Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tættere på Aarhus, så havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... Leggi di più
Jeg købte min første racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dæk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjælp fra Rask c... Leggi di più
Super god service og hjælpsom professionel rådgivning. Depositum blev sat af på særlig cykelkonto - indtil afhentning, og cyklen ankom til tiden som lovet. Lækker klargjort cykel.
Rask Cykler. Nørregade 18-20, 8000 Århus C Tlf. 86130555 mail@rask-cykler.dk
Nørregade 18-20, 8000, Århus C, Danimarca
- mail@rask-cykler.dk
- www.rask-cykler.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Altid rigtig god service
Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser! Venlig og hjælpsomt personale :)
Jeg har handlet i Rask cykler i mange…
Jeg har handlet i Rask cykler i mange år nu, og det er altid en god oplevelse. God service og søde mennesker. Selvom vi nu har bosat os i Lystrup kunne jeg aldrig drømme om at handle i andre cykelhandlere end Rask.

Super venlig betjening af Rasmus
Super venlig betjening af Rasmus!
Købte nye klamper, som han var så sød at montere på mine sko bagefter :)
Jeg fik lavet tjek af min nye cykel, der er købt online samt påmonteret lås og kurv bagpå. Afleverede cyklen formiddag mandag og kunne hente den igen onsdag formiddag. Jeg fik endda gratis reflekser med til hjulene. Alt i alt super tilfreds.
Perfekt betjening😊
Super sød hjælper
Super sød hjælper, der hjalp med at spænde min cykelkurv fast, efter den var faldt af. Kan stærkt anbefales, køber alt mit grej her inde:)
Elegant helårs cykel
Jeg gik efter en helårs cykel og fandt den helt rigtige - en Trek FX 3 2024 - med brede dæk, men alligevel let at træde. Tak for suveræn hjælp med at få ind under huden, at 10 gear er rigeligt. Jeg har cyklet et par ture i kuperet terræn, og det nye 10 gears setup fungerer perfekt og fuldt ud på højde med de mange gear jeg har på den gamle cykel!
Super god service
Super god service - Meget venligt personale - Skulle bruge beskyttelse til wirekabel og fik det uden beregning
Købte min cykel hos Rask Cykler og har efterfølgende brugt dem og deres gode service meget. Jeg kan bestemt anbefale dem!
Vil ikke hjælpe med lapning
Undskyld mange gange. Jeg beklager mange gange. Naturligvis. Ret skal være ret.
I var yders høflige og gentlemanlike, da l bad jeres gode gamle kunder k.... sig selv i r.... da deres cykel ikke lige var den rette model...
Ringe i vandet spredes...
Nyd jeres job..

Ødelægger cykel
Ødelægger cykel - Og vender ryggen til.
Fik skiftet dele, som ikke skulle være på cykle i første omgang - Hvilket resultere i ødelagt del af min cykel. Det tog 4 uger.
Endte med at få lavet cyklen andetsteds på kun 4 dage. Kommer ned til Rask Cykler efter, at være lovet en form for erstatning, fordi jeg selv ringer til dem og forklarer min situation - Får at vide, at "vi skal nok være flinke næste gang" - Hvad betyder det, spørger jeg - Intet svar, kun en gentagelse af "Vi skal nok være flinke næste gang.

Risposta di Rask Cykler
Købte en Orbea cykel og den kører som…
Købte en Orbea cykel og den kører som en drøm!! Kæmpe anbefaling
Service ved både afhentning og reklamation
Jeg købte i maj en Orbea OIZ M30 Carbon hos Rask Cykler.
Handlede på nettet og blev ringet op dagen efter, at jeg kunne hente den tidligere da den stod udstillet i butikken.
Fik tilmed også en god pris på tubeless-setup af hjulene.
Vi spoler lige 2mdr. frem:
Min cykelmekaniker opdager en ødelagt bolt i framekittet, hvorfor jeg kontakter Rask Cykler. De tager kontakten til Orbea og skaffer en ny komponent, som bliver sendt til mig med posten.
Butikken får mine anbefalinger - man kan trygt handle der, om man er lokal eller langvejsfra som jeg.
Dårlig kommunikation mellem medarbejdere
Jeg fik et overslag på en reparation, men den resulterende pris var næsten det dobbelte. Det viste sig at være fordi at det var to forskellige medarbejdere, der hhv. havde givet mig overslaget og havde repareret cyklen. Den fejl blev dog først opklaret, da jeg mødte fysisk op i butikken og kunne genkende den medarbejder, der havde givet mig overslaget. Derefter fik jeg afslag i prisen, hvilket var rigtig god service. Men stadig værd at være opmærksom på.

Fantastisk service
Fantastisk service! Kom ned og skulle have skifter pedaler på
Min racer og det tog 5 min med gratis montering! DET er dælen service!

Risposta di Rask Cykler
0 stjerner, hvis det havde været muligt. En lørdag aften, besluttede min mand og jeg os for at købe 2 x Woom cykler til vores drenge. I stedet for at “klikke hjem” fra producentens egen hjemmeside, valgte vi at støtte en fysisk butik. Vores valg faldt på Rask Cykler og vi bestilte cyklerne via deres hjemmeside.
Ugen efter (idag) var cyklerne klar til afhentning. Mine drenge (2 og 3 år) var så spændte efter at se dem. De opførte sig eksemplarisk da vi kom ind i butikken, men vi blev knapt taget i mod og der var absolut ingen hjælp/vejledning ifht cyklens indstillinger (bevares, mere kompliceret er det heller ikke, men det var bl.a. også noget af det man forventer ved at købe så forholdsvis dyre børnecykler ved en forhandler). Da vi skulle finde tilhørende hjelme, var det tydeligvis meget irriterende for forhandleren at jeg bad om hjælp - han OVERGAV sig dog og tastede digitalt ind efterflg. hvad vi havde valgt, så det blev faktureret rigtigt.
Og det var så det.
Ikke et “tak for nu” ikke engang et “farvel”.
Vi tog cykler, børn og hjelme og listede af og gik derfra med en virkelig ærgerlig følelse af at være dagens mest LIGEGYLDIGE kunder.
Virkelig bare ligegyldige.
Det mest positive ved denne købsoplevelse er, at vi nu ved, at vi fremover bare kan “klikke hjem” fra producenten selv, da man ikke kan forvente almen service/ hej eller bare et farvel for at afsætte en hel formiddag på en tur til Rask cykler.
Vi følte os decideret uønskede og til besvær.

Risposta di Rask Cykler
God service! Købt en cykel herinde med kyndig vejledning og efterfølgende haft en uheld på den. Blev fikset med det samme. Kan kun anbefale at handle og få service her