Fantastisk kunde service!!! Har bestilt flere gange og der er altid god service og kvalitets produkter. Fornyeligt bestilt jeg et sæt af børne taske, flaske og madpakke. Der var en lille fe... Leggi di più

To måneders leveringstid og virkelig ringe kundeservice. Bestilte min ordre med julekalendere til mine børn, samt en julekrans d. 15. oktober, leveringstiden bliver sat til 13. november. Dette... Leggi di più

Jeg købte for et lille års tiden siden rygsæk og drikkedunk til mine lille piges børnehavestart. Tasken er blevet vasket flere gange da den er med regnbue og sart lyserød - men det hele vasken nemt og... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Flot produkt og hurtig levering 👍

Jeg var lidt sent ude med en bestilling af en nat lampe med indgraveret navn til et barnedåb. Jeg betalte ekstra for hurtig service og fik pakken leveret efter 2 hverdage. Det er imponerende hurtigt, når man tænker på at produktet først skal behandles. Desuden er nat lampen super flot. Vi ville ønske at vi selv havde købt en da vores egen børn var mindre.

1 aprile 2026

Positivt overrasket

Jeg overvejede flere gange om jeg skulle bestille julesok via Rofa, men jeg syntes at det var lidt dyrt. Da jeg ikke fandt bedre alternativer, besluttede jeg at købe. Jeg blev meget overrasket over leveringen af julesokken i dag. Den er virkelig fin og i rigtig god kvalitet, som stemmer overens med prisen. Den får min søn glæde af i mange år.

26 novembre 2025

Anbefaling herfra

Har flere ting herfra som vi både har købt og fået i gave - blandt andet julesokker, rygsække, en værktøjskasse. Alle tingene er så fine med navn på og tingene holder virkelig godt. Min datter bruger sin rygsæk hverdag i børnehaven uden problemer.

Den første julesok var før de fik valgmuligheder i skriftfarve, men jeg skrev bare en mail til dem og fik det som ønsket (guld). God kundeservice.

8 ottobre 2025

Super god kundeservice

Jeg havde dummet mig og havde fået skrevet forkert navn på en af deres tasker med brodering af navn. Kontaktede kundeservice for at hære om det kunne laves om. Det kunne det desværre ikke, men de tilbød mig halv pris på en ny taske. Det er virkelig god stil, eftersom at det 100 procent var min egen fejl

9 settembre 2025

Rigtig god oplevelse

Jeg var ærligt lidt skeptisk med bestilling ifht. anmeldelserne på trustpilot.
Jeg bestilte en gaveæske med et graveret ølglas. Det var så flot! Leveringen var exceptionel hurtig -første gang jeg har prøvet at betale for ekspresfremstilling, hvor det rent faktisk var ekspres! Jeg bestiller gerne herfra igen.

31 maggio 2025

Super godt kundeservice og kvalitet

Jeg har handlet på Rofa flere gange, og har altid været helt tilfreds med varerne. Jeg har primært købt gaver til andre, og de har ALTID været et hit! Ved min seneste bestilling havde jeg brug for hjælp fra kundeservice, og deres service er af lige så høj kvalitet som produkterne! Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😊

30 aprile 2025

Skrift der overlapper

Bestilte en rygsæk hvor jeg fik broderet min datters navn “Sofie” på. Da jeg modtog rygsækken stod bogstavet S for sig selv, imens f og i overlappede meget. De andre bogstaver stod i forlængelse af hinanden som alle bogstaver burde havde gjort. Jeg kontaktede deres support og forklarede problematikken og sendte også et billede af broderingen. Her fik jeg bare at vide at alt stod som det skulle og at de ikke kunne se fejl i broderingen. Deres support gik derfor sletter ikke i dialog, de henkastede det bare og mente at alt var fint, selvom at jeg tydelig skrev at jeg sletter ikke var tilfreds med produktet. Tasken kostede trods alt 400 kr og derfor vil man gerne have at den ser ordentlig ud.

1 aprile 2025

Tøjstativ

Bestilte et tøjstativ til vores datter. Fik i den forbindelse fantastisk og hurtig kundeservice - men produktet, som ankom, var desværre i en skuffende dårlig kvalitet. Da det skulle samles opdagede jeg, at træet var krakeleret to steder på det ene sidestykke samt at produktet havde en række småfejl i finishen. Det er ikke lige det, man forventer af et produkt til 700kr. Giver derfor 2 stjerner for god kundeservice, men et mildest talt skuffende produkt.

12 marzo 2025

Fantastisk kunde service!!!

Fantastisk kunde service!!!

Har bestilt flere gange og der er altid god service og kvalitets produkter.

Fornyeligt bestilt jeg et sæt af børne taske, flaske og madpakke. Der var en lille fejl i syning i lommetasken (den var blevet skævt). Kundeservice svarede ind og samme dag og en nye taske er på vej. Thumbs up👍🏻

Har tidligere købt samme barnedåb gaver og selv efter 1-2 år, sender Rofa fri flaske lå hvis den tidligere er gået i stykker.

Summa summarum absolut tilfreds både med produkterne og kundeservice.

17 marzo 2025

God kvalitet og fantastisk service

Jeg bestilte den lækreste børne kåbe med navn. Virkelig god kvalitet. Modtog den allerede efter et par dage. Rofa’s kundeservice er fantastiske. De hjalp mig med noget prisjustering. Tak til Rofa jeg anbefaler at købe fra dem.

13 marzo 2025

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Jeg modtog en vare, hvor teksten var utydelig og fik straks sendt en helt ny afsted. Jeg nåede at give gaven til jul og det var et kæmpe hit. Tusind tak for vidunderlig service 😊
Ikke sidste gang jeg bestiller fra jer.

18 dicembre 2024

Forkert illustration - og beskrivelse.

Ok kvalitet og leveringstiden ligeledes til at leve med. Men billedet på deres Pristine Nougat taske er ret misvisende. Ligesom unisex beskrivelsen er det. Den er ligeså unisex som en sportsbh eller nederdel. Så jeg vil aldrig kunne bruge denne offentligt, uden risiko for en stempling. Og qua broderingen, er det ikke lige noget man sælger videre.

5 dicembre 2024

To måneders leveringstid og ringe kundeservice …

To måneders leveringstid og virkelig ringe kundeservice.
Bestilte min ordre med julekalendere til mine børn, samt en julekrans d. 15. oktober, leveringstiden bliver sat til 13. november. Dette er fint.
Pludselig bliver leveringen rykket til ind i december, med uvis dato, da kransen ikke er klar.
Efterspørger at få sendt tingene separat, da det er juleting, som er købt i god tid og skal bruges til børnene.

Dette er bestemt ikke muligt og ordren bliver annulleret.

Pengene er selvfølgelig trukket.

11 novembre 2024

Den eneste grund til jeg endte med

Den eneste grund til jeg endte med, at bestille hos Rofa var fordi jeg allerede havde givet/vist gaven til forældrene til barnet.
Sindssygt dårlig kundemindet, hurtige til at svare på mail, men der kunne ikke findes en løsning, så jeg kunne købe de ønskede produkter.
Kunne hverken ‘reservere’ en bil (meget dyr), så jeg kunne købe både bil og værktøjskasse(som ikke er på lager) som ‘sæt’. Kunne ikke købe bilen og så en anden farve værktøjskasse. Og jeg kunne ikke købe bilen nu, og værktøjskassen senere seperat, til den pris som sættet egentlig står til.
Synes det er super dårlig service, at der ikke kunne findes nogen løsning på det.
Så nu måtte jeg bestille i en helt anden farve end jeg har ‘givet’, hvilket jeg synes er super ærgerligt!

1 luglio 2024

Jeg er sindsyg skuffet.

Jeg er sindsyg skuffet.
Jeg havde ønsket mig en kiste med navn til min søn i dåbsgave.
Vi fik kisten men da vi skulle samle den var det fyldt af problemer.
1. Brugsanvisningen var virkelig dårligt og slet ikke godt nok beskrevet.
2. En af hængslerne til låget er utrolig skævt som gør den lukker en smule skævt.
3. Der er en forkert skrue med til den "arm" der sørge for lukke funktionen.

Jeg er virkelig skuffet over at der er så mange fejl og problemer når produktet er så dyrt.
Øv!
Sidste gang vi ønsker os noget derfra og vil heller aldrig købe noget til andre derfra.

5 maggio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito