SOVA - Barkarby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Herrestavägen 30, 177 38 Järfälla, Barkarby, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt sängköp. Jag har länge letat efter en säng som ger bra stöd och behåller sin form utan att påverkas av kroppsvärmen. Sedan jag började sova i den har jag inte längre samma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Företaget som levererade och monterade gjorde märken på väggarna och lämnade skräp. Sängen är felkonstruerad då övre kassetten är ca 10 cm smalare än undre. Klädseln på sängen är sned och skrynkli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett stort tack till Arielle som tog väl hand om oss när vi skulle köpa säng. Att kunna boka upp en tid då man får en bra genomgång av alternativen och samtidigt kunna provligga i lugn och ro var ett v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig kunnig personal som verkligen hjälpte mig att välja rätt säng. Leveransen fungerade också väldigt bra med trevliga transportörer som skötte leveransen utmärkt. Inbärning, uppackning, montering... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Barkarby

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1296 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Professionellt bemötande samt ypperlig service!

Professionellt bemötande samt ypperlig service ledde till att vi kunde införskaffa vår drömsäng.

17 settembre 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att vårt bemötande och service hjälpte er att hitta drömsängen. Vi önskar er många goda nätters sömn!

Toppservice på plats i Barkarby

Toppservice på plats i Barkarby, och vi är jättenöjda med sängen vi köpt.

14 agosto 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din recension Stefan!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både service och produkt. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!

Lev enl kontakt

Lev enl kontakt

14 agosto 2025

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och just behandlingen efter…

Bra service och just behandlingen efter en miserabel levranskarusell med DHL.

10 settembre 2025

Hej Lennart!
Vad glada vi blir för din recension – så kul att vi kunde hjälpa till! Vi förstår att leveransstrul kan vara frustrerande, och vi är glada att det till slut gick att lösa på ett bra sätt.
Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och kunnig personal

Mycket trevlig och kunnig personal. Det var ett rent nöje att handla. Ett speciellt tack till Sean i Barkarby som var både trevlig och påläst!
Kan rekommendera detta gäng i Barkaby till alla!

12 agosto 2025

Hej Sara!
Så roligt att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet – och vi ska absolut hälsa vidare till Sean. Varmt välkommen tillbaka, sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Bra och brett urval

Bra och brett urval. Kunnig säljare men höga priser

30 agosto 2025

Hej Torbjörn,
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback. Kul att du är nöjd med vårt utbud och bemötande – vi tar även med oss dina synpunkter kring prisbilden.

Sov gott! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren (butikschefen) var trevlig och…

Säljaren (butikschefen) var trevlig och ärlig och försökte inte få oss att köpa det dyraste utan förklarade bra skillnader på böddmadrasserna.

30 agosto 2025

Hej Magnus,

Tack för din recension. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och är glada att höra att du fick ett bra bemötande och tydlig information. Varmt välkommen tillbaka.

Bra säng och service

Bra säng och service. Leverans funkade bra och enligt avtalad tid.

10 luglio 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din recension Magdalena!
Vi är glada att sängen motsvarade dina förväntningar och att leveransen fungerade smidigt. Varmt välkommen tillbaka. Vänligen SOVA

Valutata 4 stelle su 5

"Hon är så söt när hon sover

"Hon är så söt när hon sover. Själv har jag inte fått mig en blund. Det är den bästa av gåvor att kunna sova gott"

Sägen fick ett lyft och trots en del sorg är nu nattdrömmarna oftast av godartad karaktär. Tack sova för att ni ha hjälpte mig trots krångel med leveransen.

9 agosto 2025

Hej Nina,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Vi önskar dig många fler goda drömmar framöver! Varmt välkommen tillbaka.

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt trevlig säljare i Barkarby som…

Riktigt trevlig säljare i Barkarby som hjälpte med alla frågor och funderingar, vi landade på en tempur säng som uppfyller alla våra krav. Har sovit på sängen i ca 2 månader nu och jag har aldrig haft bättre sömn ! Rekommenderar tempur men framförallt Sova som hjälper till att hitta rätt.

5 luglio 2025

Hej Hamid,
Så kul att vi kunde hjälpa till! Tack för ert besök och för att ni tog er tid att skriva en recension. Vi hoppas att ni får många goda nätter i er Tempur-säng.

Valutata 5 stelle su 5

Trevlig och hjälpsam personal vid val…

Trevlig och hjälpsam personal vid val av min säng. Han var tålmodig, då det säkert tog ett tag innan jag bestämt mig både för säng, tyget och andra sängben. Det blev en Ekens och jag är väldigt nöjd med den.

5 luglio 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Hej Petra, Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök och er recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Vänligen SOVA

Supernöjd

Supernöjd. Fantastisk service! Sängen var grym!

31 luglio 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din fina feedback! Vad härligt att höra att du är nöjd med sängen och servicen. Sov gott!

Personalen var mycket trevlig

Personalen var mycket trevlig, ingen väntetid. Jag visste vad jag ville ha och fick den hjälp som jag behövde.

26 giugno 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din recension Elisabeth! Vad kul att vi kunde hjälpa dig med det du behövde. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 1 stelle su 5

Falsk marknadsföring

Sängen vi provade i butik var inte den vi fick hemlevererad, det tog ett halvår för oss att få rätt säng. Även ”rätt” säng har varit usel, men vi fick av oklar anledning ingen bytesrätt på just vår säng, trots att ni marknadsför att ni har nöjdhetgaranti.

25 novembre 2024

Risposta di SOVA - Barkarby

Hej Michael, Så tråkigt att höra om din upplevelse. Vi har tyvärr ingen möjlighet att lösa ditt ärende i denna kanal. Kontakta gärna vår kundservice via kontaktformuläret på denna länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html så hjälper de dig vidare. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bra service, bra köp.

Stor butik, luftig, snyggt utställda sängar och andra varor. Mycket bra och kunnig personal, som gav service och information. Vi är nöjda med vårt köp!

19 giugno 2025

Risposta di SOVA - Barkarby

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade vår butik och personal. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott. Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più