Valutata 5 stelle su 5

Ruim jaar geleden traplift aangeschaft bij Smienk. Werkt perfect. Nu jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Vanuit Smienk werd contact opgenomen voor de afspraak. Monteur belde kort voor aankomst. Andries... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldig goede ervaring! Hartelijke en behulpzame mensen over heel de lijn, van verkoper tot monteur naar de administratieve dienst, zeer behulpzaam en professioneel. De traplift werk zoals... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Wij hebben de traplift vanaf 2021, maar gebruiken deze niet continue. Een maand geleden is een monteur geweest voor onderhoud en 2 storingen, dit is niet goed verholpen, maar moesten 400 euro afrekene... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Communicatie verliep soepel. Binnen 5 weken traplift geplaatst op lastige plek door heel vriendelijke en kundige monteur. Gerben belde van tevoren, was keurig op tijd. Ging aan de slag, liet geen romm... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di ausili per la mobilità
  2. Fornitore di attrezzature per disabili

Scritti dall'azienda

Smienk levert nieuwe en tweedehands trapliften van alle A-merken. Zo heeft u altijd onafhankelijk advies. Zo voorkomt u dat u wellicht de verkeerde traplift aanschaft, en u zich zorgen blijft maken over uw situatie of valt met alle gevolgen van dien. Smienk, gewoon graag thuis. U kunt onze trapliften bekijken én uitproberen in onze showroom. Maak daarvoor een afspraak via 0341 76 80 71.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,6

Tutte le recensioni

252 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Hele attente monteur

Hele attente monteur, méér dan op tijd aanwezig, mét telefonisch advies de avond van tevoren. Snel, schoon en complete beurt aan de lift gedaan. Een minpunt is dat ik zelf om de servicebeurt heb moeten vragen, had eigenlijk in Januari van dit jaar moeten gebeuren. Hebben uiteraard wél een heel jaar onderhoud betaald, kunnen ze misschien eens over nadenken.

10 dicembre 2025

Risposta di Smienk Trapliften

Fijn dat u tevreden bent over onze monteur en de servicebeurt!

Onze excuses dat u zelf moest vragen om de onderhoudsbeurt. We gaan intern bekijken hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen.

Met vriendelijke groeten,
Smienk Trapliften

Tevreden van Smienk trapliften

In het begin waren er eerst veel problemen met de traplift. Smienk is oplossing blijven zoeken. Vanaf het moment dat het probleem opgelost werd is er geen probleem meer geweest. De techniekers zijn vriendelijk.

9 dicembre 2025

Risposta di Smienk Trapliften

Dank u wel! Fijn dat het allemaal is opgelost!

Kees

Na een wat ongelukkige start is de traplift geleverd en deskundig geïnstalleerd door een erg vriendelijk monteur die niet volgens het boekje te werk gaat, maar meedenkt met de wensen van de klant. Alles goed uitgelegd en opgeruimd.

9 dicembre 2025

Bedankt voor uw review!😊

Mevr.Krijgh v.d.Bogert

Traplift perfect in gemeten, ook de plaatsing door monteur Patrick vakkundig uitgevoerd.
Tijdens een korte pauze genoot hij van een kopje koffie met worsten broodjes om daarna uitleg te geven over de bediening van de traplift en alles netjes opgeruimd.
Ook telefoniste Desiree vriendelijk aan de telefoon.
Mijn echtgenoot maakt nu met plezier gebruik van de traplift ,en kunnen nu in ons huis blijven wonen!!
Opmerking naar SMIENK: HET PERSONEEL MAAKT EEN BEDRIJF GROOT!!... Ik zou Patrick en Desiree een weekendje naar Londen sturen.(smile)
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!!
Nogmaals dank.

Risposta di Smienk Trapliften

Heel erg bedankt voor uw mooie review!😊 Ook namens Patrick en Desiree!

Zeer fijn bedrijf!!!

Zeer fijn bedrijf. Contact snel en netjes. Binnen 2 week geplaatst. Nette, vriendelijke mannen die weten van aanpakken hebben hem keurig geplaatst, inclusief de boel netjes opgeruimd! Wij zijn meer dan tevreden!

Dank u wel!😊

Zorgvuldig

Hij heeft telefonisch laten weten dat hij wat later is.
Het onderhoud werd punctueel gedaan. Tevens een test door mij laten doen. Hij nam de tijd voor de controle en uitleg.

Risposta di Smienk Trapliften

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

Snel efficiënt en praktisch

Een keurig nette monteur heeft in een paar uurtjes de trap geïnstalleerd. Èèn volledige rail die doorloopt over twee trappen. De stoel op advies keurig netjes in de hoek onderaan de trap weggewerkt.

28 novembre 2025

Dank u wel!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle beantwoording van de mail

Zeer snelle beantwoording van de mail. De traplift was kapot. Dankzij ons abonnement werd er zonder kosten een nieuwe traplift geïnstalleerd. Hulde!

24 novembre 2025

Risposta di Smienk Trapliften

Bedankt! Fijn om te horen!

Prima service

Ze waren op tijd volgens afspraak, Prima onderhoudsbeurt. Zeer vriendelijk personeel, gaf goede uitleg en tips, Niets op aan te merken. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Risposta di Smienk Trapliften

Dank u wel voor uw review!

Valutata 1 stelle su 5

Bij het inmeten ging het al fout

Bij het inmeten ging het al fout. Uren bezig geweest,spiegels moesten worden afgeplakt en nog lukte het niet. Nieuwe afspraak moeten maken,voor nieuwe meting. Uiteindelijk werd ik gebeld,dat alles was goedgekeurd en tussen neus en lippen door werd er gezegd dat de traplift aan de andere zijde van de trap ging komen. Ik gaf aan dat ik dat heel onprettig vond omdat ik dan ergens in het luchtledige zou zweven omdat daar geen muur zit en dat dan mijn voordeur niet meer open kon omdat de trapliftstoel in de weg zou staan. In overleg met Smienk, heb ik zelf maar het ROG gebeld voor info. ROG wist nergens van ,niets van een trapliftplaatsing bij mij. Die gingen het uitzoeken want het mocht niet zonder hun toestemming. Naderhand toch weer door Smienk gebeld,het was 'geregeld' ! ROG belde ook nog dat de traplift op de oude plek mocht komen. Smienk belde voor een afspraak voor het plaatsen van de traplift. Zelfs 2x op 1 dag door 2 verschillende medewerkers. Traplift zou geplaatst worden op vrijdag 28 november ze konden vanaf 8.00 uur komen. Ik heb vanochtend vroeg de gang leeggemaakt. Ik heb ,de gangkast leeggemaakt omdat daar de elektrische aansluiting zit. Vroeg opgestaan om 6.00 ,heb tijd nodig om me aan te kleden en de hond uit toelaten. Maar wie kwam er opdagen geen Smiek trapliften. Uiteindelijk gebeld van waar ze blijven.... antwoord" oh maar die order is ingetrokken, maar er is wel een nieuwe order uitgezet....???? Mijn vraag,maar door wie is die order ingetrokken? Dat was niet te zien in het systeem?! Door wie is de nieuwe order geplaatst en waarom is er niets,maar dan ook niets met mij gecommuniceerd??? Ik geloof niet dat het bedrijf Smienk beseft wat een enorme inspanning het voor mij heeft gekost,om alles op orde te brengen voor hun komst!! Ik ben kapot erdoor,het vergt enorm veel van me,heb niet voor niets een traplift! Wat nu,ik zou het niet weten,ze stellen zelfs nog geen nieuwe datum voor,daar word ik nog voor gebeld! Een zeer boze en diep teleurgestelde klant

28 novembre 2025

Goedemiddag,

Dank u wel voor uw review. We snappen dat de afgelopen tijd frustrerend voor u is geweest. Het inmeten ging niet goed en ook de communicatie over de planning liep anders dan het had moeten lopen. Daar balen we van.

Het spijt ons dat het zo moeizaam is gegaan. We doen er alles aan om het vanaf nu soepel te laten verlopen.

Smienk Trapliften

Vriendelijke monteur

Vriendelijke monteur die na afloop van het onderhoud mij alles rustig uitgelegd heeft en wat tips gaf.

Heel erg bedankt!

meedenkende mensen

vriendelijke meedenkende mensen. Bekwame monteurs. Wij zijn blij met het resultaat, onze traplift.

Dank u wel!

Top service

Top service, steeds vriendelijk en beleefd , zowel aan de telefoon als thuis tijdens onderhoudswerken van de traplift.
Correcte en stipte afhandelingen van afspraken en facturen .

11 ottobre 2025

Dank u wel!😊

Valutata 5 stelle su 5

Consternatie in huis door plots zieke…

Consternatie in huis door plots zieke vader. De traplift werd geinstalleerd zonder dat ik er naar om hoefde te kijken. Professioneel geregeld en meteen goed in gebruik.
Door een onoplettendheid onzer zijds moest ik buiten kantoor uren bellen en ook daar was de service prima. Snel en effectief. Hartelijk dank voor het gehele zorgvuldige en doordachte traject

21 novembre 2025

Risposta di Smienk Trapliften

Bedankt voor uw mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più