Sepa Green Energy Recensioni 130

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 4 stelle su 5

Een zeer prettige medewerkster aan de lijn gekregen, die de tijd nam om alles door te nemen. Hierdoor is het vertrouwen in Sepa Green Energy gebleven. Fijn dat er geen chatbot in gezet wordt anders wa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Leggi di più

4,5

Solitamente risponde entro 1 settimana

Snel de berekening ontvangen

4 dicembre 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u snel de berekening heeft ontvangen. We waarderen uw feedback enorm!

Helder en behulpzaam

Mijn vraag is helder en vriendelijk beantwoord. Geen gemaar gewoon hulp. Heel erg fijn!

4 dicembre 2025

Beste Noor,

Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat uw vraag helder en vriendelijk is beantwoord en dat u snel de hulp heeft gekregen die u nodig had. We waarderen uw feedback enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen en vriendelijk met…

Heel goed geholpen en vriendelijk met een goeie uitleg

1 dicembre 2025

Beste Jaap Schot,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat goed om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en een duidelijke uitleg heeft gekregen. Wij waarderen uw feedback enorm. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en goede survice

26 novembre 2025

Beste Henk Lubbers,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Ik ben al jaren bij Sepa Green

Ik ben al jaren bij Sepa Green, vriendelijke, correcte en duidelijke partij om mee samen te werken als leverancier, waar ik alleen maar gas afneem. Voor elektra ben ik zelfstandig.

20 gennaio 2025

Beste Frits Weder,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk, correct en duidelijk ervaart. Wij waarderen uw vertrouwen in ons enorm. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Valutata 5 stelle su 5

Perfect te woord gestaan.

De dame was geduldig en legde alles prima uit. Dacht mee.

17 novembre 2025

Beste Monique van de Nouwland,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.

Chapeau!

Eindelijk te woord gestaan door een dame (José) die wel verstand van zaken heeft. En ook daadwerkelijk naar oplossingen en mogelijkheden kijkt. Hier kunnen haar collega's nog iets van leren!

5 novembre 2025

Beste Bianca Sibum,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!
Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Aanpassing contract

Mijn vraag is direct opgepakt en er is meteen gehandeld. Dit was een prettige ervaring.

4 novembre 2025

Beste Tjeerd,

Snel antwoord en friendelijk

Snel antwoord en friendelijk
Behulpzaam

20 ottobre 2025

Beste Sander,

Valutata 5 stelle su 5

Goed en direct antwoord op mijn vragen…

Goed en direct antwoord op mijn vragen gekregen.

20 ottobre 2025

Beste Brian,

Valutata 1 stelle su 5

Ongelooflijk

Na het doorgeven van ons verbruik een dynamisch contract met een gemiddeld kosten plaatje van -35 euro aangeboden gekregen,44 zonnepanelen een verbruik van 9000 kWh en een totale opwek van 15.000 kWh. Ook nog eens een slim systeem met daarbij een slimme batterij. Maar de bedragen liepen in de wintermaanden stevig op tot z’n 380 euro per maand. Begrijpelijk met een warmtepomp. In de zomermaanden zou het onze beurt zijn echter zakte de maand bedragen niet meer onder de 150,-. Terwel we in een gemiddeld zonnige maand algauw 2000 kWh terugleveren Vreemd dus gebeld maar het zou met de eindafrekening allemaal goed komen. Al met al na 10 maanden overgestapt en dus de eind afrekening, 2000,- betaald aan voorschotten en we krijgen 7 tientjes terug. niet te controleren hoe men hier aan komt.

Klopt geen ene reet van .

13 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

door mw goede uitleg gehad en…

door mw goede uitleg gehad en vriendelijk behandeld

8 ottobre 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Klanttevredenheid

Zeer prettige hulp en medewerking naar volle tevredenheid

25 settembre 2025

Beste Eric Duits,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Geweldig om te horen dat u onze hulp en medewerking als zeer prettig en naar volle tevredenheid heeft ervaren.

Klantvriendelijk en servicegericht

Klantvriendelijk en goede service

23 settembre 2025

Beste Krungthong Spa,

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk, en heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden.

22 settembre 2025

Beste Mart van de Lisdonk,

Valutata 5 stelle su 5

Klantenservice luisterde goed naar onze…

Klantenservice luisterde goed naar onze vragen en deed erg haar best

18 settembre 2025

Beste H.S. Frederiks,

Valutata 5 stelle su 5

Netje geluisterd en vriendelijke…

Netje geluisterd en vriendelijke medewerker

16 settembre 2025

top service! aanrader

15 settembre 2025

Beste Tammo Dorhout,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer ontevreden niet klant vriendelijk…

Zeer ontevreden niet klant vriendelijk doen raar met eindafrekening word geen rekening gehouden met klanten zou er zeker niet meer naar terug gaan

11 settembre 2025

Beste Chyara Wirdjo,

Helaas hebben wij niets van u gehoord nadat wij om meer informatie hebben gevraagd. Mocht u alsnog uw klacht willen bespreken, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Team Sepa Green Energy

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più