SOVA - Barkarby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Herrestavägen 30, 177 38 Järfälla, Barkarby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Barkarby

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1298 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande och kunnig personal. Fick all hjälp vi behövde för att hitta en bra säng. Kan varmt rekommenderas.

25 luglio 2024

Hej Maria,
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde ett professionellt bemötande och att våra sängexperter kunde hjälpa dig att hitta en bra säng. Din rekommendation betyder mycket för oss. Tack igen för att du valde oss! Vänligen SOVA

riktigt proffsig service

Jag fick riktigt proffsig service som jag pratat vitt och brett om till mina vänner!

9 agosto 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Vad roligt att höra! Vi är glada att du uppskattade servicen och att du rekommenderar oss vidare. Sov gott!

Good

Ja Bara bra.

6 luglio 2024

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 1 stelle su 5

Jag bestälde en doubelsäbg medium…

Jag bestälde en doubelsäbg medium medium ; ni har revelerat medium fast. Sängen är ojämn. Det finns fel på den. Ni har inte öppet köp en månad . Ni har 14 dagar öppet köp. På kanten på meduim sida är det jette mjuk. Efter 30 cm blir det hård .

3 luglio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Vi beklagar att höra om problemen med den säng du fått. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet, så det är tråkigt att sängen inte motsvarar dina förväntningar. Även om vi har en 14 dagars ångerrätt vill vi gärna hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html och referera till det här meddelandet, så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt.

Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra service i butik och bra…

Bra service i butik och bra leveransvillkor. Vi är nöjda.

25 luglio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik. Tack för ert besök! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Så hjälpsam säljare!

Så hjälpsam säljare!

8 luglio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt efterlevande av leveranslöfte om embalage

Produkten ok. Leveransen mycket dålig.
Vid köpet av produkten i Barkarby så köpte vi Leverans inbärning och destruktion. Vi frågade om det ingick borttagande och medtagande av embalage för Diplomat Plymå-madrass och Sleep II bäddmadrass.
Svaret var JA av Vice Butikschef/säljare Kamran Rezaei.
Vid leverans vägrade leverantörerna medtaga något embalage.

10 luglio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för att du hörde av dig. Det verkar ha skett ett missförstånd då det uppfattades som att vi tar med oss emballaget, medan vi har menat att vi tar med oss de gamla sängarna. Vi beklagar verkligen denna förvirring och de besvär det har orsakat. Har det ännu inte löst sig ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html alternativt kontakten ni redan har i butik. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Nataly Barkarby

Nataly, otroligt bra service det var så proffsigt och premium bemötande!
Även efter så har mail responsen varit snabb och bra!

7 giugno 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Vad glada vi blir av att läsa detta! Detta ska vi givetvis hälsa vidare till Nataly! Tack för dina vänliga ord, du är varmt välkommen tillbaka.

Bästa bemötandet!

Jag fick fin hjälp att välja rätt säng. Ingen stress. Kunnig säljare. Trevlig upplevelse.

28 giugno 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din fina recension

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig och service minded personal

Trevlig och service minded personal.
Köpte en en säng av en trevlig tjej som hjälpte oss med alla våra frågor.

27 giugno 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för att ni besökte oss och för den fina recensionen! Vi hoppas att ni får många nätter av härlig sömn framöver. Vänligen SOVA

Bra och kunniga säljare

Bra och kunniga säljare, bra produkt.

25 maggio 2024

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för er recension. Vänligen SOVA

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig bra säljare

Trevlig bra säljare. Visade flera alternativ efter mina behov och önskemål och sen föll valet på en carpe diem säng.

8 giugno 2024

Hej Robert,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du hittade en Carpe Diem-säng som passar dina behov och önskemål. Vi hoppas att du kommer sova gott i din nya säng.

SOVA

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra kundservice

Pålitlig och ärlig rådgivning från kundtjänst samtidigt som jag väljer säng för mitt behov

6 giugno 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi hoppas att du kommer sova gott i din nya säng. Vänligen SOVA.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket kompetent säljare som hjälpte…

Mycket kompetent säljare som hjälpte oss välja rätt säng. Trevligt bemötande!

31 maggio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Det gläder oss att höra att ni fick hjälp av en av våra sängexperter. Tack för ert besök & tack för recensionen! Vi önskar er många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Lovar mer än de håller

Lovar mer än de håller
Långsam återkoppling

17 maggio 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Hej Mats, Vi beklagar att du upplevt en långsam återkoppling och att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi har skickat en kompensation till din mail och hoppas att detta kan vara till en viss tröst. Vänligen SOVA.

Supernöjd

Köpte min nya säng hos Sova i Barkarby här om veckan av Sean. Han var extremt kunnig och gav svar på alla frågor och funderingar jag hade. Hela köpsprocessen kändes professionell och jag är allmänt jättenöjd över besöket. Kan därför starkt rekommendera Sean och Sova Barkarby om någon ska köpa säng.

22 maggio 2024
Non scritta su invito

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din recension! Vi är glada att höra att Sean kunde hjälpa dig på ett så professionellt och kunnigt sätt. Din rekommendation betyder mycket för oss. Vi är glada att du är nöjd med din säng och ditt besök hos oss i Barkarby. Sov gott.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più