L'azienda ha risposto
Jeg er ung og førstegangskøber. Jeg har været i kontakt med flere banker men der er ingen tvivl om at Skjern Bank var det rigtige valg for mig . Især på grund af min bankrådgiver Henrik. Henrik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Den mest ubehjælpsomme bank i verden! Når man har betalt sit lån ud, så er der INGEN service i banken OVERHOVEDET og ALLE aftaler om budget bliver afmeldt.... inkompetente medarbejdere der blander... Leggi di più
Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.
Banktorvet 3, 6900, Skjern, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Værdier ser så flot ud på powerpoint – og er uendeligt ligegyldigt når adfærd ikke understøtter værdierne, især ordentlighed.

Risposta di Skjern Bank
Et fantastisk Bankskifte til Skjern Bank i Hørsholm. Som ældre hvor man mange gange barer er et nummer. Jeg har en fantastisk oplevelse med Frederikke og Per Sander, en meget professionel behandling. Vi fik løst mit huskøb. Frederikke og Per Sander er super professionel. Tak for det.

Risposta di Skjern Bank
Jeg er ung og førstegangskøber.
Henrik har været utrolig dygtig, tålmodig og professionel hele vejen igennem. Han tager sig tid til at forklare tingene roligt og når jeg ringer, bliver jeg altid mødt på en ordentlig og hjælpsom måde.
Den gode rådgivning gjorde også at jeg valgte at skifte bank og købe min lejlighed gennem Skjern Bank.
Jeg er virkelig glad for den hjælp og støtte, jeg har fået gennem hele processen. Jeg kan varmt anbefale Skjern Bank og især Henrik Juul Jensen som rådgiver.
Mvh Tesfa

Risposta di Skjern Bank
Jeg har skiftet bank til Skjern Bank Virum, da jeg skulle tage andelsboliglån til køb af andelslejlighed i Virum. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Derudover er jeg også glad for at have fået Henrik Juul Jensen som rådgiver. Alt i alt meget positiv oplevelse. Jeg ser frem til samarbejdet.

Risposta di Skjern Bank
Min bankrådgiver hos SKJERN Bank, afdeling Hørsholm, fortjener kun ros.
Her får man ægte personlig rådgivning. Der er forståelse, rummelighed og en konstant serviceminded tilgang – altid klar til at hjælpe, altid til at forklare, og altid med blik for mennesket bag økonomien. Det skaber tryghed, overblik og ro i maven, også når økonomi kan føles komplekst.
SKJERN Bank har hjulpet mig med at realisere mine drømme de seneste år, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de også kommer til at gøre det fremover – sandsynligvis resten af livet.
Min mor – og flere venner – har også skiftet til SKJERN Bank, og tilbagemeldingen er den samme: høj tilfredshed og følelsen af at være i virkelig gode hænder 🙌
Og bare rolig… det her er ikke The Wolf of Wall Street-rådgivning med brystdunk og telefoner, der bliver smidt 😅
Det er den rolige, langsigtede og ordentlige slags – hvor man faktisk sover godt om natten.
En bank og en rådgiver, jeg varmt kan anbefale ⭐️

Risposta di Skjern Bank
Banken gør det meget vanskeligt at realisere drømmen om at eje noget, medmindre man har en kautionist eller anden form for ekstra sikkerhed.
Jeg oplever desværre, at det ofte er lettere at få andre finansielle institutioner til at tro på ens projekt end ens egen bank.
Selv mindre ændringer kræver omfattende dokumentation, hvilket gør processerne tunge og langsommelige.
Samtidig har jeg haft møder med bankrådgivere, hvor tonen har føltes nedladende, og hvor man ikke rigtig føler sig velkommen som kunde.
Jeg har været kunde i banken i mange år, men er nu begyndt at se mig om efter et alternativ.

Risposta di Skjern Bank
Imødekommende, ordentlig og omhyggelig - og får tingene til at lykkes.

Risposta di Skjern Bank
Jeg er blevet mødt af en dygtig og kompetent rådgiver som forstår hvad han har med at gøre, og som handler hurtigt og kompetent når der er behov for det.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BANK

Risposta di Skjern Bank
Vi kan varmt anbefale Skjern Bank i Virum. Vi har fået rigtig god rådgivning. Samtidig har vi altid fået hurtig hjælp, hvilket vi har værdsat meget under vores boligkøb.

Risposta di Skjern Bank
Jeg flyttede til Skjern bank på opfordring af en kollega som for nyligt rykkedede dertil. Vores rådgiver hos Skjern Bank har mødt os med en menneskelighed som man sjældent oplever i denne branche. Vi har følt os set som mennesker frem for kontonumre og vi har fået alt den rådgivning som vi har turde drømme om. Rådgiver har i øvrigt været super grundig og jeg har derfor ikke en finger at sætte på mit nylige bankskifte. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Skjern Bank
Medarbejdere tager sig godt tid til kundeservice information og læser ind

Risposta di Skjern Bank
Vi var interesseret i et bankskifte så vi kunne få samlet alt i en ny bank, og samtidigt få ryddet i økonomien.
Hele vejen igennem processen fra vores første henvendelse til de møder vi har haft med vores nye rådgiver Henrik, i afdelingen i Virum har vi kunnet mærke et personligt engagement og vilje til at finde løsninger på vores ønsker.
Vi er meget tilfredse med vores nye bank.

Risposta di Skjern Bank
Jeg har haft Skjern bank Bramming og Hanne Christensen i mange år og har altid været yderst tilfreds.
Kort sagt.
Skarp.
Hjælpsom.
Hjælpsom .Også med en løftet pegefinger, når der har været god grund og brug for det🙂
Tak for altid godt samarbejde og luft i økonomien.

Risposta di Skjern Bank
Privatkunde igennem 20 år med god oplevelse indtil min rådgiver går på pension.
Ny rådgiver smider alt pli og respekt ud af vinduet og behandlede os som mindreværdige mennesker.

Risposta di Skjern Bank
Jeg har for nylig valgt at skifte til Skjern Bank, og har haft fornøjelsen af rådgiver Stinna. Allerede fra min første telefonsamtale blev jeg mødt med en oprigtig interesse for, hvem jeg er og hvad der er vigtigt for mig. Fokus har ikke kun været på tal og konti, men også på mine drømme og fremtidsplaner.
Det har gjort en stor forskel at føle sig set og forstået – ikke bare som kunde, men som menneske.
Rådgivningen, jeg har modtaget, har været ærlig, nærværende og skræddersyet til min specifikke situation. Og vigtigst af alt, i ØJENHØJDE! Jeg har fået klare svar på mine spørgsmål, men det, der har betydet mest, er, at jeg virkelig er blevet lyttet til.
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Stinna. Hendes imødekommenhed og rådgivning i øjenhøjde gør, at jeg føler mig tryg og godt hjulpet.

Risposta di Skjern Bank
Absolut en god lokal veldrevet bank - med personlig betjening og integritet. Fra Direktøren til eleven - alle kompetente , professionelle og empatiske . Gode med råd , vejledning og hjælp både i modgang og medgang.100% anbefaling herfra .

Risposta di Skjern Bank
Vi har i mere end 20 år været kunde hos Jyske Bank, Lyngby, men den tidligere fine, og personlige, service er de seneste par år forsvundet som dug for solen.
Derfor var det et let, og viste sig straks, et meget dejligt valg, at skifte til Skjern Bank i Virum. En hel afdeling med meget service mindede medarbejdere, så vi er glade for skiftet, og kun ærgerlige over, at vi ikke gjorde det for længe siden.
Så hjælper det selvfølgelig også, at Skjern Bank er en af hovedsponsorerne i den lokale håndboldklub, VSH Håndbold.

Risposta di Skjern Bank
Har været kunde i Skjern Bank i mange år. Har altid været meget tilfreds - og det er jeg stadigvæk.
Da min sædvanlige rådgiver gik på pension, fik jeg en anden rådgiver, men det høje niveau blev fastholdt- God kunderelation og god rådgivning. Jeg anbefaler med glæde Skjern Bank.

Risposta di Skjern Bank
Jeg har skiftet til Skjern bank- Virum i forbindelse med låneomlægning i min lejlighed og har fået Troels John Møller som bankrådgiver. Han har under hele forløbet været hjælpsom, kompetent og god til at forklare og besvare spørgsmål.
Jeg er super glad for min nye bank.
Hermed min største anbefaling til Troels John Møller.

Risposta di Skjern Bank
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.