Skjern Bank Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Jeg har været kunde i Ribe afdelingen i mange år. Jeg vil tro jeg har henvist en 5-8 kunder og det er ikke uden grund. Altid venlig betjening og en følelse af at være andet end et nummer som eller... Leggi di più

Skjern bank er verdens bedste og især vores bankrådgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige. Vi føler os altid trygge og i varme hænder når vi skal snakke med ham og Skjern bank. Ing... Leggi di più

Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, ærlig og utrolig hjælpsom rådgivning gennem hele forløbet. Som førstegangskøber har det betydet meget at have en rådgiver, der tager sig tid... Leggi di più

Jeg er skiftet til Skjern Bank efter mere end 20 år hos min forrige bank. Det har været en god oplevelse fra start til slut - jeg er både blevet hørt, set og forstået. Min nye bankrådgiver, Troels Joh... Leggi di più

1. Banca

Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi har altid modtaget god og kompetent…

Vi har altid modtaget god og kompetent rådgivning.

5 marzo 2024

Hej Michael
Det er rigtig godt at høre, at I er tilfredse med den rådgivning, som I får i Skjern Bank. Tak for jeres fine tilkendegivelse.

Bankskifte og førstegangskøber

I forbindelse med vores første fælles boligkøb valgte vi at skifte bank til Skjern Bank. Vi erfarede hurtigt, at det der var vores drømme (boligkøb inkl. lån til renovering) ikke var ligetil som førstegangskøber uden at skulle lægge en større del af vores private opsparing.

Da vi kom i dialog med Troels John Møller fra Skjern Bank i Virum blev vi mødt af både åbenhed og en oprigtig interesse i at hjælpe os i gang med vores boligeventyr. For os har det være en tryg og god proces, hvor vi har følt os taget i hånden fra start til slut. Dernæst er en af de andre store fordele i vores øjne ligeledes, at vi har fået en personlig bankrådgiver, som kender til vores økonomi og kan vejlede uden problemer ud fra vores livssituation – men vigtigst af alt har vi fået en bankrådgiver, som vi virkelig stoler på.

12 febbraio 2024

Hej Marie.
Tusind tak for de pæne ord om Skjern Bank og jeres rådgiver Troels i forbindelse med jeres bankskifte og køb af drømmehuset. Dejligt at I har oplevet tryghed og personlig rådgivning igennem hele forløbet. Held og lykke i de nye omgivelser.

De bedste hilsner fra

Hos Skjern Bank får man virkelig overblik

Hos Skjern Bank får man virkelig viden om hvilke muligheder man har, så man kan foretage sine finansielle dispositioner med overblik og tryghed.
Min rådgiver Nina L. Astrupgaard arbejder for mig, og er desuden en solstråle med sin hjælpsomhed og smittende optimisme.

13 dicembre 2023

Risposta di Skjern Bank

Tusind tak for de pæne ord om Skjern Bank. Det sætter vi stor pris på. Dejligt at du er tilfreds med din rådgiver Nina, og at du føler dig godt behandlet og modtager kompetent og professionel rådgivning.

Skjern Bank

Første kontakt er afgørende - min rådgiver ved, hvordan det skal gøres!

Først og fremmest vil jeg rose min rådgiver for at være superhurtig til at svare på mine henvendelser og for at sætte mit bankskifte igang med det samme. Jeg var blevet meget utilfreds med Sydbank, hvis kundeservice samt betingelser m.m., var blevet utroligt dårlige. Min søn anbefalede sin rådgiver og Skjern Bank. Fra min første henvendelse (inklusiv et meget informativt og professionelt teams møde), til jeg modtog mit Visa/Dankort og jeg kunne benytte mine konti, gik der omkring 20-22 dage. Og det var endda op til jul. Helt fantastisk!
Udover det, har jeg fået nogle aftaler som er væsentligt bedte end Sydbanks. Jeg er yderst tilfreds!

Jeg har aftalt et personligt møde med min rådgiver den 21/2, og jeg glæder mig til at møde ham og se omgivelserne i banken.

4 dicembre 2023

Hej Sanneh
Tusind tak fordi du har brugt tid på at beskrive din oplevelse med at skifte til Skjern Bank. Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt. Også godt at høre, at du har en aftale på plads, så du kan se kontorerne i Virum og hilse på medarbejderne.

Skjern Bank

Skuffet over Skjerns Bank...

Skuffet over SB., Tænkte det var en god bank for mig og mit enkeltmandsfirma i lokalområdet...Personlig betjening..Der kom afslag på mit kundeandragende, en skønt jeg har solid økonomi..
Efter afslaget skrev jeg høfligt tilbage..., men der kom intet svar...

23 gennaio 2024

Hej Ole
Tak for din tilbagemelding. Her på Trustpilot kommenterer vi naturligvis ikke på kundesager og afslag, men vi bestræber os altid på at give alle et ordentligt og begrundet svar på deres henvendelser. Derfor beklager vi, hvis du har haft en dårlig oplevelse.

Skjern Bank

Vi er mere end glade for vores…

Vi er mere end glade for vores bankrådgiver Jan Sølbeck Kristensen i Ribe. I fælleskab og med gensidig respekt får vi tingene til at ske.
Kan varmt anbefale Skjernbank og ikke mindst Jan Sølbeck Kristensen.
Charlotte og Dennis Holm Gad

3 febbraio 2024

Kære Charlotte og Dennis
Tusind tak for de pæne ord om Skjern Bank og jeres rådgiver Jan. Hvor er det dejligt, at I er tilfredse og giver sådan en fin anbefaling af Skjern Bank. Det sætter vi meget stor pris på.

Skjern Bank

Danmarks dårligste bank med Danmarks dårligste kundeservice

I dag har jeg (igen) oplevet min bank Skjern Bank som alt andet end en bank man kan stole på eller regne med fordi de ikke tør låne en 7000 kr. i 14 dage selvom de er sikret at en ældre check går ind den første så vil de ikke acceptere et ovetræk ja nu i 12 dage - det gør at jeg varmt kan anbefale at man finder andre banker der er mere humane i deres indstilling til deres kunder. Jeg ville have lånt mine egne (statens) penge ikke engang 14 dage for at kunne være hjemme igen til min kone fyldte rundt, men det kunne banken altså ikke hjælpe med, fordi de bare er det, som vi almindelige danskere ville kalde nogle rigtige rø.h...er sådan er det bare.
Vælg en anden bank end Skjern Bank er mit bedste råd efter ca. 20 år hos dem og alligevel kan de stadig ikke læse kunderne - så uha for en ringe service.

18 gennaio 2024

Hej Tommy
Vi er kede af at læse din anmeldelse af Skjern Bank. Vi kommenterer af gode grunde ikke på specifikke sager, men vi beklager, hvis du har følt dig uretfærdig behandlet.

Skjern Bank

Den bedste bank, der kan anbefales med den bedste service

Vedrørende køb af det ønskede lejlighed henvendte jeg mig til flere banker, blandt andet den lokale afdeling af Skjern Bank i Virum.
Jeg kontaktede privatrådgiver Troels John Møller, som fra starten var meget positiv og imødekommende over for mig og mit projekt og forsikrede mig om, at han ville støtte mig i dette projekt. Der var lånetilbud og afslag fra andre banker, men som sagt var Skjern Bank positive og støttende fra starten og denne tillid var afgørende for, at jeg skiftede bank til Skjern Bank!!
Jeg er meget tilfreds med mit skifte i Skjern Bank på alle måder, især med Troels john Møller som hjalp mig med positivitet og entusiasme til at gøre dette drømmeprojekt til virkelighed! Jeg tror, ​​han var den bedste person, der dukkede op foran mig på det bestemte tidspunkt. De bedste ønsker til John hans kolleger i Skjern Bank.

30 novembre 2023

Hej Naghmeh
Tusind tak fordi du deler din positive oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at du er glad for at være skiftet til Skjern Bank, og at du føler sig godt modtaget af din rådgiver.

Imødekommenhed + Entusiasme = Drømmehus

I forbindelse med ønsket huskøb henvendte jeg mig til flere banker, inklusiv den lokale afdeling af Skjern Bank i Virum.
Jeg kom i kontakt med privatrådgiver Troels John Møller, som fra starten af var meget positiv og imødekommende over for mig og mit ønskede husprojekt. Blandt de andre banker var der både lånetilbud og afvisninger, men Skjern Bank var som nævnt positive og støttende fra starten af, og den tryghed var afgørnede for, at jeg valgte at skifte bank til Skjern Bank!! Bidragssatsen via Skjern Bank (TotalKredit) var ikke den billigste sammenlignet med de andre tilbud, men når man indregner de såkaldte "kundekroner", er det mit indtryk, at jeg har fået det absolut billigst mulig lån! :-D
Jeg er på alle måder meget tilfreds med mit skifte til Skjern Bank, og især med Troels John Møller, som med positivitet og entusiasme har hjulpet mig igennem med at få dette drømmeprojekt til at gå i opfyldelse! :-D

14 novembre 2023

Hej Tomas

Mange tak tak for de pæne ord om Skjern Bank og din rådgiver Troels. Det betyder rigtig meget for os, når vores kunder tilkendegiver, at de føler sig godt modtaget i banken, og samtidig får kompetent rådgivning og sparring.

Sidst men ikke mindst - tillykke med drømmehuset. :-)
De bedste hilsner fra Skjern Bank

Service i verdensklasse

Vi har både vores virksomhed samt privatøkonomi i Skjern Bank. Og vi kan intet andet end være yderst tilfredse og taknemmelige for dén behandling, samt professionelle rådgivning vi får! Alt bankens personale er altid yderst smilende og imødekommende, og vores rådgiver leverer altid en rådgivning i verdensklasse. Vi bliver hængende i lang tid endnu 😊

8 novembre 2023

Hej Kim
Sikke en dejlig besked at møde ind til. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om Skjern Bank. Det sætter vi meget stor pris på.

Ha' en rigtig god dag.

Professional og kompetent rådgiver

Jeg er skiftet til Skjern bank- Virum i forbindelse med boligkøb og har fået Troels John Møller som bankrådgiver. Han under hele forløbet været meget hjælpsom, nærværende, utrolig kompetent og lynhurtig at svare på mail og spørgsmål.
Det giver mig meget tryghed som førsteboligkøber.
Jeg er virkelig glad for min ny bank og Troels får min varmeste anbefalinger!
Mange tak til Troels og Skjern bank Virum for en meget behagelig oplevelse.

1 ottobre 2023

Hej Feryal
Mange tak for din flotte anmeldelse af Skjern Bank og din rådgiver i vores afdeling i Virum. Det sætter vi stor pris på.
Når man er førstegangskøber er det ekstra vigtigt, at man får god rådgivning og svar på alle de spørgsmål, der dukker op i boligkøbsprocessen.

En god bankrådgiver

Klar og gennemskuelig plus opsøgende kommunikation. Det giver tryghed.
Skarphed, præcision og hurtighed. Og lune.

29 settembre 2023

Hej Kirsten
Tusind tak for de flotte ord om Skjern Bank i Virum. Det sætter vi stor pris på.

Fuldstændig ELENDIG service!!!

27 settembre 2023

Hej Mette.
Vi er naturligvis kede af din anmeldelse. Vi bestræber os på at give alle en ordentlig og nærværende behandling, uanset hvilke henvendelser, det drejer sig om. Derfor beklager vi, at du har haft en dårlig oplevelse.

God service

God service - har brugt banken i 4 år og er godt tilfreds.

10 settembre 2023

Hej Kenneth
Tusind tak for din pæne anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Skjern Bank

Rykker rundt på dine penge som det…

Rykker rundt på dine penge som det passer dem afviser pbs vis der mangles 2 kr til at drække budget uden at informere dig. Læser kun halvdelen af dine mails, er ubehjælpe vis du har en skæv økonomi.....

Har haft et overforbrug så ville ha styr på budgettet med banken så jeg er sikker på der er til alle kommende regninger og årsopgørelser, men de mener ik jeg har råd til at betale mine regninger fordi jeg de sidste 6 måneder har brugt alle mine penge på kontoen på forbrug. Ka så se efter jeg har fået lagt budget i samarbejde med konen at jeg har 6000kr til mig selv når alt er betalt hus bil forsikringer mad inklusiv de regner DE ik mener jeg har råd til.

Er du ik velhavende med styr på din økonomi ska du ik regne med du får det her.

Har før sendt mails og ik fået svar før jeg ringede til banken i arbejdstiden.

12 luglio 2023

Hej Kenneth
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi bestræber os på at give alle kunder en god behandling, også i situationer hvor økonomien udfordrer. Derfor beklager vi naturligvis, at du ikke har været tilfreds med Skjern Bank.

Skjern Bank

Professionel og kompetent rådgivning…

Professionel og kompetent rådgivning der tager udgangspunkt i din økonomi og dine ønsker for fremtiden.
Der blev rykket hurtigt i forbindelse med skifte af bank, samt køb og salg af bolig.
Jeg havde et meget positivt forløb.

20 giugno 2023

Kære Mads
Tusind tak for de pæne ord om Skjern Bank. Vi er glade for, at du har oplevet hurtig respons og en god proces i forhold til bankskifte.

Bedste hilsner fra
Skjern Bank

Banken lukker konto uden at informere herom.

Skulle have 0 stjerner. Banken lukker din nem-konto som de lyster. Ikke noget med at informere kunden herom. Klagede til bankens klage-ansvarlig og fik medhold, min bankrådgiver er ikke enige i udfaldet og holder fast i hun har ret. Har til dags dato ingen undskyldning givet og mistede to af mine kontoer. Værste bank jeg nogen siden har været i kontakt med.

2 novembre 2022

Hej Mogens
Vi er naturligvis kede af din anmeldelse. Vi bestræber os på at give alle en ordentlig og nærværende behandling, uanset hvad det vedrører. Derfor beklager vi, at du har haft en dårlig oplevelse.

Ville give 0 stjerner hvis muligt

Ville give 0 stjerner hvis muligt. Uhøflige medarbejdere der ikke har styr på lovgivningen. Når man klager til den udnævnte klageansvarlige , er det ikke ham der håndterer klagen. De overtræder loven. De kommer med usaglige svar, og tør end ikke ringe tilbage eller svare på mails som lovet.

30 giugno 2023

Hej Mette

Skjern Bank

Vi har fået den bedste service

Vi har fået den bedste service af Skjern Bank i Virum i forbindelse med huskøb og skift af bank. For første gang i mange år oplever vi at få virkelig god rådgivning af vores bankrådgiver. I andre banker har jeg oplevet et større fokus på mersalg end på egentlig rådgivning og det er på ingen måde tilfældet her. De får min største anbefaling.

1 novembre 2022

Kære Christina
Tusind tak for din flotte anbefaling. Den sætter vi meget stor pris på.

En varm anbefaling

Vi er fornylig skiftet til Skjern Bank og har i den forbindelse fået Nina Astrupgaard som bankrådgiver.
Vi er blevet taget rigtig godt imod og Nina er på alle måder hjælpsom, proaktiv, behagelig og utroelig kompetent. Vi kan på det varmeste anbefale Nina som rådgiver og sparingspartner.

Venlig Hilsen
Thomas C

3 gennaio 2023

Hej Thomas
Det er vi meget glade for at høre! Tusind tak for de pæne ord om jeres rådgiver Nina.
Venlig hilsen Skjern Bank