Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Herrestavägen 30, 177 38, Järfälla, Barkarby, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
När vi köpte sängen i Sovabutiken i Barkarby fick vi en mycket god hjälp av en duktig och trevlig kvinna att välja rätt säng till oss. Vi är mycket nöjda med vår nya säng och kan rekommendera Sova om ni går i köpa säng tankar.

Risposta di SOVA - Barkarby
Kunnig trevlig personal som verkligen vägledde mig utifrån vad jag önskade .
Och nu sover jag gott i en för min kropp perfekt säng . Inte för hård inte för mjuk utan bara väldigt väldigt skön !

Risposta di SOVA - Barkarby
Bra hjälp i affären, leverans som utlovats samt snabba killar som monterade. Skön säng

Risposta di SOVA - Barkarby
Sova står bakom sina produkter och leveranser. När något blir fel så hjälper man kunden.

Risposta di SOVA - Barkarby
Bra bemötande i affären, inlyssnande och tillmötesgående.
Leveransen och bortforsling av gammalt gick snabbt och lätt och - Sängen är jätteskön,

Trevligt bemötande.
Fick gott om tid att prova olika sängmärken utan bli pushad.
Leveransen fungerade väl.
Jag märker skillnaden på min nya och gamla säng.
Jag sover så gott i min nya säng och har stor användning av att den är ställbar. Jättenöjd!!!!

Risposta di SOVA - Barkarby
Ni är ett bluff företag! Er härskarteknik när det kommer till reklamations ärenden är fullkomligt oacceptabelt! En återförsäljare ska ta emot reklamationer. Jag säger bara folket köp inte sängar på sova, dom är inte serviceminded
! Under all kritik när det kommer till service!

Risposta di SOVA - Barkarby
Fantastisk kunnig säljare Nataly.
Bästa tänkbara killar som levererade sängarna, trots trång trappa till övervåningen 😊

Risposta di SOVA - Barkarby
Teamet är alltid service minded - trevliga och snabba.
Köpt 2 sängar och massa tillbehör under 1 år och oavsett vem som står där är bemötandet alltid detsamma.

Risposta di SOVA - Barkarby
Bra säljare, mycket information om olika modeller och prisklasser,
Smidig leverans trots fel adress till leveransfirman.

Risposta di SOVA - Barkarby
Bra service i butiken och vid hemtransporten (inkl montering)

Risposta di SOVA - Barkarby
Personalen var en stor anledning, som gjorde att man köpte sängen där. Proffsig, kunnig och vänlig.

Risposta di SOVA - Barkarby
Allt var bra. Upplevelse. Sängen.
Men att vänta 6-7 veckor var hemskt. Men underbart när man fick sägnen.