Skjern Bank - Ribe Recensioni 5

TrustScore 3 su 5

3,1

J. Lauritzens Plads 1, 6760 Ribe, DK

Vi er mere end glade for vores bankrådgiver Jan Sølbeck Kristensen i Ribe. I fælleskab og med gensidig respekt får vi tingene til at ske. Kan varmt anbefale Skjernbank og ikke mindst Jan Sølbeck Kr... Leggi di più

God bank og super service! Vi købte hus i 2023 og har fået den bedste rådgivning samt hjælp med PFA forsikringer osv. kan varmt anbefales til unge mennesker som leder efter en god bank hvor pers... Leggi di più

Lever ikke op til deres egen slogan. Jeg gik i Skjerns bank afdeling i Ribe. Jeg skulle fortage 2 ganske små simple ting. Men disse kunne ikke lade sig gøre, fordi, som den kvindelige medarbejder s... Leggi di più

1. Banca

Skjern Bank er en selvstændig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, Hørsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lægger vægt på tætte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.

• J. Lauritzens Plads 1, 6760, Ribe, Danimarca

• 96821600

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Ingen god service efter over 15 år som…

Ingen service efter over 15 år som kunde, kan ikke anbefales mere.

1 luglio 2024

Hej PNJ
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke synes, at servicen har levet op til dine forventninger. Vores ønske er at give alle kunder en god og imødekommende behandling. Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal se nærmere på det.

Aldrig mere Skjern Bank - hold jer væk

Har aldrig nogensinde oplevet en værre kundebehandling end hos Skjern Bank. Gebyrer der stiger urimeligt, ublu krav om diverse dokumentation. Forkerte krav fra en bankrådgiver som har set forkert. De sidste par år har min rådgiver hver gang skrevet "skulle du ikke også skifte bank". Hvordan kan man behandle sine kunder sådan ?
Så skal man læse følgende i en af de andre dårlige anmeldelser:
"Hej ***
Vi bestræber os altid på at give kunder og samarbejdspartnere en ordentlig og fair behandling, uanset hvad det drejer sig om"

Tror altså ikke på du nogensinde har arbejdet i Skjern Bank.

Er 51 år, har aldrig betalt en regning for sent i mit liv. Kan selvfølgelig være de ikke føler de tjener nok.
Kan kun anbefale dem som overvejer til ikke at skifte.
Kære Skjern Bank,
Spar mig venligst for det sædvanlige **** i kommer med. I beklager ingenting....

19 giugno 2024

Vi er mere end glade for vores…

Kan varmt anbefale Skjernbank og ikke mindst Jan Sølbeck Kristensen.
Charlotte og Dennis Holm Gad

3 febbraio 2024

Kære Charlotte og Dennis
Tusind tak for de pæne ord om Skjern Bank og jeres rådgiver Jan. Hvor er det dejligt, at I er tilfredse og giver sådan en fin anbefaling af Skjern Bank. Det sætter vi meget stor pris på.

Skjern Bank

God bank og super service

kan varmt anbefales til unge mennesker som leder efter en god bank hvor personalet er nede i jordhøjde og til at tale med!

Erhverv har jeg også, hvor Jesper Fabin gør et stort stykke arbejde for at hjælpe hvor han kan, og give gode råd og vejledning!
5 stjerner herfra.
Mvh Søren

1 febbraio 2023

Hej Søren
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!

Skjern Bank

Lever ikke op til deres egen slogan.

Lever ikke op til deres egen slogan.

Jeg gik i Skjerns bank afdeling i Ribe. Jeg skulle fortage 2 ganske små simple ting. Men disse kunne ikke lade sig gøre, fordi, som den kvindelige medarbejder sagde " jeg forstår ikke hvad du siger. Og nej, jeg er pæredansk. så turen var forgæves. Desuden virker deres app heller ikke. Jeg har fået sammen svar i over 1,5 mdr. nu.. vi arbejder på højtryk, på og få det løst. Så hverken nærvær, ortenlighed var til stede. En rigtig øv følelse og står med.

7 ottobre 2022