Jeg har været kunde i Ribe afdelingen i mange år. Jeg vil tro jeg har henvist en 5-8 kunder og det er ikke uden grund. Altid venlig betjening og en følelse af at være andet end et nummer som eller... Leggi di più
Skjern bank er verdens bedste og især vores bankrådgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige. Vi føler os altid trygge og i varme hænder når vi skal snakke med ham og Skjern bank. Ing... Leggi di più
Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, ærlig og utrolig hjælpsom rådgivning gennem hele forløbet. Som førstegangskøber har det betydet meget at have en rådgiver, der tager sig tid... Leggi di più
Jeg er skiftet til Skjern Bank efter mere end 20 år hos min forrige bank. Det har været en god oplevelse fra start til slut - jeg er både blevet hørt, set og forstået. Min nye bankrådgiver, Troels Joh... Leggi di più
Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.
Banktorvet 3, 6900, Skjern, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg er STÆRKT UTILFREDS med at være kunde i Skjern Bank, Bramming: De kræver, at jeg opretter en Erhvervskonto, når jeg som nystartet enkeltmandsfirma har fået CVR nr.
FAKTA: Det er IKKE lovpligtigt at skulle have en Erhvervskonto. Men Skjern Bank kræver det alligevel. Det koster kr. 5000.- samt et månedligt gebyr kr. 150-300 kr. Jeg har meddelt dem, at jeg vil få betaling for 4-5 fakturaer. Og fakturaerne er småbeløb. Jeg anvender en separat konto i banken til formålet.
Beskeden er, at såfremt jeg ikke opretter en erhvervskonto (ikke lovbefalet), så kan jeg flytte min konto til en anden bank.
Det er fuldstændig utilstedeligt, at forlange dette.
Så nu går jeg i gang med at finde en ny bank til hele vores engagement, mit eget og min mands. Vi skal lige sige, at vi ikke skylder noget som helst i banken.
Jeg er STÆRKT UTILFREDS med at være kunde i Skjern Bank
Digital Elendighed.
Mit kort afvises i nethandel selvom der står adskillige tusinde på kontoen. Det sker jævnligt. Ingen ved hvorfor... og derfor kan ingen fixe det. 2022... 1990 i Skjern IT.... Jeg kan anbefale Revolut. Det virker digitalt.

Risposta di Skjern Bank
For 1.5 år siden sagde i at mobilbetaling var på vej til android telefon, det er stadig ikke muligt, kan det være rigtigt at man ikke kan det, her i 2022, man får virkelig lyst til at skifte bank.
Her er hvad i selv skriver på Trustpilot:
"tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag"
det udsagn er jeg meget uenig i.
Tak for hurtigt svar.
Hvor lang tid ting tager, har jo ofte noget at gøre med hvor stor fokus / hvor meget man prioritere det, jeg ved alt om udfordriger med it, men hvis man vil have noget løst, så får man det også, jeg holder ud lidt endnu, men er stadig i tvilv om i virkelig prioritere det.

Risposta di Skjern Bank
Altid hurtig og god behandling! Jens Sønderkjær er en virkelig god bankrådgiver.
Rigtig godt tilfreds, her efter 3 år. Tak til jer.
Jeg har haft Skjern bank i hellerupi ca 6 år og har altid været godt tilfreds - har sågar skaffet dem flere nye kunder - men det er slut.
Efter min daværende rådgiver gik på pension for ca 1 år siden har jeg ingen kontakt haft - har aldrig mødt min “nye” rådgiver. Og idag ville jeg veksle nogle usd om, som jeg ikke fik brugt til en rejse i 2020 på grund af corona.
Men det kunne/ville de ikke og henviste til et vekselbureau. De vil gerne sælge valuta men ikke tilbagekøbe.
Skal dog siges at jeg et par gange har kontaktet hovedafd i Jylland og fået god rådgivning. Men ikke i hellerup afd.
Bedste bank på service i filialen.
Dårligste bank (som i helt utroligt ringe) digitalt
Fremragende bank - ekstrem kundeminded.
Jeg har to rådgivere Sonja og Frederik som begge leverer på alle parametre. I mine øjne den bedste bank på markedet.
Har lige haft kontakt til Skjern bank som ikke ønsker mig som kunde da jeg "kun" ville have indlån i banken. Altså lønkonto osv. Det var de ikke interesserede i. Skjern bank er åbenbart kun ude på at malke nye kunder for alt hvad de kan. Øv!
Skjern bank været usamarbejdsvillige fra start til slut.
Nu hvor jeg endelig har fået nok og sat bankskifte igang, har de spæret mit kort og slettet alle betalingsaftaler, vel at mærke inden de har overført mit indestående til min nye bank.
Jeg kan ikke anbefale nogen at benytte sig af Skjern bank.
lidt uhøfligt i telefonen ville spørge om en konto til min kæreste så sagte de i telefonen det kunne ikke svare sig færdig
Er blevet modtaget professionelt af Rådgiver Jeannette i Skjern Bank Varde alt fungere 100 %.
Er mangeårig privatkunde i Hellerup afd. Malene H. og hendes stab er hjælpsomme og kompetente. Det er vel også, hvad man burde kunne forvente, men - derudover yder de altid en meget venlig og personlig service, som rækker langt ud over, hvad man finder i de andre banker, jeg har kendskab til. Og det er noget, der tæller for mig. Jeg kan varmt anbefale alle at blive kunde i Skjern Bank.
Jeg har ikke et dårligt ord at sige om Skjern bank Esbjerg og i særdeleshed Rasmus. Han må være en af Danmarks skarpeste privatrådgivere kompetencemæssigt og bedre service kan ikke købes for penge!
Fantastisk personlig service fra Rasmus og Simon. Meget, meget fin og gnidningsfri process ift. at købe lejlighed. Langt bedre end alle store banker i DK.
Jeg er super glad for Skjern.
Skal jeg have gode råd/ have fikset noget i banken er det blot at gribe knoglen og ringe eller sende en mail
Danmarks dyreste bank at have penge i konto gebyr 75 kr. pr.måned derudover negativ rente o,75 % pr kvartal
Der sendes ikke kontoudtog ud årligt .Ma kan ringe til en af deres mindre behagelige behagelige damer der åbenbart er trænede i afvisning af alle henvendelser
Ringede idag, og det noget af det mest ringe service jeg nogen sinde har fået. Skule gentage alt til flere gange og hun lød legit helt død med den monotone.
VARDE 2018: Efter stort tidsforbrug med møder planlægning og analyse, også sammen med Lars Andresen for at overtage erhvervsejendom i Varde -bliver pris aftalt samt købsaftale underskrevet sammen med Skjern Banks mand som er på opgaven for at afhænde virksomheden, Lars Andreasen ringer personligt og ønsker tillykke med handlen, overtagelse 14 dage efter - 5 dage efter "tillykke" ringer Lars og meddeler at de nu har solgt til anden side, bagefter min og deres underskrift. Mage til spild af seriøse folks tid, og utroværdighed findes ikke - utroværdig Bank og utroværdig ledelse - kan klart kun anbefale dem hvis du ønsker "at blive skudt bagfra". Magtede ikke at slæbe dem i retten, men burde de have været !
Tusinde tak for den gode modtagelse i jeres bank.
Med venlig hilsen
Rasmus