SOVA - Barkarby Recensioni 548

TrustScore 4 su 5

4,2

Herrestavägen 30, 177 38 Järfälla, Barkarby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren satte sig verkligen in i köparens situation, erbjöd bästa möjliga lösning med tanke på pris, kvalité och leveranstid som krävdes av köparen 8/1 2024 Idag fick vi tyvärr veta att leveransen v... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Barkarby

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kunnig personal som verkligen…

Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering och bortforsling av packmaterial. Är väldigt nöjd med min nya säng.

22 aprile 2026

Hej Eva,
stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med besöket i butiken och att de kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Härligt också att leveransen fungerade smidigt.
Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med din nya säng!

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra . Bra info inför köpet och jag är mycket nöjd med produkten. Service och personal var mycket bra.

18 aprile 2026

Hej Diaz
stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med hela din upplevelse.
Önskar dig många sköna nätter framöver!

Sover gott!

Bra kundservice i butik

5 marzo 2026

Hej Elin,
tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik. Vi hoppas du fortsatt kommer sova gott.

Valutata 2 stelle su 5

Att köpa en ny madrass tog allt för…

Att köpa en ny madrass tog allt för lång tid. Den nya madrassen är halare mot underlaget och glider lätt i sängen. Inte bara
Önskar ni kan göra något så madrassen ligger still. Har den gammal i sängen bredvid. Som jag upplever ligger still.

1 aprile 2026

Hej Kjell,
vad tråkigt att höra att bäddmadrassen inte motsvarade dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller fortsätta dialogen med din kontakt i butik om du har frågor eller funderingar. De kan säkert ge dig tips och råd kring att madrassen upplevs som hal.

Vänliga hälsningar
SOVA

Valutata 2 stelle su 5

If they say to us to buy from SOVA…

If they say to us to buy from SOVA instead of Mio and promise to deliver in six weeks then delivery 14 weeks later is NOT OK. Poor service

28 marzo 2026

Hej Jonathan,
Vi beklagar verkligen förseningen av din vara och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi tar med oss dina synpunkter.

Valutata 3 stelle su 5

Min ull/bommul Bäddmadrass

Jag fick min bäddmadrass som var bomull på ena sidan och ull på andra, i februari 2026. Det var bra gjort men det kändes inte så skönt när jag skulle använda den för första gången och inte heller kändes som att den var en ny madrass i jämfört med min gamla när den var ny. Tråkigt att en del av produkter förlorar sin kvalitet. Mvh Susanne

21 febbraio 2026

Hej Susanne,
Tråkigt att höra att bäddmadrassen inte motsvarade dina förväntningar. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta butiken igen eller vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna vidare. Sov gott!

Risposta di SOVA - Barkarby

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Säljaren var otroligt härlig och inlyssnande!

Allt fram till installation gick smidigt. Installatörerna var lite lite slarviga.

24 marzo 2026

Hej Martin,
Tack för din recension. Tråkigt att höra att installationen inte levde upp till förväntningarna – så ska det självklart inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och kollar över vad som har hänt. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Jag valde er butik för att jag behövdBra köp och en bra investering i tempur sängen som formar sig efter kroppen e…

Jag valde er butik för att jag behövde en säng och den sängen blev jätte bra är mycket nöjd med mitt köp hos er ångrar ingenting

9 aprile 2026

Hej Carina,
Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp. Härligt att sängen formar sig efter kroppen och ger dig den komfort du behövde. Vi hoppas att du fortsätter sova riktigt skönt i den framöver också!

Trevlig personal

Trevlig personal
Bra priser

18 marzo 2026

Hej Malin,

Bra bemötande

Bra bemötande, personal tog sig tid att låta mig prova.

16 febbraio 2026

Hej Elisabeth,
Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trevlig och kunnig säljare

Trevlig och kunnig säljare. Killarna som levererade sängen och tog vår gamla var trevliga och gjorde ett bra jobb. Dock var leveranstiden från köpet till leverans lite väl lång.

11 marzo 2026

Hej Torsten,
Vad glada vi blir att höra att du upplevde både säljaren i butik samt leveransteamet som trevliga och kunniga. Samtidigt beklagar vi verkligen att leveranstiden blev längre än förväntat och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar helhetsupplevelsen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra hjälp vid köp av säng

Mycket bra hjälp vid köp av säng. Inget att anmärka på.

17 febbraio 2026

Hej Jonas,
Vi är glada att höra att du fick bra hjälp med ditt sängköp och att du är nöjd med upplevelsen. Tack för din återkoppling! Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Dåligt bemötande och fick inte den…

Dåligt bemötande och fick inte den madrass jag beställde. Borde reklamera det kanske tillbovh med var billigare än den jag hade betalat för. ☹️

5 febbraio 2026

Hej Gunilla,
Tack för att ni tog er tid att berätta om er upplevelse. Så ska det naturligtvis inte kännas. Vi kommer naturligtvis att framföra detta till berörd butik. Hör gärna av dig till butiken eller vår kundservice om du har fler frågor. Önskar er en fin dag!

Kompetens personal

Engagerade personal med goda kunskaper

4 marzo 2026

Hej Abbas,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bra och engagerad service…

Fantastiskt bra och engagerad service från butiken i Barkarby vid köp av fyra sängar från Ekens. Mina varmaste rekommendationer.

3 marzo 2026

Risposta di SOVA - Barkarby

Tusen tack för din fina återkoppling Carl!
Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både upplevelsen i butik och framförallt sängarna. Vi önskar er många goda nätter av god sömn.
Vänligen SOVA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più