Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele fijne sauna, schoon en overzichtelijk. Eten was ook lekker, maar wat ik echt niet vind kunnen is frisdrank flesjes van 200 ml. Ik wist niet eens dat ze bestonden. 250 ml vond ik al vreselij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli da regalo
- Fornitore di regali aziendali
- Sauna pubblica
- Sauna
- Negozio specializzato in saune
Informazioni su Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Scritti dall'azienda
Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.
De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.
De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.
Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.
Ambachtsweg 6, 1474HW, Oosthuizen, Paesi Bassi
- info@saunawellnesscadeaukaart.nl
- www.saunawellnesscadeaukaart.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
PostNL traag, bedrijf kwam met goede oplossing!
Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cadeautje kon overhandigen!
Later kwam de cadeaubon alsnog. Hij zat in een verpakking vol met blanco cadeaubonnen, waar ik niet per se op zat te wachten, maar prima. Later werd ik nog wel gebeld door een medewerker die me wilde uitleggen hoe ik al deze cadeaubonnen zou kunnen gebruiken. Dat had van mij ook niet gehoeven. Als ik een bon nodig heb, weet ik die te vinden. Toch dank voor de moeite.
Snel en efficient.
Afzetters wanneer je te laat bent
Ik heb ongeveer 1.5 jaar geleden een bon gekregen voor Sauna & Wellness. Deze wilde ik gaan inzetten, maar ik las online dat de kaart vervallen is. Er staat op de kaart dat het 2 jaar geldig is, maar niet wanneer deze uitgegeven is, hierdoor had ik geen idee dat de kaart niet meer geldig was. Ik verwacht dat degene die het aan mij had gegeven hem zelf heeft doorgegeven. Dit kan natuurlijk gebeuren, en ik vind het dan ook gek dat er geen datum of iets op de kaart zelf staat waardoor je als consument weet tot wanneer je hem kunt gebruiken.
Ik heb met de klantenservice gemaild maar zij bieden enkel een voucher voor een hotel aan (totaal andere faciliteit dan sauna?!). Slechte service... zo kan ik mij geld ook wel verdienen aan het uitgeven van cadeaubonnen.
Jammer, er zijn ook bedrijven die niet zo streng zijn met vervallen datums en die je een betere oplossing geven. Ik zou niet aanraden hier iets van te kopen.
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Ik heb voor een ander besteld als cadeau. Het is een mooi product hoe je het aangeleverd krijgt. Dus extra leuk om cadeau te doen.
Bestelling nog steeds niet ontvangen....

Risposta di Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Omdat de klantenservice echte service…
Omdat de klantenservice echte service geeft en super aardig is

Hele fijne sauna
Hele fijne sauna, schoon en overzichtelijk.
Ik wist niet eens dat ze bestonden.
250 ml vond ik al vreselijk en triest.
Maak dan gewoon je prijzen ziekelijk hoog.
Op deze manier mensen bedonderen vind ik triest.
Verder was alles top, maar dit punt kan ik slecht tegen.

Risposta di Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Prima service snelle levering en…
Prima service snelle levering en gekozen voor luxe verpakking wat er goed uit zag met vele extraatjes aan bonnen.

Risposta di Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
De 1e bestelling was bij de Post kwijt…
De 1e bestelling was bij de Post kwijt geraakt. r werd direct actie ondernomen door Sauna en Wellnes en er werd een nieuwe cadeau kaart opgestuurd. Goede service.

Risposta di Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Niet bezorgde kaart vergoed!
Niet bezorgde kaart vergoed!
Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. Waarvoor dank!

Prima service
Makkelijk om te bestellen en e-voucher te laten emailen naar de begunstige.