Jeg har været kunde i Ribe afdelingen i mange år. Jeg vil tro jeg har henvist en 5-8 kunder og det er ikke uden grund. Altid venlig betjening og en følelse af at være andet end et nummer som eller... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skjern bank er verdens bedste og især vores bankrådgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige. Vi føler os altid trygge og i varme hænder når vi skal snakke med ham og Skjern bank. Ing... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, ærlig og utrolig hjælpsom rådgivning gennem hele forløbet. Som førstegangskøber har det betydet meget at have en rådgiver, der tager sig tid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er skiftet til Skjern Bank efter mere end 20 år hos min forrige bank. Det har været en god oplevelse fra start til slut - jeg er både blevet hørt, set og forstået. Min nye bankrådgiver, Troels Joh... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.
Banktorvet 3, 6900, Skjern, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
De sletter aftaler fra betaling service, uden at kontakte os. Deres svar var, at det ikke er mit navn på budget kontoen, så kunne jeg ikke oprette en betalings aftale...... Hvilken jeg har gjort før, uden problemer. Aldrig har jeg følte mig så dårlig behandlet, af vores rådgiver. Han taler ned til en, og griner hånende til én.
Jeg ville også have givet 0 stjerner.
Aldrig har jeg følt mig så dårlig behandlet før.
De rådgiver dårligt og selvom man opfylder alle krav til at låne til et hus afviser de og kræver 100.000 i udbetaling med en livsforsikring "uden" 250.000 fordi man er fleksjobber. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Hvad er det for noget.
Som vores rådgiver sagde det kunne jo være man havde nogle rige forældre der ville hjælpe. Der kommer vel ikke en sum penge for en erstatning?
Så fordi man er syg ikke livstruende, har et stabilt job, opfylder alle krav, ingen anden gæld har og har sparet op til udbetalingen på vores drømmehus. Så er de ikke interesseret i at hjælpe. Hvad f**** skal man så bruge ens bank til hvis de ikke er interesseret i at hjælpe med at opfylde vores drømme??
Man bliver sådan talt ned til hver gang man henvender sig, uanset hvor valid ens henvendelse er. Det er uprofessionelt og useriøst.
Ville gerne have givet skjern bank fler stjerner . For de er jo flinke nok de enkelte . Men enten kender de ikke reglerne . Eller fejlrådgiver de.
Jeg havde kautioneret for en bil. Til en kæreste . Det viste sig desværre at han ikke betalte . Først efter 1 år henvendte de sig . De rådede mig til i stedet for at sælge den med stort tab . At han fik den med hvis han betalte afdragene . Da det ville forbedre hans muligheder for at få arb. Jeg var bange for han bare ville sælge den. Men det sagde de han ikke kunne uden om dem . Et år efter hørte jeg fra anden side han havde solgt den . Og at banken havde brugt pengene til at betale et af hans andre lån ud. ?? Efter flere møder blev det til at jeg kunne få 40 000 for en bil til 300 000 det sagde han til banken han havde fået . Til mig fortalte han grinende et noget større beløb. Men jeg måtte jo selvfølgelig ikke få at vide hvor meget hans lån var blevet betalt ned med .
Ville egentlig gerne have givet nul stjerner !
Ang. Skern Bank i Esbjerg.
Har i forbindelse med dødsbo for min mor oplevet ingen respons trods mails via netbank og telefonsamtaler.
Der er trukket 750 kr. for "bobehandling" på min mors konto efter hendes dødsfald. Jeg har forgæves forsøgt at få oplyst, hvad dette beløb dækker af service, da min søster og jeg selv har sørget for dødsbobehandlingen fra opsigelse af diverse aftaler/abonnementer til betaling af alle udgifter i forbindelse med begravelsen.
Vi har forsøgt at få banken til at sælge de aktier, som min mor havde i Skjern Bank, men det skete først efter mere end 1 måneds tid.
Vi har bedt om dokumentation for med hvilken lovhjemmel, at de har hævet 750 kr, til bobehandling,da banken jo skal anmelde deres krav til dødsboet først. Men det har de ikke gjort.
Min mor havde en bankboks og det var kun fordi min søster ihærdigt påstod at hun havde en bankboks, at de fandt ud af, at bankboksen stadig stod i vores afdøde fars navn. Så vi har betalt 750 kr. for at banken sendte oplysning om konti og bankboks til skifteretten. Det må være en rigtig dyr timepris, for det kan ikke have taget 60 min. at skrive 3 kontis tal og sende det pr. mail til skifteretten.
Skjern Bank Esbjerg
Det startede godt ud, men svar tider og service faldt til ikke acceptebelt niveau. Måske der var vigtigere kunder.
Skulle have noget ordnet Inden midt januar (2019), det kunne klares på 1 uge. Satte det igang 19 december. Min bankrådgiver var ikke til at få fat i, så snakkede med 3 andre i banken og det gik først i orden slut februar. (Ingen respons i 2 md)
Blev kontaktet om omlægning af realkredit lån og at jeg ville blive indkaldt til møde, slut februar(2019). Efter forgæves at have ringet og sendt mails, blev jeg kontaktet i slut juni om at det vi skulle kigge på realkredit lån (Ingen respons i 4 md).
Valgte at skifte bank Sommeren 2019 og det tog 3 md at få lukket et priotetslån. Fordi den nye bank havde tastet noget forkert ind, Ved hver henvendelse tog det 2-4 uger fra skjern banks side at besvare hvad de manglede. Hvilket resulterede i 3 md renter, træls når pengene stod klar i den nye bank (og ikke gave tilsvarende indlåns renter.) Betalte sågar renter af renterne, da beløbet blev overført til en Budget konto. En konto med relativ høje renter, som var afviklet og derfor gik i minus. Jeg kontaktede Skjern bank som straks gav den nye bank skylden og ellers var urokkelige. En træls måde a miste et par dagslønninger på.
Der ikke er tale om en enkelt medarbejder.
Rigtig dårlig kunderådgivning, kan se der er flere som er utilfredse med Esbjerg afd. Så jeg er tilsyneladende ikke den enste der er utilfreds, jeg har haft Skjernbank siden den kom til Esbjerg. Jeg gik i banken i løbet af ugen her, da mit mastercard var blevet misbrugt. Blev smidt til kassen da det var hende ved kassen, da havde noget med det område at gøre. Fik smidt i hovedet det ikke var deres problem, da jeg selv skulle lave en indsigelse på deres netbank. Da jeg ikke kan finde noget om det på netbank, skriver jeg en besked på messenger om det. Svaret på mit spørsmål blev besvaret med en tommel op, havde forventet et seriøst svar og et svar jeg kunne bruge til noget.
Jeg må så se i øjende at de penge der er blevet brugt er gået tabt, da jeg ikke kan få den hjælp jeg har brug for.
Total ringe kundeservice, SÅ Skift ALDRIG over til SKJERN BANK
I forbindelse med vores huskøb, blev vi anbefalet og kontakte Martin fra jeres Virums afdeling. Det har været en udenom fantastisk god oplevelse. Martin har været yderst
Professionel og imødekommende både før, under og efter. Når Martin har været optaget af andet, har resten af afdelingen trådt til, med svar på mails og générale spørgsmål. Det har været over alt forventning og skifte bank, med jeres hjælp.. I får helt klart 5 stjerner fra os af.
Skjern Bank er en rigtig god Bank, kan anbefales
Jeg er meget glad for Skjern Bank. Jeg har ellers været i Nordea i 37 år og aldrig skyldt en krone bortset fra den statsgaranterede studiegæld, der er betalt for mange år siden, men de ville ikke låne mig til en stor tandlægeregning - men det ville tandlægen gerne...
Jeg gik hjem og læste Forbrugerrådets analyser og fandt Skjern Bank og holdt derefter møde med Ole, og følte at jeg fik en kongelig behandling, selvom min økonomi ikke er så stor, men der er styr på den.
Deres motto er "Hellere være stor kunde i en lille bank end lille kunde i en stor bank" minder mig lidt om Mads Skjern fra Matador, og passer godt til mig.
De bedste hilsner fra en tilfreds kunde!
Super god oplevelse ifm bankskifte fra Nordea (Virum afd.). Virkelig professionel, servicemindet og personlig betjening. Kan varmt anbefales.
Jeg har skiftet bank fra Nordea, da jeg var træt af den upersonlige service. Jeg er indtil videre ovenud tilfreds med den behandling jeg har fået i afdelingen på Strandvejen i Hellerup. Kan kun anbefale Skjern bank!
Ville have givet 0 stjerner.
En ualmindelig grov behandlig af direktør Poul Vig - Varde afdeling.
Mange i kommunen taler om en arrogant mand overfor den lille mand - fra i dag kan jeg tale samme sprog.
Han lyver overfor mig på hans kontor og igennem telefonen.
Han holder ikke hvad han lover.
I ynder motto fra sportens verden - men hvis nogen taklede en mand på en sportsbane - som han har tacklet mig - ville det give livsvarigt karantæne.
Esbjergs dårligste bank!
Ufatteligt dårligt service, ubebageligt selvhøjtidlige ansatte, rygradsløse afdelings ledere.
har været kunde i 10 i skjernbank esbjerg, og har ikke oplevet én god ting ved denne bank, deres netbank virker ikke, har man tekniske problemer med f.eks. kort, kan man godt forberede sig på en masse skulder løften og hænder vasken.
oven i det virker de ude af stand til at drive simpel bank virksomhed, som f.eks. simple overførsler til andre banker.
hold jer langt væk!, fra den her bank, jeg havde valgt, selv Danske bank, eller et gravet hul i skoven, til mine penge frem for Skjern Bank, Esbjerg
(dette er kun en anmeldelse af Skjern Banks Esbjerg afdeling)
Den mest ubehjælpsomme bank i verden!
Når man har betalt sit lån ud, så er der INGEN service i banken OVERHOVEDET og ALLE aftaler om budget bliver afmeldt.... inkompetente medarbejdere der blander sig i folks firmaøkonomi(som vedkommende helt tydeligt INTET aner om)
Har INTET positivt at sige - Danmarks dyreste bank på gebyrer og rangerer på listen over danmarks dårligste banker som nr 10!!! HELT SIKKERT en fortjent placering.....
Jeg har haft Skjern Bank i to omgange, i ca. 20 år.
Jeg har INTET at klage over, har altid fået det stort set som jeg selv ønsker, og de gange der har været tvivl omkring mine ønsker, har banken rådgivet mig til andre løsninger, nok bedre end mine egne ideer.
Har en bankrådgiver der ALTID ringer tilbage, hvis jeg har ringet forgæves, hvis det grundet min måske sene opringning, ikke lige lykkes samme dag, så er det som noget af det første dagen efter.
Banken, bakker mig op og er der for mig som kunde, og tænker også min økonomi, fremfor de "bare skal tjene penge" hvilket de jo skal for at yde os som kunder de ydelser de gør.
Min varmeste anbefaling af Skjern Bank (til trods jeg bor i Kbh)
Da lånet var betalt af var deres service ikke eksisterende og jeg var tydeligt faldet i værdi.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.