Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Sauna
  5. Negozio specializzato in saune

Informazioni su Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Scritti dall'azienda

Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

797 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

204 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gemakkelijk!

24 marzo 2026

Hallo Anne,

Super om te horen dat het zo gemakkelijk ging! 😊 Daar doen we het voor.

Valutata 5 stelle su 5

Correcte en snelle levering ( zoals…

Correcte en snelle levering ( zoals aangegeven).

13 aprile 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service. Dat is natuurlijk precies wat we willen uitstralen. We zijn daarom ook altijd goed bereikbaar via e-mail, telefoon en chat.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Rebecca

Valutata 5 stelle su 5

N.a.v de vraag van mijn dochter en…

N.a.v de vraag van mijn dochter en schoonzoon de cadeaukaart voor de sauna te kiezen kan ik zeggen blij te zijn met de snelle verzending. De kaarten zien er heel mooi uit, zij gaan genieten.

6 aprile 2026

Hallo,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en dat de cadeaukaarten er mooi uitzien.

Veel plezier met je cadeaubon!

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier niet, klantenservice faalt volledig

Ik kan mijn Sauna Cadeaubon niet gebruiken, ondanks dat ik ruim vóór de vervaldatum contact heb opgenomen omdat ik het saldo niet kon checken door een probleem met hun systeem/website. Ik kreeg niet op tijd reactie en nu is de bon verlopen. De klantenservice weigert het volledige saldo van €25,00 te vergoeden en biedt slechts 50% aan. Dit is onacceptabel en toont een gebrek aan klantgerichtheid en professionaliteit.

22 marzo 2026
Non scritta su invito

Hallo Rianne,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren. Ik kan het eerdere mailgesprek helaas niet terugvinden, maar ik kan je wel uitleggen hoe dit werkt.

Een actieve Sauna Cadeaubon kan in sommige gevallen worden verlengd, maar daarbij worden standaard €10 administratiekosten gerekend. Hier kunnen wij niet van afwijken, ook technisch gezien niet.

Je kunt er dus voor kiezen om een nieuwe kaart aan te vragen waarbij het resterende bedrag opnieuw beschikbaar wordt gemaakt, waarbij de kosten van toepassing zijn.

mooie ruime sauna

7 marzo 2026

Hallo Henk,

Fijn dat je de sauna zo ruim en mooi vond, dat maakt het extra ontspannen! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Snelle verzending en oplossingsgerichte klantenservice!

De aankoop was gelijk verzonden. Keurig in een anonieme enveloppe. Helaas was de bezorging een probleem, de klantenservice zou het oplossen mocht de bon zoek zijn geraakt. Gelukkig kwam de bon, helaas na de verjaardag, alsnog.

26 febbraio 2026

Hallo Jolanda,

Fijn dat de aankoop snel verzonden werd en netjes in een anonieme enveloppe! Jammer dat de bezorging wat vertraging had en de bon niet op tijd voor de verjaardag aankwam, maar goed om te horen dat het uiteindelijk alsnog is opgelost. 😊

Valutata 1 stelle su 5

Heb op 18 maart een cadeaukaartje…

Heb op 18 maart een cadeaukaartje bestellen, maar nog steeds geen track&trace code ontvangen

18 marzo 2026

Bedankt voor je review.

Dat klopt, bestellingen onder de €300 worden verzonden zonder Track & Trace.

Je bestelling is wel direct verzonden, dus je zou deze binnenkort moeten ontvangen.

Snel besteld

Snel besteld
Snel geleverd

19 marzo 2026

Hallo Hanneke,

Wat fijn dat alles zo snel besteld en geleverd werd, dat maakt het extra handig! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk te bestellen en snel…

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Vond het persoonlijk wel wat goedkoop ogen door de verzendenveloppe. Alsof het gewoon vanuit iemands huis was verzonden. Geen logo op de enveloppe.
Maar de rest ging snel en prima.

26 febbraio 2026

Hallo Liena,

Fijn dat het bestellen makkelijk ging en dat alles snel geleverd werd! Goed dat je aangeeft hoe de enveloppe overkwam, we nemen je feedback mee om het in de toekomst wat professioneler te laten ogen. 😊

Valutata 3 stelle su 5

prima saunadagje bij Spa Puur in…

prima saunadagje bij Spa Puur in Tilburg.
niet vernieuwend en mis de scherpte en de aandacht om er écht een toffe ervaring te hebben.

22 febbraio 2026

Hallo,

Bedankt voor je review. Fijn dat je hebt genoten van je saunadag bij Spa Puur in Tilburg.

Valutata 1 stelle su 5

Hele trage bezorging en er wordt…

Hele trage bezorging en er wordt vervolgens niet meegedacht

9 marzo 2026

Hallo Anne,

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL. Wat betreft het meedenken ben ik erg benieuwd hoe je dit precies hebt ervaren.
Stuur gerust een e-mail t.a.v. Atif, dan kom ik graag met je in contact om dit verder te bespreken.

Atif

Valutata 2 stelle su 5

Bestelling zonder track en trace

Bestelling zonder track en trace, het ging om een kaartje en zelfs die is nog niet binnengekomen bij de post. Verjaardagscadeau mislukt

4 marzo 2026

Bedankt voor je review.

Ik ga er vanuit dat je cadeaubon inmiddels is geleverd. Is dat niet het geval? Stuur ons dan even een mail, dan helpen we je verder.

Valutata 3 stelle su 5

Geen cadeauverpakking meegeleverd

Helaas en cadeau verpakking besteld en betaald, maar niet geleverd.

4 marzo 2026

Bedankt voor je review.

Vervelend om te vernemen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Het betaalde bedrag voor de cadeauverpakking wordt naar je teruggestort en staat binnen een paar werkdagen weer op je rekening.

(verzonden via e-mail)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più