Rask Cykler Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Bestilte cykel online og fik den leveret 3 hverdage efter bestilling, hvilket var langt over forventning. Hvis jeg boede tættere på Aarhus, så havde jeg helt sikkert handlet fysisk hos Rask Cykler. Be... Leggi di più

Jeg købte min første racercykel hos Rask Cykler tilbage i September. Jeg har sidenhen haft brug for at skifte dæk og slange, hvilket ikke lykkes for mig selv derhjemme, men med kyndig hjælp fra Rask c... Leggi di più

Super god service og hjælpsom professionel rådgivning. Depositum blev sat af på særlig cykelkonto - indtil afhentning, og cyklen ankom til tiden som lovet. Lækker klargjort cykel.

Jeg fik et overslag på en reparation, men den resulterende pris var næsten det dobbelte. Det viste sig at være fordi at det var to forskellige medarbejdere, der hhv. havde givet mig overslaget og havd... Leggi di più

1. Negozio di biciclette

Rask Cykler. Nørregade 18-20, 8000 Århus C Tlf. 86130555 mail@rask-cykler.dk

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god service

Super god service, selvom man kommer ude fra cykelstien og bare skal have spændt sit styr, eller pumpet sit dæk.

7 marzo 2024

Hej Mathias
Tusinde tak for din flotte anbefaling
Rask Cykler

Fremragende service, en rigtig god oplevelse

Rigtig god service med forståelig gennemgang af cyklen og alt hvad der følger med når man køber en el- cykel

5 marzo 2024

Kære Anne
Mange tak for din varme anbefaling
Håber du bliver glad for den lækre nye cykel

Både og

Heldigvis servicemindede og kompetente medarbejdere. Bliver jeg betjent af chefen får han mig altid til at føle mig til besvær.

1 febbraio 2024

Kære KItt
Tusinde tak for din mening
Det var bestemt ikke min mening at du skal føle dig til besvær.
Det må du undskylde
Ønsker dig en dejlig aften
Peter

God service og hurtig ekspedition!

Efter afvisning ved anden cykelhandler/værksted grundet ejerskab af en el-cykel, kontaktede jeg Rask Cykler, og blev taget i mod med et smil, og servicen er bare i top! Kun en lille time efter jeg afleverede min cykel til reparation var den klar til afhentning, så også virkelig hurtig ekspedition! Jeg kan klart anbefale Rask Cykler!

24 gennaio 2024

Kære Mia
Mange tak for de flotte roser ))
Godt vi fik lavet din cykel ordentligt så du ikke risikere at tabe din kæde.
God dag til dig
Peter

God service og hurtig ekspedition

Efter afvisning ved anden cykelhandler/værksted grundet ejerskab af en el-cykel kontaktede jeg Rask Cykler og blev taget i mod med et smil og servicen er bare i top! Kun en time efter jeg afleverede min cykel var den allerede klar til afhentning, så også virkelig hurtig ekspedition! Jeg kan klart anbefale Rask Cykler

24 gennaio 2024

Efter flere køb og service på flere…

Efter flere køb og service på flere cykler er det helt klart vores foretrukne cykel rep. og butik her i Århus. Altid hurtig og god service.

9 novembre 2023

Kære Marianne
Tusinde tak for din dejlige anmeldselse ))
Den varmer her i den kolde tid
Rigtig god jul til dig og dine
Peter & co

Trygt og godt Christiania-cykelkøb

Jeg har for nyligt købt en Christiania-cykel (Århus-modellen) hos Rask Cykler. Jeg fik god og kyndig (endda humoristisk) vejledning ved Michael, hurtig respons ved kontakt og generel bare effektiv service. Kan bestemt anbefales.

18 ottobre 2023

Hej Nina.
Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling - og endnu engang rigtig god fornøjelse med cyklen... :-)
/Mikael B.

Fin service ved køb af elcykel

Rigtig god oplevelse. Fik super kompetent vejledning i valg af cykel og mulighed for at prøve flere cykler.
Venlig betjening og en oplevelse af god tid til kunden

20 ottobre 2023

Kære Jens
Mange tak for din anbefaling
Håber du bliver glad for din nye cykel )

God og kompetent service

Ved Rask Cykler får jeg altid en god og kompetent service, som altid dækker mine cykelbehov. Om der er tale om en reparation eller køb af udstyr til cyklen, så skuffer de aldrig.
Jeg kan varmt anbefale både butikken og værkstedet ved Rask Cykler.

23 ottobre 2023

Hej Kristine
Mange tak for din flotte anbefaling
Ha en dejlig aften
Hilsen

Altid hurtig feed back

Super god service og altid hurtig svar/respons både via e.mail og ved personlig telefonkontakt.

18 ottobre 2023

Tusinde tak Peter
Håber fruen bliver glad for den nye flotte cykel

Service på højeste plan

Service på højeste plan og meget hurtig reparation. Har prøvet andre værksteder i Aarhus som slet ikke kunne levere service på samme plan. Kan klart anbefales

21 ottobre 2023

Hej Maya
Tusinde tak for din dejlige anmeldelse ))
Godt at det grønne lyn spiller igen
Rask Cykler

Rask cykler vil gerne sælge dig idéen…

Rask cykler vil gerne sælge dig idéen om et ‘ordentlig’ firma. Et firma der er proffesionel og kan sit kram. Jeg har købt en Christiania Cykel hos rask. Efter blot 5 måneder begyndte de første fejl. Siden har den været inde og ude af værkstedet omtrent 5 gange. De informerede alle gange om at de vidste lige hvad der var galt og det kunne de fikse. Men når jeg fik cyklen tilbage var fejlen ikke rettet op. Ville til sidst have mine penge retur hvis de ikke kunne få cyklen til at virke. Derefter havde piben en anden lyd. Nu var fejlen på cyklen pludselig min skyld og jeg skulle angiveligt selv have saboteret cyklen. Sjovt at jeg skulle købe en ny cykel for at sabotere den.

10 ottobre 2023

Hej Mariam.
Når du nu smider sådan en anmeldelse afsted, ville det måske være på plads med lidt fakta, så de kommer her:
Der har indtil nu været 1 fejl på din cykel, nemlig en fejlkode 4 som angiver fejl på gashåndtaget. Vi har udbedret fejlen af 3 omgange, ikke 5. Efter hvert forsøg er cyklen blevet prøvekørt og fundet OK, hvorefter du har hentet den og fejlen er opstået igen kort tid efter. Det er selvfølgelig ikke godt nok, men da der er tale om en periodisk fejl, har vi skullet famle lidt i blinde.
Du ringer så igen og siger at nu er der igen noget i vejen med cyklen, denne gang er symptomerne du beskriver dog helt anderledes. Du siger samtidig at du vil have dine penge tilbage, hvilket vi beder dig sende os en mail omkring og vi aftaler at vi henter cyklen samme dag for at finde ud af hvad der nu er galt.
Dagen efter undersøger vi cyklen og finder med det samme ud af at der er trukket et stik ud af controlleren. Efter at have sat stikket i igen, virker cyklen som den skal og vi afviser at tage cyklen retur og beder dig hente den igen.
Vi har på intet tidspunkt blot antydet, at det var din egen skyld at cyklen ikke virkede, ej heller at du skulle have saboteret den.
Mvh. Peter Lindby

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Skulle bare have sat en forlygte og støttefod på, men fik både strammet og smurt min kæde.

Et sted jeg klart kan anbefale og vil komme igen hvis der er brug for andet til cyklen 😁

2 ottobre 2023

Fantastisk service, kender deres cykler!

Vi knækkede et beslag på vores cykel ved afhentning og det blev skiftet med det samme og uden beregning.

Grundig vejledning omkring forskellige tilvalg og fravalg, og man følte sig virkelig i gode hænder, når man ikke ved ret meget om cykler.

Alle aftaler blev holdt, husket, der var styr på papirarbejdet og alt virkede meget professionelt!

19 luglio 2023

Hej Irene.
Mange tak for dine pæne ord, det er noget vi værdsætter højt!
Jeg ønsker endnu engang dig og din familie rigtig god fornøjelse med den fine nye cykel. :-)
/Mikael B.