Al 4 weken bezig om kadootjes te bestellen via Donald Duck met kadokaart..toegezegd dat ik dag later teruggebeld word, week later nog niets gehoord.. mails door medewerkers naar teamleiders gestuurd..... Leggi di più
Ook hier erin getrapt. 5 euro Bon cadeau voor 8 nummers Donald Duck, een paar euro bijbetaald. Onduidelijk bevestigingsmailtje, en hup, het abonnement loopt. Ondertussen 4x verlenging a 45 euro per 2... Leggi di più
Digitaal 2 x de Donald Duck opgezegd. Blad blijft maar komen en de afschrijvingen gaan gewoon door. ‘Klantenservice’ proberen te bellen, ellenlange wachttijden en telkens na 45 opgehangen. As we spea... Leggi di più
Al bijna 10 jaar abonnee van de Donald Duck. Het weekblad blijft een grluksmoment voot mijn kids. Iedere keer weer. Sanoma daarentegen is een en al droefenis ze stalken je met andere abonnem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Callcenter liegt
Gebeld door een callcenter voor het boekje ouders van nu, betreft een proefabonnement welke na 4 nummers automatisch stopt.
tot onze verbazing wordt er vandaag een automatische incasso gedaan voor de verlening van het abonnement, dit terwijl telefonisch was toegezegd dat het na 4 nummers automatisch zou stoppen.
1 telefoontje was genoeg om het direct stop te zetten en een credit te krijgen voor de automatische verlenging.
De vrouw aan de telefoon gaf zelf al aan dat dit zeer regelmatig gebeurd,
Beroerde honden van het eerste uur
Beroerde honden van het eerste uur, met een enorm censuur.
Zogenaamd ‘tijdelijk’ abonnement
Ik had het kunnen weten. De ‘blije doos/babybox wordt door Sanoma/DPG/Ouders van Nu als lokkertje gebruikt om aan contactgegevens te komen. Zwangere vrouwen zoals ík destijds worden gebeld door een gehaaide en door en door getrainde callcentermedewerker. Eerst wordt er zogenaamd belangstellend geïnformeerd naar de zwangerschap en dan worden er liefst 3! ‘aanbiedingen’ gepresenteerd. Er was mij verzekerd dat het absoluut een tijdelijk abonnement betrof op het Ouders van Nu tijdschrift, het zou vanzelf aflopen en ik zou niet hoeven opzeggen. Hoe dom had ik kunnen zijn, natuurlijk is het stilzwijgend verlengd. Aan de telefoon wordt beweert dat ze ‘bijna nooit’ tijdelijke abonnementen hebben en ik zou een e-mail hebben ontvangen waar dat in stond vermeld. Ik heb alleen een nietszeggende algemene e-mail ontvangen waar Ouders van Nu zichzelf de hemel in prijst. Om van het abonnement af te komen is het advies om het om te zetten naar een kwartaalabonnement. Wil ik het per direct opzeggen worden er administratiekosten en andere bijkomende kosten doorberekend. En om dat kwartaalabonnement vervolgens weer te beëindigen mag ik opnieuw terugbellen. Schofterig dat er zo geld verdiend moet worden.
Dit geloof je niet
Dit geloof je niet. Wij zijn heel dom, maar Sanoma/DPG slaat alles. Toevallig zagen we een afschrijving voor de Viva, die wij helemaal niet lezen. Gestorneerd. Over gebeld. Blijkt dat een kado abonnement (op de Esta) uit 2008 (jawel, je leest het goed!) nooit is beeindigd (omgezet naar Viva, niet door ons!). Dat is natuurlijk behoorlijk stom dat wij dat zelf nooit hebben gezien. Maar het is ook wel heel apart dat een kado abonnement dus als vast abonnement in de boeken gaat, en echt NOOIT meer beeindigd wordt. Pas op met een kadootje!! Het is de krijger van harte gegund, maar het is wel een groter kado geworden dan gepland...
Een proefabonnement vtwonen afgesloten…
Een proefabonnement vtwonen afgesloten in mei. Juni, juli en augustus VT wonen gekregen. In september benaderd of ik het wilde verlengen ( abonnement stopt automatisch volgens voorwaarden), aangegeven dat ik geen verlenging wilde. Wat schets mijn verbazing.....krijg ik vandaag een mailtje dat het abonnement is verlengd. Contact gezocht met medewerkers op chat. Die geeft aan dat ik het zelf moet opzeggen. Het abonnement loopt automatisch door. Ik geef aan dat dit niet klopt. Ik heb zwart op wit dat het automatisch stopgezet zou worden. Vervolgens klantenservice gebeld. Medewerker gesproken en geuit dat ik hier een nare smaak van krijg. Zij gaat het abonnement, die ik niet wilde stopzetten en het bedrag stoneren.
Wat een waardeloze manier van werken! Bah bah bah!
dubbel afboeken zonder toestemming!
Telefonisch een verhuisbericht doorgegeven, wat blijkt het abonnement is niet meeverhuisd? Nee, op het oude adres (van mijn vriend) hebben ze gewoon een nieuwe abonnement afgesloten! Hoe bizar. En dan geen thuis geven. Nooit met hen in zee gaan, je krijgt ze zoals hieronder staat beschreven niet te pakken. Walgelijk bedrijf!
Slechte klantenservice
Na een proefabonnement op Margriet en een ongewenste verlenging (niet bevestigd op orderbevestiging proefabonnement) reageert DPG ondanks toezeggingen niet. Ook terugbelverzoeken via hun geautomatiseerde systeem worden niet opgevolgd. Hema cadeaubon heb ik niet ontvangen. Waardeloze service. Nooit meer een abonnement op Margriet voor mij. Klantenservice bij DPG staat synoniem voor het zo lang mogelijk negeren van de klant, zodat de inkomsten blijven doorlopen.
agressieve verkoopmethodes, erbarmelijke "service"
Na proefabonnement op Libelle bestookt met telefonische aanbiedingen, ondanks herhaaldelijke en dringende verzoeken ons niet meer te bellen.
Er blijkt geen mogelijkheid op de site om direct een klacht in te dienen, dus via "Vraag" een klacht ingediend. Daarna bericht gekregen dat wij ons hebben afgemeld voor "telefonische commerciele communicatie". Tot nu toe bleef het daarna rustig :)
Na een klein abonnement op Donald Duck Junior voor onze kleindochter besloten een groter abonnement (E 45,-) af te sluiten. We wilden daarbij gebruik maken van een aanbieding waarbij ze het vakantieboek zou krijgen. Dat boek bleek pas te leveren een week na afloop van haar schoolvakantie. Ongelooflijk.
Daarna in een organisatorische chaos beland. Vele malen moeten bellen met de "Service" vanwege dingen die mis gingen in de levering. Iedere keer weer andere informatie en weer andere dingen die niet kloppen met vorige afspraken.
Onze kleindochter is blij met de DD junior; wij zijn absoluut niet blij met de "service". Abonnement zal zeker niet meer worden verlengd, we willen met deze organisatie niets meer te maken hebben.
DPG : Libelle en Flair telefoonterreur.
Doodmoe word ik van de telefoontjes van dpg voor Libelle en Flair. Tig keer al gebeld, en dat mogen ze aldus degene die belt,omdat ik abonnee ben, terwijl ik in het bel-me-niet register sta.....heel bijzonder. Net glad 3 weken een abonnement, of ik al wil verlengen voor 2 jaar ....dan blijft de prijs hetzelfde blablablabla... het voelt als stalken.
DPG waarom deze werkwijze??? Levert negatieve reclame op.
Kennelijk alle reviews lezende hebben veel mensen problemen met de werkwijze van nu DPG. Lokken met advertenties die lijken een proefabonnement te zijn. In werkelijkheid sluit je altijd een abonnement. Eerlijk gezegd geven ze wel aan “opzegbaar....”. Maar waarom niet gewoon een echt proefabonnement en voor het einde even contact of je een abonnement wil afsluiten? Zou toch veel opener zijn en meer positieve reviews geven? Wat mij betreft zegt het voort deze bijzondere werkwijze. Advies neem alleen contact op met DPG als je echt een abonnement wil! En ja ik heb ook deze ervaring. De mensen bij de klantenservice durven inmiddels alleen nog hun voornaam te noemen. Een indicatie?? Wel meteen opgezegd zonder verder problemen. Bedrag had ik al gestorneerd.
Meermaals geprobeerd om op te zeggen, zeer slecht bereikbaar!
Meermaals geprobeerd om na een periode mijn abonnement op de VTwonen op te zeggen. Na meerdere keren lang te hebben gewacht in de wachtrij maar een terugbelverzoek ingediend. Ik zou naar 15min terug gebeld worden.. duurde bijna 3 uur en toen hoorde ik alleen de bedrijfsnaam en werd de verbinding verbroken. Dat hebben we ook 2 keer geprobeerd totdat het dan vandaag wonder boven wonder toch lukte... uiteraard de dag nadat het nieuwe abonnementsgeld tot en met oktober is afgeschreven. Nog wel even heel erg ongeïnteresseerd en onvriendelijk door iemand van Sonoma (DPG) te woord gestaan. Hele slechte service, heb meermaals geprobeerd op te zeggen maar helaas zit ik er weer tot en met oktober aan vast! Daar trap ik dus nooit meer in!
Klantenservice houdt zichzelf aan het werk !
Bij de klantenservice heb ik telefonisch een cadeau abonnement afgesloten voor de Margriet maar ik kreeg een bevestiging van het tijdschrift Libelle. Helaas werd ook het abonnementsgeld van het verkeerde abonnement automatisch geïncasseerd !
Meerdere malen gebeld met de klantenservice ....
zij beloven van alles, maar storten het volledige bedrag niet terug (terwijl het hun fout was)!
Kortom doordat ik steeds contact moeten opnemen met de klantenservice, houden zij zich zelf aan het werk !
Zo creëer je je eigen baan !
Ongewenst vervolg van proefabonnement.
Op 13 mei 2020 kreeg mijn hoogbejaarde moeder (92) een 10 nummer-abonnement van mij cadeau ivm. moederdag en het heersende coronavirus (weinig bezoek) Meteen (14-05-220) daarna heb ik via het contactformulier onder het kopje "opzeggen" aangegeven dat ik het abonnement na deze 10 nummers NIET wilde verlengen. Kreeg vervolgens een mail dat de opzegging was ontvangen (mei 2020) en dat ik binnen vijf werkdagen een antwoord zou krijgen. Niets meer gehoord en mijn gedacht was, dat het in orde was.
Deze week kreeg ik in mijn bank-app het bericht van een aangekondigde incasso van DPG-media voor het vervolgabonnement. Gebeld met DPG, waar door de medewerkster werd aangegeven dat deze opzegging niet in het systeem was vermeld en dat UITSLUITEND telefonisch kon. Alsnog telefonisch opgezegd (onder protest), maar ik zou nog twee Margrieten ontvangen, tegen betaling ivm. opzegtermijn van 1 maand. Vervolgens werd er € 67,33 geincasseerd en kreeg ik enkele dagen later € 49,54 teruggestort. Kosten 2 Margrieten........€ 17,79. Schandalig. En dat terwijl een proefabonnement automatisch dient te stoppen na afloop en je het abonnement mag opzeggen op dezelfde wijze als je bent aangegaan, in dit geval schriftelijk. (Bron: Ken je Rechten van de Consumentenbond.
Bij opzeggen abonnement ben je lid van tijdschrift.nl. pas op!!
Net zoals vele anderen hebben zij bij het opzeggen van een abonnement (zo zit dat) mij een maand lang gratis tijdschrift.nl aangeboden. Als denkt dat dit voor een maand is heb je het mis want gaan er vanuit dat je een abonnement aanschaft (dit is nooit aan mij gevraagd, en zou hier ook nooit toestemming voor geven omdat ik helemaal niet op zoek ben naar dit product). Na een aantal maanden kwam ik hier achter en heb gebeld. Zij weigeren het geld terug te betalen.
Dit is crimineel. Kijkend naar alle reviews hier onder worden deze praktijken massaal gedaan. Ik heb hier geen woorden voor.
Hoe halen zij het in hun hooft 10 euro per maand te incasseren zonder toestemming en zonder aangeschaft abonnement.
De klantenservice vele malen gebeld. Je krijgt vooral een grote mond of er wordt opgehangen.
Ik overweeg aangifte van diefstal te doen.
0 sterren is meer op zn plaats.
Roberto
Ik heb een gelijke ervaring als iemand…
Ik heb een gelijke ervaring als iemand anders hier. Ik had een proefabbonement op de autoweek (doe ik zo nu en dan, misschien 1 keer per jaar)... Echter lees ik te weinig om abbonee te blijven.
Mijn proef abbonement is alweer 4 maand gestopt, nu kwam ik er deze week achter dat er al een paar maanden 9,99eur van mijn rekening werd geïncasseerd door Tijdschrift.nl.
Ik heb eerst de laatste betaling gestorneerd, daarna contact met ze opgenomen, maar zij zeggen niks te kunnen doen want ik heb toestemming gegeven voor een abbonement. Maar ik weet 100% zeker dat ik niet heb gedaan want ik wil helemaal niet digitaal tijdschriften lezen. Ik voel me eigenlijk behoorlijk opgelicht en ik verbaas me enorm over hoe het kan dat zij geld kunnen innen van mijn rekening, zonder daar zelf toestemming toe heb gegeven.
Ik heb nu 30 euro betaald, voor iets waar ik niet eens wist dat ik er toegang toe had *( ze zeggen gemaild te hebben, maar ik heb nooit mailtjes ontvangen)* en bovendien heb ik nooit toestemming gegeven en nooit dit abbonement gewild. Ik hoop dat de consumentenbond/radar/kassa of andere organisaties hier wat tegen kunnen doen. Ik voel me nu opgelicht en ik vrees het moment dat we donald duck opzeggen omdat mijn zoontje te oud wordt... dan zal hetzelfde zeker weer gebeuren. Wat een oplichterij.
Oplichtpraktijken
Na een aantal jaar de Kek-Mama gelezen te hebben wilde ik het abonnement opzeggen in november 2019. Per toeval kwam ik er in mei 2020 achter dat er nog altijd een bedrag van €7,50 van mijn rekening afgeschreven werd. Blijkbaar heb ik bij het opzeggen van het abonnement een nieuw abonnement gekregen, namelijk; tijdschrift.nl. Hier zou ik elk tijdschrift op kunnen lezen. Ik weet 100% zeker dat ik hier nooit op toegezegd heb en nooit een bevestigingsmail heb ontvangen. Hoe kan dit nou mogelijk zijn? Is het zo dat als je 1 keer toestemming hebt gegeven op automatische incasso, ze ongevraagd geld van je rekening kunnen halen? Wat een schandaal. Ze hebben mijn klacht in behandeling genomen, maar als ik alle klachten op verschillende websites en fora mag geloven, kan ook ik fluiten naar mijn geld.
Abonnement automatisch verlengd
Ik had een abonnement van 6 bladen voor €10 die automatisch zou stoppen. Na 1,5 maand werd er weer €10 afgeschreven. Dus ik bel de klantenservice en toen beweerde ze dat ik 2 abonnementen achter elkaar had afgesloten en dat ik er niks meer aan kon doen, dus die €10 moest ik maar betalen. Het mooie was dat die 6 tijdschriften maar 1x kon worden besteld, terwijl hun beweerde dat ik die 2x had besteld... Stelletje oplichters.
Misleidend en naar
Hallo, 1999 heeft gebeld en wil z’n aansmeermethodes terug!
Leuk als kado dacht ik: ‘4x vtwonen met geschenk’ €40. Dus ik betaal €40. Geef het kado. Op de website staat: abonnement stopt automatisch. Uur later krijg ik de bevestigingsmail, hierin staat ergens tussen dat het abonnement juist automatisch VERLENGD wordt. Opzeggen kan alleen telefonisch (dat mág niet eens! Als je via de site kan afsluiten, moet je ook via de site kunnen opzeggen). Na 2x bellen en totaal een uur in de wacht, krijg ik iemand aan de lijn: oh de eerste editie is nog niet verstuurd, dus dan kun je nog niet opzeggen. 🤯 Nee, dat accepteer ik niet. En daarbij, ik heb twee weken bedenktijd, dus als dit niet kan mag je de hele bestelling annuleren. Toen kon het ineens wel. Bah. En dom, want eenmaal opgezegd zal ik NOOIT meer iets afnemen van dit bedrijf.
Volgens de website van Sanoma is…
Volgens de website van Sanoma is opzeggen eenvoudig door te bellen. Dit is een regelrechte leugen. Opzeggen is niet eenvoudig en na opzegging krijg je een vervangend blad dat je ook weer moet opzeggen en anders blijven ze geld van je rekening afschrijven. Bij telefonisch contact met de klantenservice ben ik bijzonder onbehoorlijk en zeer klantonvriendelijk te woord gestaan. Ik raad een ieder af een abonnement bij hen af te sluiten!