L'azienda ha risposto
Er is veel verbeterd in de telefonische klantenservice. Er was een korte wachttijd aan de telefoon, hetgeen ik zeer belangrijk vind. Een snelle, directe identificatie van de klant via het telefoonnum... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De medewerker die ik aan de lijn kreeg barst van de energie (om maar even in de energiesferen te blijven 😄). Vanaf het moment dat zij de telefoon opneemt voel je haar enthousiasme en betrokkenheid. D... Leggi di più
Buurserstraat 244a, 7544 RG, Enschede, Paesi Bassi
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Duidelijkheid op alle fronten , de kwestie, abn dialect en op gelost
niet bereikbaar, na herhaaldelijk opgeven van terugbelverzoek geen reactie, onduidelijke veel te hoge verbruik kosten maand juli en augustus 2025. Meerdere keren verzocht om dit aan te passen. Dit gebeurt niet.

Risposta di Sepa Green Energy
Ik ben al jaren bij sepa green. Alles is overzichtelijk en de klantenservice is vriendelijke en geeft duidelijke uitleg

Risposta di Sepa Green Energy
Mij moeder wordt een contract aan gesmeerd waar ze niks van af weet . Naar lang zoeken is ze benaderd geweest door een callcenter die ze heeft afgewezen maar op een of andere manier toch de adres en bank gegevens weten te bemachtigen
Ze heeft nergens een handtekening gezet lijkt mij niet rechtsgelig
Dus wees gewaarschuwd kijk uit met dit bedrijf moet nog maar zien of ze er nog van af kom

Risposta di Sepa Green Energy
Terecht betwiste factuur, ze gaven geen waarschuwing en annuleerden het contract onmiddellijk, wat ertoe kan leiden dat Stedin de energievoorziening afsluit.

Risposta di Sepa Green Energy
Ze heeft mijn vragen en alles goed uitgelegd. Zeer tevreden.

Risposta di Sepa Green Energy
ik ben goed geholpen vriendelijk behandelt ik ben hier heel tevreden over

Risposta di Sepa Green Energy
Stelletje vuile varkens zijn het
Verkoop woning en dan alsnog boete in rekening brengen
Stelletje oplichters sepa green
Geen ster waard
Energiemafia

Risposta di Sepa Green Energy
Snel telefonisch contact en prettig contact.
Contracten direct in de mail.

Risposta di Sepa Green Energy
Zo fijn dat ik gewoon kan bellen of mailen. Bij dit bedrijf hoef je niet om te gaan met achterlijke chatbots of tenenkrommende portals. Het e-mailadres en telefoonnummer staan gewoon op de website. Mijn verzoek werd nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service, Fadime!

Risposta di Sepa Green Energy
Open en eerlijk bedrijf die je direct op de hoogte stelt dat ik was gehackt
Er was geen contract beëindigd, dit was een fake mail.

Risposta di Sepa Green Energy
Korte en goede antwoorden,luisterde goed en was snel

Risposta di Sepa Green Energy
klantenservice begrijp heel goed dat ik de Nederlandse taal nog niet goed beheers en erg behulpzaam
Neem veel tijd en blijf vriendelijk en kalm

Risposta di Sepa Green Energy
Goed geholpen en duidelijke uitleg gekregen

Risposta di Sepa Green Energy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.