Skjern Bank Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været kunde i Ribe afdelingen i mange år. Jeg vil tro jeg har henvist en 5-8 kunder og det er ikke uden grund. Altid venlig betjening og en følelse af at være andet end et nummer som eller... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Skjern bank er verdens bedste og især vores bankrådgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige. Vi føler os altid trygge og i varme hænder når vi skal snakke med ham og Skjern bank. Ing... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, ærlig og utrolig hjælpsom rådgivning gennem hele forløbet. Som førstegangskøber har det betydet meget at have en rådgiver, der tager sig tid... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Banca

Scritti dall'azienda

Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Nina fra Skjern bank har de seneste 3…

Nina fra Skjern bank har de seneste 3 år jeg har været kunde, været utroligt behjælpsom, proaktiv og helt fantastisk rådgiver.
Jeg kan kun anbefale Skjern Bank Virum, for deres strålende kundeservice og meget reele interesse i deres privatkunder :-)!

8 maggio 2023

Kære Jonatan
Mange tak for din besked. Det er simpelthen så godt at høre, at du er glad for Skjern Bank og føler dig godt behandlet.

God personlig rådgivning

God personlig rådgivning.
Altid til at kunne komme i kontakt med, og hjælper med store og små beslutninger i forhold til ens økonomi.
En bank som er der for dig, og hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.
Kan varmt anbefale Skjern Bank, og stor ros til Nina fra Virum afdelingen.

6 maggio 2023

Hej Mathias
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om Skjern Bank og din rådgiver i Virum-afdelingen.
Mange hilsner fra Skjern Bank

Rigtig god oplevelse

Vi har netop været igennem et bankskifte til Skjern Bank, hvor Troels Møller hjalp os. Vi oplevede nærvær, hurtig ekspedition og svar på vores spørgsmål. Hele vejen oplevede vi nærvær og blev set som de mennesker vi er - kan 100% anbefale Skjern Bank 👍

6 maggio 2023

Kære Susanne og Preben
Mange tak for den fine anmeldelse af Skjern Bank og jeres rådgiver Troels. Det betyder alverden for os, når vores kunder tilkendegiver, at de mærker nærvær og handlekraft - det er nemlig nogle af bankens nøgleværdier.

Nina er altid bare sød

Nina er altid bare sød, hjælpsom, klar til at hjælpe og finder altid en løsning.
Denne anmeldelse er egentlig af Nina som er rigtig glad for er min rådgiver

28 aprile 2023

Hej Kristian
Mange tak for de pæne ord om din rådgiver Nina - og tak fordi du har taget dig tid til at skrive.
Med ønsket om en god dag

Ny kunde i Skjern Bank

Jeg er skiftet til Skjern Bank efter mere end 20 år hos min forrige bank. Det har været en god oplevelse fra start til slut - jeg er både blevet hørt, set og forstået. Min nye bankrådgiver, Troels John Møller, har under hele forløbet været nærværende, personlig og professionel. Derudover har Skjern Bank kunnet tilbyde en række løsninger, som passer til netop mine behov, både på kort og på længere sigt.

31 marzo 2023

Kære Troels
Tusind tak for det! Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med bankskiftet og din rådgiver i Skjern Bank i Virum.
De bedste hilsner fra Skjern Bank

Skøn bank

Venlig og hurtig kommunikation. Nemt at søge hjælp til alt hvad man måtte være i tvivl om.

21 aprile 2023

Risposta di Skjern Bank

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Vi er skiftet til Skjern Bank og har…

Vi er skiftet til Skjern Bank og har fået alt det vi manglede i vores tidligere bank - personlig rådgivning og hurtige svartider.

Vi har netop købt vores første hus og vores rådgiver Troels, har været nærværende og lynhurtig på telefonen, når vi havde spørgsmål. Derudover har Skjern Bank været behjælpelige med hele processen og har fået os godt igennem forløbet.

Vi er utroligt glade for vores nye bank og Troels får vores varmeste anbefalinger!

21 aprile 2023

Kære Lærke Sofie

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det er så skønt, når vi hører fra vores kunder, at de oplever både nærvær og hurtigt svar. Det er vigtigt - ikke mindst igennem et boligkøbsforløb.

De bedste ønsker om en god weekend fra Skjern Bank

Valutata 5 stelle su 5

Der sidder en ildsjæl i Virum afdelingen...

Skiftede engang til Skjern Bank, da jeg skulle have hjælp til noget bilkøb. Siden dengang har jeg været meget tilfreds med banken.

Da min oprindelige bankrådgiver så skiftede job, fik jeg Nina, som sidder i Virum afdelingen. Siden Nina tog over, fik jeg virkelig den oplevelse af at have min bankrådgiver og bank i ryggen. En oplevelse som jeg håber alle mennesker får og har hos deres bank. Det er så rart.

Vi oplever så meget engagement, kompentence og vi mødes i øjenhøjde af Nina, som udviser en oprigtig interesse for vores velbefindende og yder en kanon hjælp og service, i forhold til de behov og den hjælp, som vi har haft brug for hos vores bank. Særligt i forbindelse med vores nylige investering, der har Nina bare været på pletten fra day 1.

Nina, du er en ildsjæl, du er hamrende dygtig og vi er så glade for at have dig og Skjern Bank.

Jeg anbefaler Skjern Bank, som jeg føler er en god og tryg bank at have.

TAK.

Kærlig hilsen
Kasper

28 marzo 2023

Kære Kasper
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Skjern Bank og for de pæne ord om din rådgiver Nina. Det sætter vi utrolig stor pris på.

Bedste hilsner

Jeg er virkelig glad for Skjern Bank

Jeg er virkelig glad for Skjern Bank. Særligt min rådgiver. Der er hurtig og god kommunikation. Både når der er gode og dårlige nyheder vedr. saldo, andelslånet går op pga. inflation. Livet går jo ikke kun den ene vej. Har jeg brug for et midlertidig lille overtræk og rækker ud, findes der en løsning, som bringer min konto tilbage i balance igen. Netbank website er nem og overskuelig.

23 marzo 2023

Kære Anne
Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Pengegrisk bank

Pengegrisk bank, og personalet er komplet ligeglad og alt andet end service minded!

Renten steg 0.5% fra nationalbanken, så steg min rente med 74% !!!

fra 5% til 8,7% - og det er på et lån, som er 12 år gammelt, og der er allerede afdraget langt mere end der er lånt.

Tidligere uden grund (dengang) har lånet været oppe på 9% - det er en bank der kun tænker på indtægt, og er helt ligeglad med kunden!

Find en anden bank!

1 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hvis i skal beholde mig som kunde

Hvis i skal beholde mig som kunde, så skal der sku snart ske noget med den app , i har jo konstant problemer med den!

11 marzo 2023

Hej Bent
Vi har desværre haft problemer med mobilbank og netbank henover weekenden, og vi beklager de gener det har medført for dig.

Der blev arbejdet ihærdigt på at få løst problemet det meste af lørdag, og søndag formiddag lykkedes det at få bugt med med de tekniske udfordringer. Det er ærgerligt og træls, når det sker, men vi kan forsikre dig om, at det altid er højeste prioritet at få systemerne til at virke igen - uanset om det er hverdag eller weekend.

Skjern bank Hellerup strandvejen 143

Skjern bank Hellerup strandvejen 143
Super service de sødeste mennesker der sidder og tager i mod en kunne man give flere stjerne havde de fået det.

10 marzo 2023

Hej Kasper
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

God bank og super service

God bank og super service! Vi købte hus i 2023 og har fået den bedste rådgivning samt hjælp med PFA forsikringer osv.
kan varmt anbefales til unge mennesker som leder efter en god bank hvor personalet er nede i jordhøjde og til at tale med!

Erhverv har jeg også, hvor Jesper Fabin gør et stort stykke arbejde for at hjælpe hvor han kan, og give gode råd og vejledning!
5 stjerner herfra.
Mvh Søren

1 febbraio 2023

Hej Søren
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Bedste bank oplevelse jeg har haft.

Fantastisk bank med alle forudsætninger for at blive kundens fortrukkende bank i fremtiden.

20 febbraio 2023

Hej Kristian
Tusind tak for de pæne ord, og tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Det sætter vi stor pris på.

Valutata 1 stelle su 5

Skjern Bank er kun for velbjergede kunder

Jeg kontaktede banken i forbindelse med et huskøb til 2 mill - og fik afslag? 6 mill på kontoen, gift og fast arbejde er ikke nok for denne bank.

20 giugno 2022

Hej MA
Vi er naturligvis kede af din anmeldelse. Vi bestræber os på at give alle en ordentlig og nærværende behandling, uanset hvad det vedrører. Derfor beklager vi, at du har haft en dårlig oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

De har uden min viden trukket 200kr…

De har uden min viden trukket 200kr hver 3 månede siden 2006 - 2022 en service gebyr som de kalder det. Men mine dansk kæreste og 2 drenge som også er kunde hos dem er ikke blevet på lagt nogen form for service gebyr.
Jeg kontakter dem og vil gerne have en forklaring hvorfor jeg ikke er blevet informeret om den trækning. De sender mig en mail og siger at det er service gebyr og igen ingen forklaring til hvad de er de service gebyr. Og jeg bare skal hæve mine penge fra kontoen til en anden bank. Hold jer væk hvis i er udlændinge. Mange tak for en super fin service Lars Skov Hansen og Simon Platz.

1 gennaio 2023

Hej Wisam
Tak for din besked - vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og at du fejlagtigt ikke er blevet informeret om servicegebyret.
Bankens priser er altid tilgængelige på https://www.skjernbank.dk/banken/ombanken/priser

Valutata 1 stelle su 5

Vi skiftede til Skjern Bank for lidt…

Vi skiftede til Skjern Bank for lidt over et år siden. Det kom til at være den værste beslutning vi har taget.
Dårlig vejledning, manglende overholdelse af aftaler fra deres side og mærkelige gebyrer osv. selv nu da vi skulle flytte bank, var der gebyr for at flytte.
Vi har nu skiftet bank igen.
Kan bestemt ikke anbefale Skjern Bank Esbjerg

13 ottobre 2022

Hej Gitte.
Vi er kede af, at du har haft en uheldig oplevelse med at skifte til Skjern Bank. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en god service og at gøre et bankskifte så let som muligt.

Vi håber, du befinder dig godt i din nye bank - og er der noget vi kan gøre, er du velkommen til at kontakte os.

Valutata 1 stelle su 5

Lever ikke op til deres egen slogan.

Lever ikke op til deres egen slogan.

Jeg gik i Skjerns bank afdeling i Ribe. Jeg skulle fortage 2 ganske små simple ting. Men disse kunne ikke lade sig gøre, fordi, som den kvindelige medarbejder sagde " jeg forstår ikke hvad du siger. Og nej, jeg er pæredansk. så turen var forgæves. Desuden virker deres app heller ikke. Jeg har fået sammen svar i over 1,5 mdr. nu.. vi arbejder på højtryk, på og få det løst. Så hverken nærvær, ortenlighed var til stede. En rigtig øv følelse og står med.

7 ottobre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più