geweldige firma. dezelfde dag nog geholpen bij een niet meer werkende traplift, ( kan natuurlijk niet altijd, maar ze doen zó hun best daarvoor) door een bekwame, begrijpende reparteur met gevoel voo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Handicare ontwerpen we maatwerk trapliften van topkwaliteit, afgestemd op uw wensen. Ons Nederlandse familiebedrijf biedt al meer dan 135 jaar veilige en comfortabele oplossingen voor thuis.
Newtonstraat 35 , 1704 SB, Heerhugowaard, Paesi Bassi
- 072 57 68 888
- traplift@handicare.com
- handicare-trapliften.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ze zijn erg snel komen helpen en de…
Ze zijn erg snel komen helpen en de werk ,was er zo klaar !!!!
Het liep allemaal volgens plan ook de tijdsplanning was correct
Het liep allemaal volgens plan ook goede tijdsplanning
goed werk
goede service en net personeel snelle service dus ik ben
blij met de traplift netjes gemaakt
Een prettige ervaring bij het installeren van de trap!
Een prettige ervaring bij het inmeten van de trap en 3 weken later geplaatst.
Vriendelijk en correct geplaatst met duidelijke instructies voor gebruik!!!
Sjeng werkte rustig en heel goed zonder…
Sjeng werkte rustig en heel goed zonder ons lastig te vallen
Kwaliteit /;kennis en service
Kwaliteit, kennis en service.
Voor iedereen aanrader om eerst bij Handicare- trapliften te informeren.
Geweldig service,en vriendelijk…
Geweldig service,en vriendelijk personeel. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd nog mee terug genomen. Deskundig en goed advies gekregen. De oplossing die bedacht is,is ronduit geweldig.
geweldige firma
door een bekwame, begrijpende reparteur met gevoel voor invoelen èn humor! Een reden om altijd klant te blijven bij handicare!
Opmeten en plaatsen geen problemen mee…
Opmeten en plaatsen geen problemen mee maar de terugbetaling van teveel betaalde bedrag laat weken op zich wachten en dat terwijl zij geen recht op dat geld hebben. Dat kan toch echt wel anders. Directe terugbetaling zou wel op zijn plaats zijn. Email gestuurd maar totaal geen reactie. Slecht heel slecht.

Risposta di Handicare by Savaria
Het eerste telefoontje van mij
Het eerste telefoontje van mij, dat de traplift het niet meer deed, daar werd al zo spontaan op gereageerd door de mevrouw die ik sprak, ze ging het meteen in orde maken, een monteur zou me bellen, een uurtje later belde hij me dat hij al onderweg was! Het was op een zaterdagmorgen en zaterdagmiddag was alles al weer keurig en super netjes gerepareerd door een super aardige monteur die werkelijk als keurig opgeruimd had!!! Ik ben echt meer dan tevreden!!!
Top bedrijf
Levering materieel perfect en inpakken materiaal meegenomen. Motage perfect door de monteur. Werkte netjes. Traplift werkt heel goed. Alles is top geregeld bij dit bedrijf.
Vriendelijke man op tijd gekomen,trap…
Vriendelijke man op tijd gekomen,trap lift perfect gecontroleerd en gemaakt.20 juli
Ieder jaar krijg ik netjes bericht over…
Ieder jaar krijg ik netjes bericht over de controle van de traplift
Deze traplift is belangrijk voor mij
Niet zo lang hadden we een storing ook dat probleem werd vakkundig en direct opgelost
Handicare is betrouwbaar.
5 jaar geleden heb ik een traplift bij handicare aangeschaft en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Degelijk onderhoud heeft ervoor gezorgd dat de lift me nog geen dag in de steek heeft gelaten. Nu ik door toegenomen lichamelijke klachten een tweede lift nodig heb laat ik deze uiteraard weer plaatsen door handicare.
Via handicap naar handicare
Fijne traplift
De traplift is snel en vakkundig aangebracht door een aardige monteur.
Ontzettend blij met de liftmonteur
Ontzettend blij met de liftmonteur. Was voor ons nieuw dat we een traplift kregen. De monteur was erg vriendelijk en bekwaam. Duurde nog geen 3 uur en alles was geinstalleerd en werkte.Goede uitleg en alles netjes opgeruimd.
Uitstekende levering en montage TOP
De trap werd keurig bezorgd en alle verpakkingsmateriaal meegenomen, de chauffeur was heel netjes en voorzichtig en ging heel precies te werk, ook over de montage niks dan goeds, prima bedrijf, communicatie, levering en montage alles prima op orde
Altijd tevreden geweest vandaag…
Altijd tevreden geweest vandaag schijnbaar een nieuwe telefoniste moest van allerlei kunstgrepen uitvoeren is voor mensen die slecht ter been zijn geen doen ....... zo jammer dit afspraak pas 14 juli zal haar naam niet noemen wel gevraagd

Risposta di Handicare by Savaria
netjes geholpen ook toen er na 1 week…
netjes geholpen ook toen er na 1 week de lift het niet deed een paar uur later alles opgelost hopelijk geen pech meer tot nu toe tevreden
Perfecte service
De service monteur werkte snel en doelmatig, waardoor de lift in korte tijd weer beschikbaar was