Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Sauna
  5. Negozio specializzato in saune

Informazioni su Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Scritti dall'azienda

Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

797 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

204 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Niet bezorgde kaart vergoed!

Niet bezorgde kaart vergoed!
Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. Waarvoor dank!

9 giugno 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat je alsnog een nieuwe wellnesskaart hebt ontvangen na het mailcontact. Zo hoort het!

Veel plezier met je cadeaukaart!

Prima service

Makkelijk om te bestellen en e-voucher te laten emailen naar de begunstige.

29 giugno 2026

Wat een fijne review om te lezen 😊

Super om te horen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren en dat de e-voucher direct en zonder gedoe per e-mail verzonden kon worden. Daar doen we het voor! 🎁

Dankjewel voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer!

Was een cadeautje

Was een cadeautje. Snelle levering per post!

8 giugno 2026

Wat een fijne review om te lezen 😊

Leuk dat het een cadeautje was én dat de levering zo snel en soepel is verlopen. Dat maakt het geven (en krijgen) natuurlijk extra leuk! 🎁

Dankjewel voor het delen!

Kelly

Presentje.

Ik vond het een leuk cadeautje voor jarige.

Hallo,

Dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat het cadeau goed in de smaak viel bij de jarige. Veel plezier met het geven van dit soort cadeautjes!

Valutata 2 stelle su 5

In uw website advertentie staat dat de…

In uw website advertentie staat dat de bestelling binnen twee werkdagen bezorgd zal worden, ik heb er zes dagen op gewacht.
Mijn tip, maak het aantal dagen tussen de bestelling en bezorging groter, waardoor je minder klanten hebt die zich afvragen waar hun bestelling blijft

21 giugno 2026

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je bestelling later is bezorgd dan de aangegeven termijn op onze website.

Wij verwerken bestellingen direct na ontvangst, maar zijn voor de uiteindelijke levering afhankelijk van PostNL. Hierdoor kan het in sommige gevallen helaas voorkomen dat de bezorging langer duurt dan de aangegeven twee werkdagen.

We nemen je feedback over de communicatie rondom levertijden mee om dit verder te verbeteren.

Ze zijn er blij mee

4 giugno 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat de ontvangers er blij mee zijn. Veel plezier met het geven en ontvangen van het cadeau!

Valutata 2 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ondanks belofte snelle service

25 giugno 2026

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, ondanks de verwachting van snelle service.

Wij zijn hierbij afhankelijk van de vervoerder, waardoor het in sommige gevallen kan voorkomen dat de bezorging langer duurt dan verwacht.

Mocht je bestelling na enkele werkdagen nog steeds niet zijn bezorgd, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Fijn

Fijn, snel en feestelijk!

15 giugno 2026

Hallo,

Dank je wel voor je review!

Wat leuk om te horen dat je onze service als fijn, snel én feestelijk hebt ervaren. Precies de combinatie waar we naar streven bij het geven van een cadeaubon!

Sander

Easy and Secure transaction

Fast, easy, secure, good options

25 maggio 2026

Dear Makis,

Thank you for your wonderful review!

We're delighted to hear that you found the process fast, easy, and secure, and that you were happy with the range of options available. We truly appreciate your feedback and hope to welcome you again soon.

Have a great day!

Greetings,
Sander

Slechte logistiek

Bezorgd bij pick up point zonder briefje thuis. De verassing is er nu af en het kost iemand met al drie kleine kinderen extra werk ipv ontspanning.

15 giugno 2026

Hallo Rosan,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals verwacht en dat het verrassingseffect hierdoor verloren is gegaan. We nemen je feedback mee richting de vervoerder.

fijn cadeautje

Was een cadeautje, vriendin was er blij mee.
De bon is vlot verstuurd.

24 maggio 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de cadeaukaart vlot is verstuurd en goed is ontvangen als cadeautje.

Veel plezier met je cadeaubon!

Prachtige website

Prachtige website . Makkelijk een welnes bon te bestellen , en een zeer snelle levering .
Top Sauna de Heuvelrug .

24 maggio 2026

Hallo mevrouw Van den Hul,

Fijn om te horen dat je de website als prettig hebt ervaren en dat het bestellen van de wellness bon zo makkelijk ging. Ook goed dat de levering snel was en alles naar wens is verlopen bij Sauna de Heuvelrug. Bedankt voor je mooie feedback.

Snel geregeld

Snel geregeld, snel de bon toegesteuurd gekregen. Perfect voor elkaar!

9 giugno 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat alles snel is geregeld en dat je de bon direct hebt ontvangen. Goed dat alles zo soepel is verlopen en naar wens was.

Goed

Ze was er blij mee

21 maggio 2026

Hallo Elisa,

Fijn om te horen dat ze er blij mee was. Kort maar krachtig, dank voor je feedback.

Dik tevreden!

20 maggio 2026

Hallo Appie,

Fijn om te horen dat je dik tevreden bent.

Keurig thuis bezorgd.

18 maggio 2026

Hallo Pia,

Fijn dat het keurig bij je thuis is bezorgd.

Valutata 5 stelle su 5

een bon is makkelijk te bestellen

een bon is makkelijk te bestellen, incl cadeauverpakking. Zo geregeld en binnen een paar dagen in huis.

18 maggio 2026

Hallo Matthijs,

Fijn dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je de bon inclusief cadeauverpakking snel in huis had.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service toen bon na een tijdje…

Goede service toen bon na een tijdje pas binnenkwam.

17 maggio 2026

Hallo Joris,

Fijn dat je onze service als goed hebt ervaren, ook toen de bon wat later binnenkwam.

Zeer fijn.

Zeer fijn.
Om gauw iemand een cadeau te geven

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo prettig en handig is om snel iemand een cadeau te kunnen geven.

Valutata 1 stelle su 5

Was beloofd op zaterdag 6/6 te leveren…

Was beloofd op zaterdag 6/6 te leveren niet gebeurd jammer was verjaardagskado ..

Hallo Robert,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de levering niet op 6/6 is aangekomen, zeker als het om een verjaardagscadeau ging. Stuur ons even een mail met je ordernummer, dan kijken we het graag voor je na.

(verzonden via e-mail)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più