, då vi inte hade överenskommit något! Bad dem göra det då!
Inget hände igen. Åkte åter till butiken som sa att inget var beställt, men som skulle göra det då. Nu 3 veckor efter har ff inget hänt. Det enda var att butiken ringde, i veckan, och frågade efter min adress då jag önskat hemleverans. Har varit tydlig med att jag hämtar i butiken, då det annars kostar minst 1000:- till. OK säger butiken, då beställer jag varan nu! Vilket jag i min enfald trott vara gjort mycket tidigare. Nu 11 veckor och inte ett smack har hänt - så otroligt dålig service.
Kommer definitiv inte rekommendera Sova-butikerna!

Risposta di SOVA - Barkarby
Väldig bra service, tog hand om oss och lyssnade på vad vi var ute efter

Risposta di SOVA - Barkarby
Jag träffade en mycket trevlig säljare som hjälpte mig att välja säng.
Igår levererades den och jag sov riktigt gott inatt.

Risposta di SOVA - Barkarby
En mycket trevlig försäljare som inte bara ville sälja så dyrt som möjligt utan var på på kundens sida. Mycket kunnig och förtroendeingivande.

Risposta di SOVA - Barkarby
Not happy with the service. Especially the Barkarby branch. While selling, they said the bed has a 10-year warranty, and when we had a problem today and raised multiple complaints, they didn’t want to consider it and instead decided that the case was invalid based on photos. When I dropped a review here, they dropped a comment that they would reach out to us and consider the complaint once again. But they never contacted us.
It’s not worth buying in SOVA. Instead, buy directly from Tempur; at least your complaint will not be invalid. It was a horrible experience. I don’t know how to solve this problem. I cannot spend another 40000sek and buy a new bed or get rid of this bed, which is so expensive.
I hope at least looking at this review, SOVA will react and help us out. I will continue to drop the reviews until they get back to us and consider the complaint.
Could anyone help me what consumer rights in Sweden are and how can you raise a complaint and go legal? Help will be appreciated.