Ik heb een scooter door scypto op laten halen voor een revisie met nieuwe stage 6 70cc cilinder, schatting was 500-600,- vervolgens bleken dat er wat onderdelen missen waardoor de kosten op liepen,... Leggi di più
Ballen bedrijf. Carburateur besteld. Achteraf niet nodig. Krijg een ontzettend bijdehante reactie van een of andere wijsneus van een bart. Met als eerste vraag. “Hoezo bestel je een carburateur als je... Leggi di più
Onderdeeltje besteld. Ander onderdeel geleverd gekregen. Twee weken bezig geweest uit te leggen wat het verschil is. Tot en met foto's met toelichting. Aangeboden alternatief : een 3 maal zo duur orig... Leggi di più
Ik was op 26 augustus 2013 spontaan naar Boskamp (gemeente Olst/Wijhe) gereden doch arriveerde daardoor net iets te vroeg bij de zaak aan om de bestelde onderdelen mee te nemen op mijn weg naar hui... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De webshop voor alle scooter en brommer onderdelen!
Hoofdstraat 126, 7586 BW, Overdinkel, Paesi Bassi
- 053-5360507
- bart@scootparts.nl
- www.scootparts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering en op voorraad wat ik…
Snelle levering en op voorraad wat ik nodig had
Als ik 0 sterren zou kunnen geven had…
Als ik 0 sterren zou kunnen geven had ik dat gedaan HIER NIET BESTELLEN
Of als je 2 wekennop je pakketje wikt wachten moet je het zeker doen.
De verzend tijd is extreem slecht en als ik contact wil zoeken krijg ik een melding dat het niet werkt nogmaals HIER NIET BESTELLEN
Het gaat hier om scootpartsxl

Risposta di Scootparts.nl
Geen spullen en nu ook geen geld terut
Na een week bestelling nog niet verzonden, zogenaamde "klantenservice" levert geen service aan de telefoon omdat er dan op de computer gekeken moet worden en dat gaat hij niet doen. Telefonisch zogenaamd bereikbaar tot 17:30 maar nemen na 12 uur de telefoon niet meer op. Vervolgens bestelling geannuleerd om de reactie te krijgen dat de bestelling alsnog verzonden word. Daarna word er gelogen dat de bestelling aangenomen MOET worden aan de deur en je een retour zending MOET aanvragen (ben pakket bezorger geweest, weigeren aan de deur mag altijd dan gaat pakket retour afzender)
Ik kan aantonen dat het pakket niet verzonden was op het moment van annuleren en de eigenaar van scootparts blijft liegen dat mijn pakket al verzonden is ondanks dat je zelf bij dhl kan zien waneer een melding aangemeld word ( 2 uur na het annuleren van de bestelling per mail en 2.5 uur na poging annuleren via de telefoon, waar je ook de kans niet krijgt om uit te spreken omdat ze je niet willen helpen en je onderbreken om te zeggen stuur maar een mail)
Scootparts is nu over gegaan op diefstal en heeft de onderdelen en geld in bezit, bestel niks bij deze criminelen!
Het liegen van scootparts gaat hier zelfs door! Ik kan aantonen dat de bestelling binnen 7 dagen nog niet verzonden was en dat de winkel zelf een track en trace code heeft aangemaamt na telefonisch en mail contact.
Ondertussen ben ik al 2 weken bezig met mailen en zegt de scooterwinkel nu omdat ik een slechte review plaats ik mijn geld helemaal niet meer terug krijg!
Bespaar je de drama van bart en bestel ergens waar ze normaal kunnen reageren!
Scootparts heeft vanaf dag 1 aan gegeven geld niet terug te willen geven dus geloof ook deze leugen van hem niet.
Ik heb ondertussen al meerdere malen bewijzen aangeleverd dat deze kansloze scootparts eigenaar liegt en heeft ondertussen nog niks kunnen aantonen!
Ik ga mij review niet aanpassen kanlosze ballentent het staat namelijk in het regelement dat als jij liegt en steelt van je klanten dat je klanten ook geen rekening hoeven te houden met jou,

Risposta di Scootparts.nl
Dure winkel en service matig
Kreeg verkeerde producten opgestuurd. Deze netjes retour gestuurd met Postnl en retourformulier.
2 weken later nog niks gehoord.
Maar eens een mailtje gedaan en dan word er gezegt zonder retournummer nemen wij het pakket niet aan.
Pakket is dus (kwijt) of word niet door het bedrijf aangenomen.
Erg raar terwel alles netjes weer in de doos zit.
Foutje kan prima maar dit is erg jammer en hierdoor mijn geld plus verzendkosten kwijt.
Producten op de site zijn ook erg duur in vergelijking met andere bedrijven plus de klantenservice kan echt beter.
Geen aanrader om hier te bestellen.
Weigeren van annulering
Nalaten een bericht te sturen dat het product in nabestelling is en vervolgens weigeren een bestelling te annuleren voordat deze zelfs verzonden is.

Risposta di Scootparts.nl
Voor mij toppers scherm besteld zeer…
Voor mij toppers scherm besteld zeer nette prijs snel en precies wat ik besteld heb
Ik heb gezocht op spiegelfolie
Ik heb gezocht op spiegelfolie om mijn vizier mee te beplakken. Ik kom op een van hun producten uit. Staat niet bij waar het voor is, en of dit plakfolie is, maar goed. Het was een voorbeeldfoto. Ik hoopte dat de foto het resultaat weergaf van als je een vizier beplakt hebt. De gok genomen want als er HELEMAAL niks bij staat mag je er van uit gaan dat het universeel is. Dat je dan genoeg hebt om je vizier mee te beplakken. Bij het onderdeel staat: in twee dagen wordt het verzonden. Een WEEK later pas in huis. Ik pak het uit… is het helemaal geen folie maar een uitgesneden stukje plastic wat je met twee dubbelzijdige stukjes tape aan de binnenkant van je vizier kunt plakken… wtf… Dit is dus een stukje plastic in de vorm van een vizier. Totaaaaaal nutteloos. Misleidend ook. Niemand meer iets bestellen hier. Dit is schaamteloos geld uit mensen hun zakken kloppen. Slechtste online ervaring ooit. Als ik MIN5 sterren kon geven dan deed ik dat.

Risposta di Scootparts.nl
duurt ff maar dan heb je wat
ik heb er twee accu's besteld omdat ze er op dit moment de goedkoopste mee waren . werd na 4 dagen verzonden en moest er totaal dus ongeveer een week op wachten voor het binnen was , maar juiste artikel en netjes verpakt geleverd . tip voor scootparts zou zijn dat ze sneller de bestellingen afhandelen wat waarschijnlijk betere reviews zou opleveren . zie een hoop negatieve ervaringen , maar kan in mijn geval zeggen dat het een prima webwinkel is met een nette prijs voor als je geen haast hebt
Niet bestellen bij ze
Je koopt een product hun leveren letterlijk het verkeerde product en daarna durven ze je nog wijs te maken dat je een andere scooter hebt terwijl ik donders goed weet welke scooter ik heb. Niet bestellen bij ze brengt alleen maar hoofdpijn.

Risposta di Scootparts.nl
Maar 70% van het aankoopbedrag terug.
Mijn zoon heeft een onderdeel besteld bij Scootparts. Hij blijkt dit toch niet nodig te hebben. Het produkt is niet gebruikt en ongeopend.
Hij heeft de bestelling voor retour aangemeld. Echter nu krijgt hij een email terug dat er maar 70% wordt terugbetaald. Dit is wettelijk niet toegestaan en ik vind dit ook een grof schandaal. Wettelijk moet het bedrijf zelfs de verzendkosten terug betalen die je bij aankoop betaald hebt maar dat hoeft voor ons niet. Maar dit is te belachelijk voor woorden en ik ga hier aktie in ondernemen.
Zeer slecht bedrijf!

Kettingkastje past perfect
Kettingkastje past perfect, dank je wel !
Bestelling na 2 dagen ontvangen.
Bestelling na 2 dagen ontvangen.
Windscherm voor scooter. Prima producten. Mooie kwaliteit. Enige nadeel… geen gebruiksaanwijzing om te installeren.
Een papieren kopietje zou al prima zijn.
Gemiddeld
Ik had hier een heel verhaal staan maar inmiddels is het niet meer van toepassing. Afgesproken dat we een passende oplossing zoeken en ik nooit meer bij scootparts.nl mag bestellen.
Geen geld terug
Onderdeel op website op vooraad
2dagen erna een mail gehad was niet meer op voorraad
Wel een duurdere
Me geld terug gevraagd 12 dagen geleden nog niet gekregen
ontzettend bagger bedrijf en waardeloze service
Onderdeel besteld voor mijn brommer. Eenmaal ontvangen is deze uit het zakje gehaald maar er achtergekomen dat het onderdeel niet paste (niet gemonteerd!). Na het (betaald) retourneren werd deze niet geaccepteerd desondanks aan de eisen voor retour inname voldaan werd. Deze was niet gemonteerd en is niet kapot gemaakt. Meneer kon dat niet geloven en ik kreeg mijn geld niet terug. Als ik mijn onderdeel dan alsnog terug wilde mocht ik nog een keer (voor de 3e x inmiddels met deze bestelling) verzendkosten betalen. Dit was zogezegd het risico van de klant.... Ik weet niet wat deze gozer aan het doen is, maar sporen doet ie niet en de meest normale zaken lost ie op als een kind van 10.

Risposta di Scootparts.nl
Geen terugbetaling bij levering verkeerd artikel
Door vooraf op 08-03-2021 expliciet de vraag te stellen via webformulier of er een rugleuning wel/niet past op mijn scooter wordt er op 09-03 geen antwoord gegeven op deze vraag maar linkje ander artikel gemaild. Na bestelling op 09-03 en levering 12-03 blijkt dat onderdeel niet past. Dit wordt ook bevestigd per mail op15-03 nadat ik foto's mail waar uit dit blijkt. Vervolgens neem ik contact op wordt er een onbeschofte toon aangeslagen als ik verzoek het bedrag te retourneren bij retour zenden artikel. Men is bereid maximaal 50% terug te betalen. Uiteraard accepteer ik deze houding niet en heb rechtsbijstand ingeschakeld. Zij hebben me al in het gelijk gesteld. Jullie kunnen wel allemaal eigen regeltjes hebben inzake algemene/leveringsvoorwaarden maar jullie moeten je te allen tijden houden aan de Herroepingswet inzake online aankopen: kijk waar op de website van Rijksoverheid.

Aanrader: Goede service, snel geleverd
Pakket snel verstuurd door Scootparts
DPD heeft het pakket alleen aantoonbaar op een verkeerd adres geleverd
Scootparts geeft een super service en heeft mij gecompenseerd door het artikel nogmaals toe te sturen.
Super....
Zoek een andere shop
Een aantal fietsonderdelen via fietsonderdelenxl.nl (is ook scootparts) besteld. Het heeft bijna een week geduurd voordat de onderdelen die op voorraad waren verstuurd zijn. Verder geen bevestigingsmail gehad en pas na meermaals aandringen een bevesting van mij bestelling gehad.
Tevens moet je bij retouren de verzendkosten zelf betalen. Dit mag niet bij wet, maar doen ze dus wel. Voor een onderdeel van 13 euro heeft het dus eigenlijk geen zin meer om dit terug te sturen.
Al met al een slechte ervaring en ik zal hier nooit meer iets bestellen.
Artikel functioneerde niet als geadverteerd, daar geen oplossing voor gekregen
Artikel besteld wat niet paste op het ventiel, terwijl dat op de site wel geadverteerd stond. Mijn eerste vraag is een maand onbeantwoord gebleven, bij een tweede keer mailen kwam bleek dus het bovenstaande. Geen excuses voor het verkeerd adverteren, geen voorstel voor een vervangend product, geen geld terug, maar slechts een korting aangeboden gekregen op een volgende bestelling. De laatste mail die ik hierin heb gestuurd is op dit moment ook een week ontbeantwoord. Bar slechte zaak dit. Ik raad iedereen af hier iets te kopen.
Afgelopen vrijdag piaggio liberry…
Afgelopen vrijdag piaggio liberry scherm besteld en vandaag dinsdag 25 aug ontvangen via DPD , supersnel dus en ook super tevreden, Myscooterparts top, dank jullie wel voor de goede en snelle service 👍👍👍