Scootparts.nl Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een scooter door scypto op laten halen voor een revisie met nieuwe stage 6 70cc cilinder, schatting was 500-600,- vervolgens bleken dat er wat onderdelen missen waardoor de kosten op liepen,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ballen bedrijf. Carburateur besteld. Achteraf niet nodig. Krijg een ontzettend bijdehante reactie van een of andere wijsneus van een bart. Met als eerste vraag. “Hoezo bestel je een carburateur als je... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Onderdeeltje besteld. Ander onderdeel geleverd gekregen. Twee weken bezig geweest uit te leggen wat het verschil is. Tot en met foto's met toelichting. Aangeboden alternatief : een 3 maal zo duur orig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was op 26 augustus 2013 spontaan naar Boskamp (gemeente Olst/Wijhe) gereden doch arriveerde daardoor net iets te vroeg bij de zaak aan om de bestelde onderdelen mee te nemen op mijn weg naar hui... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di scooter

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De webshop voor alle scooter en brommer onderdelen!

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

148 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Weigert om geld te retourneren en…

Weigert om geld te retourneren en probeert nog 3 euro administratiekosten in rekening te brengen ook. Oplichter!

5 agosto 2020

Risposta di Scootparts.nl

Contact gehad met Henk en Henk wil toch graag zijn bestelling ontvangen. Het bleek dat Henk twijfels had over het geen hij besteld had. Wij hebben Henk netje te woord gestaan en gemeld dat het bestelde wel past op zijn fiets. Het is mij nu niet duidelijk waarom Henk ons toch beoordeeld met 1 ster.

Valutata 5 stelle su 5

Van mij 5 sterren!

Van mij 5 sterren!
Ik lees hieronder ook wat mindere ervaringen met scootparts.nl maar ik heb wel een goede ervaring met de klantenservice!
Het bestelde artikel was niet op voorraad, ook niet bij de leverancier, op vrijdagavond besteld en maandag al een mail daarover met een alternatief!!!
Toen gebeld met de klantenservice en werd vriendelijk geholpen! Gelijk telefonisch geregeld!!!
Als mijn bestelling ook nog snel geleverd wordt ben ik super tevreden!!!
Dus 5 sterren!!!

3 agosto 2020
Valutata 4 stelle su 5

+Een dag levering.

+Een dag levering.
+Super kwaliteit prijs verhouding
+ Goede omschrijving op de website
- geen bevestigings mail gekregen wanneer mijn pakketje werd verzonden

Denk dat de meeste slechten reviews komen van mensen die niet goed weten wat ze moeten bestellen en dus moeten retourneren

27 maggio 2020

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice, heel brutaal en klantonvriendelijk. Kan ook niet een bestelling annuleren zonder €5,00(excl.) BTW te betalen.

21 aprile 2020

Risposta di Scootparts.nl

Beste wat jammer, dat u op deze manier Scootparts in een verkeerd daglicht wilt zetten. Wij hebben getracht u netjes, maar toch duidelijk, te woord gestaan. U verwijt ons dat wij geen mail hebben verstuurd met de order bevestiging, waardoor u elders het zelfde artikel nog eens hebt besteld. Beter was geweest om eerst navraag te doen bij ons alvorens opnieuw te bestellen bij en andere webwinkel. Het niet geleverd willen krijgen van uw bestelling heeft bij ons als consequenties dat de door ons gemaakte kosten betaald moeten worden. In uw geval zijn dat de kosten Afterpay service €2.36 en administratie kosten €2.50 en deze bedragen zijn incl BTW. met vriendelijke groet, Barbara

Valutata 2 stelle su 5

Erg eigenwijze klantenservice

Zal jullie het hele verhaal besparen maar het komt er op neer dat er verkeerde onderdelen op de site staan. Die met de nodige aanpassingen te gebruiken zijn.
Ook had ik helaas te maken met een matig kwaliteitsproduct (tevens ontbrak er een stuk van het onderdeel dat voor de juiste werking zorgt) die ik dan wel zelf kapot zou hebben gemaakt....
Ik snap de twijfel en ben niet uit op gezeur vandaar dat ik aangeef het relatief kleine bedrag niet terug hoef.

Na telefonisch contact door mij nogmaals diverse malen aangegeven dat ik het geld hier helemaal niet voor terug hoef maar dat het wellicht handig is om de informatie en fouten op de site aan te passen om meerdere klachten te voorkomen.
Kreeg een nors antwoord dat meneer zelf wel wist hoe zaken te doen en er helemaal niets fout is.....

Ik hoef mijn geld geen eens terug en wordt toch nog afgesnauwd......
Ben benieuwd hoe lang de site nog kan bestaan met deze werkwijze!

Moet er eerlijk bijzeggen dat het netjes verpakt is en binnen een redelijke tijd is bezorgd.
Zaten ook zeker goede items tussen mijn bestelling die voor een nette prijs worden aangeboden.

(Ondertussen het juiste onderdeel op mijn vertrouwde site opnieuw besteld)

Mvg.

27 gennaio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Geven geen geld terug bij retour sturen…

Geven geen geld terug bij retour sturen van artikel. Volgens wet koop op afstand zijn ze dit uiteraard verplicht. Hierop aangesproken maar ze geven er niets om. Krijg een tegoedbon om verplicht iets anders uit de webshop te bestellen (terwijl ik niks nodig heb). Geen aanrader dus!
Zeer onvriendelijke klantenservice ook.

28 dicembre 2019
Valutata 4 stelle su 5

Prima webshop!

Op dinsdag een uitlaat besteld, op vrijdag ontvangen! Er was wat onzekerheid over de kleur, op whatsapp gewoon netjes reactie gekregen. Verzend status bleef op verzending voorbereiden maar dat kan altijd gebeuren! Prima webshop, uitlaat was er snel in juiste kleur! Ik ga hier vaker bestellen!

3 agosto 2019

Zeer klantonvriendelijke scootparts.nl

Never nooit meer. Scootparts is zeer onvriendelijk en onbeschoft. RAW relais Peugeot besteld, ik krijg een start relais Yamaha. Artikel had een verkeerd artikelnummer in de webshop werdt er vermeld. Ik vermoed dat ze het verschil niet weten. Als oplossing hiervoor vraagt scootparts via email om het artikel nogmaals te bestellen, het bedrag zou dan worden gecrediteerd. Ik heb aangegeven niet nogmaals te betalen voor een fout van Scootparts. Antwoord op email duurde te lang, vervolgens nog een email gestuurd met verzoek tot sneller antwoord dan belt scootparts je op en zegt: ik krijg een boos emailtje en wordt zeer onvriendelijk.
Scootparts geeft aan niet zomaar het juiste artikel te kunnen nasturen, want dan gaat hij failliet. Nou Scootparts, liever gisteren dan vandaag. 1 ster voor je terugbetaling !!

Toevoeging: blijkbaar mag je hier geen voornamen noemen, want dan verzoekt Scootparts Trustpilot het bericht offline te halen. Daarin is scootparts dan weer wel goed in. Triest.

17 gennaio 2019

NOOIT MEER!

Heb hier electrische onderdelen besteld omdat ze hier op vooraad zouden zijn.
Echter was dat dus niet het geval... met als gevolg niet alle onderdelen binnen...
blijkt dat het dus niet op vooraad was en dat het na-geleverd ging worden.. (dit weet ik ook alleen maar omdat ik zelf een mail stuurde.)
En de onderdelen die ik wel ontvangen heb waren ook maar in de doos gegooid..
Er word totaal niet gecommuniceerd over je bestelling. je moet maar ruiken waar je geld naartoe is..
er zijn genoeg websites waar ik onderdelen kan bestellen, dus dat ga ik voortaan ook doen. liever een dagje langer wachten dan zo'n slechte service.

Mij zien ze hier nooit meer terug..

EDIT: Na een maand zeuren krijg ik eindelijk de CDI terug betaald die niet geleverd kan worden.
PS: Het bestelde onderdeel zou nog altijd vooradig zijn..

10 gennaio 2019
Valutata 2 stelle su 5

Nummer i.p.v. klant

Bestelling voor Kerst gedaan, bestelling moet nog binnenkomen. Bestelling zou in theorie gewoon geleverd kunnen worden voor Kerst. Op mail wordt gereageerd, echter zit hier weleens een dag tussen. Je moet echt achter je bestelling aangaan. Uiteindelijk is bestelling verstuurd, maar de 2 “beloofde” dagen worden niet waargemaakt, daar ik nu nog wacht. Of ik het juiste ga krijgen weet ik niet.......Ook al krijg ik het juiste product. Voor mij geen bestelling meer.
De missie welke het bedrijf heeft wordt naar mijn mening niet waargemaakt. Hier is nog verbetering in te maken. (Of ze deze feedback te harte nemen? Ik denk het niet). Ruim 2 weken wachten op een bestelling is miet meer van deze tijd.

5 gennaio 2019

Beste klant,

Ook Scootparts heeft te maken met de feestdagen. wij hebben tijdens de feestdagen ons uiterste best gedaan om met een kleine bezetting alle bestellingen tijdig te verzenden.
helaas is dat niet in alle gevallen gelukt. Dan hebben wij ook nog te maken met de DPD, niet alle pakketjes die wij hebben aangeboden zijn tijdig verwerkt door de DPD.

Bij deze bied ik mijn excuses aan.

PS volgende keer even je naam of bestelling nummer in vermelden bij je klacht, wij kunnen u dan persoonlijke een bericht sturen.

Slechtste klantenservice ooit.

Slechtste klantenservice ooit.
Reageren zeer arrogant op alles wat je hun verteld.
Jij doet dit Jij doet dat, het is altijd iedereen hun fout behalve die van hun.
Je moet wachten op een antwoord (2,5 maand later nog niets)
Doen geeneens de moeite op wat op te zoeken voor een klant.
Klant staat centraal als het op het geld afpakken komt, qua service kan de klant opzouten..
Product staat geselecteerd als passend op dit en dat, klopt niet en als je dan wat zegt heb je maar pech.

Doe je dit zodat alles bij je thuis geleverd wordt maar verwacht niet veel, prijzen zijn gelijk aan je lokale handelaar enkel duurt het veel langer en als je problemen hebt.. dan heb je maar pech.

3 dicembre 2018

Risposta di Scootparts.nl

Weer iemand die niet de retour voorwaarden heeft gelezen, lees altijd eerst de algemene voorwaarden en retour info. wij nemen gewoon artikelen retour mits de onderdelen ongebruikt en in de originele verpakking aan ons retour worden gestuurd. Zomaar artikelen retour sturen naar een adres is geen goed idee altijd eerst even een retour aanvraag doen zodat wij op de hoogte zijn van de retouren en dan ook snel de retouren kunnen verwerken, dat scheelt een hoop ergernis en je hoeft geen rare reviews te schrijven.

PS retouren kunnen alleen naar het retour adres vermeld op het retour formulier.

Valutata 1 stelle su 5

ik had een verkeerd onderdeel besteld…

ik had een verkeerd onderdeel besteld ik bel heen en er werd gezegd
u krijgt nog even een adres van mij hoort u morgen uiteraard niks gehoord
dus ik den stuur het naar het adres op de factuur en doe de factuur er bij
ze hebben hem open gemaakt en terug gestuurd dus bel ik heen en vraag hoe verder het antwoord moet je op de site kijken en anders niets meer bestellen nou was het een zuigertje van 29 euro die ik voor een klant had besteld in de avond op mijn prive adres wij verkopen zelf brommers en scooters maar dit zie ik niet zo zitten was niet echt klant vriendelijk of behulpzaam
met vriendelijke groet c bos ten post

net weer een mail gehad en nu ontkennen ze dat ze een adres zouden geven voor het retour zo jammer 27-11-2018 ik snap best dat mensen dingen vergeten maar dan ook nog zo afpoeieren en n dan nu zeggen is niet zo ja daaaaaag

23 novembre 2018

Risposta di Scootparts.nl

Voor iedereen die dit leest, lees altijd eerst de algemene voorwaarden en retour info. wij nemen gewoon artikelen retour mits de onderdelen ongebruikt en in de originele verpakking aan ons retour worden gestuurd. Zomaar artikelen retour sturen naar een adres is geen goed idee altijd eerst even een retour aanvraag doen zodat wij op de hoogte zijn van de retouren en dan ook snel de retouren kunnen verwerken, dat scheelt een hoop ergernis en je hoeft geen rare reviews te schrijven.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più