Bestilte TRAMONTINA grill bestik mandag morgen. Skrev en mail senere på dagen om det kunne blive afsendt samme dag, da det er en fødselsdagsgave til torsdag. Fik svar tilbage at det egentlig først l... Leggi di più
Har bestilt en havepejs… fandt lige den rigtige ved Roba og bestilte den fluks 😊 super let, fik den leveret få dage efter og samlede den uden problemer. Et lækkert produkt som matchede mine forventn... Leggi di più
Roba.dk er en professionel isenkræmmer, med mange års erfaring indenfor kvalitetsprodukter til dit hjem.
Kliplev Søndergade 10,, 6200, Aabenraa, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Meget hurtigt til at levere god service kan kun anbefale at handle hos dem 😀👍
Jeg bestilte et affaldsstativ fra hjemmeside. Ved ankomst kunne jeg se at rummene var for små og brugte derfor fortrydelsesretten. Jeg åbnede blot pakken og kiggede på produktet og lagde det retur. Herefter sendte jeg retur. Nogle dage efter sendte Klaus tre billeder og sagde at produktet var ødelagt. På billede kunne man se at produktet ikke var samlet, hvilket det heller ikke var ved modtagelsen. Trods at have spurgt til det flere gange har Klaus ikke ville svare på hvad der er galt med produktet og hvad der var ødelagt. Robas faktura indeholder intet gyldigt selskabsnavn eller lovpligtigt cvr.nr. og Klaus vil trods at jeg har spurgt flere gange ikke oplyse det. Så jeg ved reelt ikke om jeg har handlet med en virksomhed, da roba.dk ikke findes i selskabsregistreret. Trods opfordring ville man heller ikke bytte til andet produkt.
Jeg tænker ikke man skal handle her, hvis man evt. vil returnere.

Risposta di Roba.dk
jeg hade bestilt en grilrist til mit bålsted. men den her måde det her forgår på at at du bestiller en vare hos et firma men at de ikke har vare hos dem jeg får vare fra deres leverndør og jeg får så en grilrist som er fulstændig rusten. og Roba ved ikke hvordan den vare ser ud som jeg så får og sådan et firma gider jeg sku så ikke handle hos mere har klaget og fik ikke tilbud om at slå noget af prisen eller andet de hade faktas ikke så meget at sige så at handle hos dem igen NEJ TAK

Risposta di Roba.dk
Skuffende og rigid håndtering af returnering af gave.
Jeg købte et grillsæt hos Roba Design Shop den 6. december som julegave. Efter modtagelse pakkede jeg sættet ind og lagde det direkte under juletræet.
Jeg åbnede det ikke inden, da produktet ankom i den originale kasse, som også vises på virksomhedens hjemmeside, og som fremstod helt uden synlige skader. Jeg havde derfor ingen grund til at antage, at sættet ikke var helt og intakt.
Efter jul ønskede modtageren at returnere gaven. Her valgte Roba Design Shop at afvise returneringen med henvisning til beskadiget indvendig emballage. Der er tale om et internt emballageelement, som hverken er tydeligt beskrevet eller noget, man som almindelig kunde har mulighed for at identificere uden at åbne produktet fuldt.
Jeg oplever det som urimeligt, at ansvaret for dette lægges over på kunden, når varen er modtaget i original og umiddelbart fejlfri emballage, og når der er tale om en gave, der ikke har været anvendt.
Samlet set giver forløbet indtryk af en meget rigid og lidt kundevenlig returpraksis, som ikke lever op til de forventninger, jeg havde som kunde.

Risposta di Roba.dk
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med Roba Design Shop i forbindelse med en returnering.
Jeg modtog to sæt grill bestik juleaften. Det ene blev kortvarigt åbnet og lukket igen samme aften, det andet blev ikke åbnet. Ingen dele har været anvendt. Allerede den 29. december kontaktede jeg virksomheden for at oprette en returnering, hvilket jeg gjorde i god tro.
Efter modtagelse af varerne valgte Roba Design Shop at afvise returneringen med henvisning til beskadiget indvendig emballage, som ifølge dem gør varen usælgelig. Der er tale om et mindre papstykke, som jeg som almindelig forbruger hverken var bekendt med havde en funktion, eller som fremgår tydeligt af produktbillederne på deres hjemmeside. Ved åbning fremstod sættet helt og intakt.
Jeg har selv afholdt omkostningerne til returneringen, men virksomheden fastholder, at jeg også skal betale for at få varerne sendt retur igen – uden at tilbyde en rimelig løsning. Dokumentation og vurdering er ensidigt baseret på deres egen interne vurdering, og jeg oplever ingen reel vilje til dialog eller genovervejelse.
Samlet set oplever jeg en mangelfuld håndtering af returneringen, manglende gennemsigtighed og en praksis, der ikke lever op til, hvad man som forbruger med rimelighed kan forvente.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, hvis man ønsker en fair og professionel håndtering ved returnering.

Risposta di Roba.dk
Varen fungerede ikke som annonceret men de testede den og mente noget andet. Det kostede 500,- plus fragt at få varen igen. Sidste gang jeg handler der!

Risposta di Roba.dk
Jeg modtager en pande i gave som viser sig ikke at kunne bruges til induktion. Det er selvfølgelig ikke Robas skyld. Jeg får kvitteringen og kontakter Roba for returnering. På det tidspunkt er det 15 dage fristen for returnering på 14 dage startede. Efter lidt snak frem og tilbage får jeg lov at returnere panden mod at jeg med det samme bestiller en ny pande fra hjemmesiden. Det gør jeg, og det er jo fin service fra Robas side.
Jeg sender panden retur samme dag, men får skrevet Søndergade, 6200 Aabenraa i stedet for Kiplev Søndergade 6200 Aabenraa på som modtageradresse. PostNord forsøger at levere pakken, hvilket ikke kan lade sig gøre. PostNord sender samtidigt en mail til Roba om at den ikke kunne leveres, og den kan hentes i en pakkeshop. Den mail og 2 efterfølgende mails ignorer Roba. De henvender sig heller ikke til mig selvom de jo kan se af de mails de modtager, at pakken er fra mig. Pakken er nu sendt retur til mig.
Jeg henvender mig til Roba som nu nægter mig at returnere panden. Så Roba løber fra den aftale vi lavede om, at jeg køber en anden pande mod returnering af den anden pande. Begrundelsen er at vi er over fristen på 14 dage for returnering, hvilket Roba jo accepterede i første omgang. Det gør ingen forskel for Roba om de får den pande retur 15 dage eller 35 dage efter. Kan på ingen måde anbefale nogen at handle her. Man kan simpelthen ikke stole på dem.
Edit - postnummer ændret til 6200 - skrev bare forkert i min anmeldelse her. Pakken er sendt til det korrekte postnummer.
I løber fra en aftale vi har indgået om jeg kan returnere selvom fristen er udløbet mod at jeg køber en anden pande. Det er svindel/bedrageri. I vælger desuden bevidst at ignorer de mails I får fra PostNord omkring afhentning af pakken. Jeg fatter ikke, at man vil drive virksomhed på den her måde. I kunne have haft en tilfreds kunde som kunne have skrevet en positiv anmeldelse med flere kunde til følge osv. I stedet vælger I at indkassere en lille fortjeneste på salg af en stegepande.

Risposta di Roba.dk
Ovn kom til tiden men var pakket ned med skader,sendte reklamation,men de skulle bruge papkasse som var smidt ud rykket flere gange men intet svar.

Risposta di Roba.dk
Fantastisk flotte varer der lever helt op til forventningen

Risposta di Roba.dk
Roba leverede en forkert vare, og nægter at tage den retur, da originalkassen er væk. De indrømmer, at de leverede en anden vare end den jeg bestilte. Jeg har nu mistet alle mine penge, og er i besiddelse af en vare, jeg ikke kan bruge. Useriøst firma, som jeg ikke kan anbefale.
Det er IKKE korrekt, at jeg har taget vognen i brug. Så at de lyver, er endnu en grund til at undgå at handle med dem!!!!!

Risposta di Roba.dk
Alt fungerede perfekt og meget kort leveringstid

Risposta di Roba.dk
Altid rigtig god kvalitet.
Hurtig levering, og altid rigtig gode produkter, helt sikkert vi fortsat vil købe køkkenting på Roba.