cadeautje gekregen dachten een heerlijk dagje weg te gaan bittere pil saunabon hier niet geldig . daarna nogmaals naar een andere sauna komen we daar bon niet meer geldig , bericht naar de saunacade... Leggi di più
NOOIT KOPEN !!!! Schandalig hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat. Wij hebben meerdere tegoed bonnen die allen verlopen zijn door Corona . Onderop deze kaarten staat duidelijk dat ze een jaar g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
jan luijkenstraat 96, 1071CV , Amsterdam
- 0900 1909
- mail@warmgevoelbon.nl
- nederlandsesaunacadeaubon.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Geen coulance, zelfs niet bij overmacht
Mijn saunabon verliep terwijl mijn moeder ernstig ziek was, de sauna was niet mijn eerste zorg op dat moment. Toen ik vroeg om verlenging vanwege deze omstandigheden, kreeg ik geen persoonlijk antwoord, alleen een verwijzing naar de algemene voorwaarden.
Een beetje coulance bij overmacht door ziekte in de familie had hier niet misstaan. In plaats daarvan voelde mijn situatie totaal genegeerd. Jammer van een cadeau dat met liefde bedoeld was en nu gewoon verloren is.
Denk goed na voordat je hier iets cadeau doet, bij overmacht zal dit bedrijf niet helpen.
Koop hier nooit een kadobon
Koop hier nooit een kadobon. Ten eerste zijn ze maar twee jaar geldig, en staat dat niet duidelijk vermeld. Als je een bon kado krijgt, kijk je naar de waarde en leg je hem daarna weg. De geldigheid staat ergens in kleine lettertjes en is niet iets wat opvalt. Ten tweede is de bon in maar een beperkt aantal sauna’s geldig. Je denkt: nationale saunabon! Dus overal geldig. Niet dus! Mede daarom konden we de bon niet snel gebruiken, want in Noord-Holland is de bon slechts geldig in enkele kleine sauna’s. In Utrecht stonden we bij Spa Sereen, maar nee daar was hij dus niet geldig. Nu is de geldigheid verlopen, komen we net achter. Nou dat is lekker cashen voor dit bedrijf! Er is twee jaar geleden 100 euro betaald door onze vrienden voor deze bon, en hij is niet verzilverd dus kassa voor deze oplichters. Erg onbevredigend en niet klantvriendelijk. Twee jaar geldigheid is belachelijk kort. En hoezo hebben kadobonnen überhaupt een geldigheid?
Waardeloos!koop deze SaunaCadeau kaart…
Waardeloos!koop deze SaunaCadeau kaart niet! Door omstandigheden langere tijd niet naar de sauna kunnen gaan. Kaart was 2 jaar oud , geld is dan weg! Hun houden het en geen pardon. Lekker cadeautje dit. Kijk maar naar andere cadeaubonnen of geef fysiek wat, hun worden slapend rijk van andermans geld.
Kaart niet kunnen gebruiken wegens…
Kaart niet kunnen gebruiken wegens medische aantoonbare omstandigheden. Geen enkele coulance, dus weg tegoed
Koop hier geen cadeaubon
Koop hier geen cadeaubon! Indien je de bon niet binnen door hun opgestelde termijn uitgeeft vinden zij dat ze het recht hebben om je geld te houden zonder daarvoor de dienst te te leveren waarvoor je betaald hebt, dit klopt natuurlijk van geen kant. Bij de klantenservice loop je tegen een muur op, hun reactie komt er op neer dat ik gewoon dikke pech heb en kan fluiten naar mijn geld, totaal geen begrip. Alle slachtoffers verwijs ik graag naar ConsuWijzer (ACM) om je geld terug te krijgen en zodat er een dossier opgebouwd kan worden.
Sauna Cadeau niet geldig bij acties Blue Wellness
Wilde met mijn gekregen Sauna Cadeaukaart gebruik maken van een online Blue Wellness-actie, maar deze wordt online niet door hen geaccepteerd als betaalmiddel. Je kunt met deze kaart alleen ter plaatsen betalen nadat je een online een duurdere dag-entree hebt gereserveerd. Met de cadeaukaart kun je dus geen acties boeken. Slecht, ook van Blue Wellness!
Bij veel sauna's in te leveren
Bij veel sauna's in te leveren. Wij zijn er mee naar Thermen Berendonck geweest. Enige minpunt vind ik dat ik hem kon gebruiken zonder de kras-codes te gebruiken. Dit betekent dat ze gemakkelijk door een ander al gebruikt kunnen worden.
Na 2 jaar en 3 maanden ben je je geld kwijt
Bij aankoop van de kaart wordt er niet gewezen op de kleine lettertjes, namelijk dat na 2 jaar en 3 maanden je geld kwijt bent. In mijn geval gaat dat om € 150. Wees gewaarschuwd, geef iemand liever fysiek geld cadeau dan het risico lopen dat je een bedrijf als dit spekt. Toevoeging: binnen deze 3 maanden na de 2 jaar geldigheidsduur gunt het bedrijf je een (lachwekkende) 'coulance' van 50%. Dat is makkelijk geld verdienen. Nooit weer koop ik een cadeaubon.
Wat een ongelofelijk waardeloos…
Wat een ongelofelijk waardeloos bedrijf.
De bon is twee jaar geldig maar is uitgegeven in corona tijd daar houdt Sauna Cadeau geen rekening en daarbij komt dat ze adverteren op hun website met heel veel sauna's die permant gesloten zijn ze verkopen dus gebakken lucht.
na bellen en mail bieden ze 50% van de waarde van de bon aan. dit heeft niet met coulance te maken. bestel hier niks mensen!
Een saunacadeaubon in juli 2023 aan…
Een saunacadeaubon in juli 2023 aan broer en schoonzus gegeven voor hun huwelijk. Willen ze in maart 2024 naar de sauna maar blijkt het saldo er helemaal af te zijn. Tegoed is leeg! Hoe dan?!? Volgens klantenservice is het tegoed van 65 euro eraf geschreven in november ' 23 maar ze zijn niet eens geweest! Mailtje gestuurd om een oplossing te vinden krijgen ze nul op rekest. Zo zielig! Wie flikt nou zoiets.
Bon niet verlengt, lijkt op verdienmodel
Bon niet verlengt, net verlopen. Ja ik kon nog de helft van het geld terug krijgen maar vanaf € 15 moest je wel een nieuwe fysieke kaart bestellen. Of je wel even nog € 3 verzendkosten wil betalen. Van de oorspronkelijke € 50 nog € 22 over. Totaal geen toegevoegde waarde dit bedrijf, maken misbruik van een verloop optie waar ze lekker vaag over blijven om geld te kunnen vangen. Mijn advies, gebruik lekker je geld zelf om een leuk dagje uit te betalen, de bon draagt daar verder niets aan bij.
Koop beter een andere cadeaukaart
Helaas zeer matig aanbod en geen gebruiksvriendelijke website. Je kan nergens op filteren behalve 'provincie'. Was handig en modern geweest om de mogelijkheid te geven om te filteren op beoordelingen/sauna's/baden etc.
Cadeaukaart oplichters
Belachelijk bedrijf die tegoedbonnen hebben die maar een jaar geldig zijn. Oftewel OPLICHTERS!
mijn saunawellnesscadeaukaart is…verlopen
mijn saunawellnesscadeaukaart is verlopen. Dit komt natuurlijk door de corona periode. maar hij wordt dus niet meer verlengd. Dit klopt natuurlijk niet. Ten eerste mag er geen geldigheid datum op een cadeaubon staan en ten tweede zou het bedrijf coulance moeten hebben.
Heel jammer, zeker niet aanschaffen.
In november 2019 heb ik deze…
In november 2019 heb ik deze Nederlandse Saunacadeaubon tv € 75,00 cadeau gekregen.
Door de Corona kon ik deze cadeaubon niet verzilveren. Daarna werd ik helaas geconfronteerd met zeer ernstige ziekte met de hoofdletter K. Een heel proces volgde. In 2022 is de ziekte onder controle gekomen en kan ik mij weer gaan storten op de leuke dingen in het leven.
Ik wilde graag gebruik maken van mijn sauna cadeaukaart. Helaas deze was verlopen. Via telefoontjes, mail etc etc alles geprobeerd maar de organisatie achter Nederlandse Saunacadeaubon is niet van plan om enige coulance te verlenen en mij een nieuwe Nederlandse Saunacadeaubon toe te sturen. hierbij waarschuw ik iedereen; KOOP NOOIT EEN NEDERLANDSE SAUNA CADEAUBON.
Verlopen tegoedbon!
Mijn tegoedbon van "De Nederlandse Sauna Cadeaubon" is inmiddels langere tijd verlopen. ik vind dat ik hiervoor een héle goede reden heb. Daarom heb ik contact gezocht met "De Nederlandse Sauna Cadeaubon" via e-mail. Ik krijg wel netjes een reactie. Ze zijn helemaal niet benieuwd naar de reden waarom ik de bon niet tijdig heb kunnen verzilveren. De bon is verlopen en ze kunnen niets betekenen. Ik wacht nog op een reactie waarom dit bedrijf ervoor kiest om met een beperkte geldigheidsduur te werken. Verdienmodel? Voor mijzelf ga ik kijken welke sauna's met dit bedrijjf werken én òf dit bedrijf ook andere bonnen uitgeeft dan alleen voor sauna's (bijvoorbeeld restaurants).
Verlopen sauna cadeaubon
Verlopen sauna cadeaubon, 110 Euro weg en geen enkele respons
Slechts 1 jaar geldig, daarna is je geld dus waardeloos
Ik begrijp nooit waarom cadeau kaarten een geldigheidsduur hebben, betekent simpelweg dat je geld na bepaalde tijd niets meer waard is. Zo ook met deze bon, 1 jaar geldig. Geen gebruik van kunnen maken, ook niet na verzoek.
Koop deze bon niet
Koop deze bon niet. Ik was 2 dgn later dan 1 jaar en geen enkele coulance voor verlenging, terwijl je door corona niet het gehele jaar van de bon gebruik kon maken. Krijgt alleen standaard antwoorden. Heel slecht.