We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Leggi di più
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend... Leggi di più
Toestel aangekocht in november 25 na een paar weken geen kokend water meer .Het toestel viel regelmatig uit de rode lamp die normaal brand zoals de hartslag viel weg .In feb. technieker langs gewees... Leggi di più
Handig toestel, een klein minpuntje is het verschil tussen gewoon gekoeld drinkwater en het bruiswater, het verschil in handeling is met deze kraan klein.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
Ambachtsstraat 15, 2390, Malle, Belgio
- +32 (0)3 646 54 00
- webshop@quooker.be
- www.quooker.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Eens een Quooker, altijd een Quooker!
Wie ooit een Quooker gehad heeft, wil nooit meer zonder. Het gemak van direct kokend water te hebben, waardoor je heel veel tijd kan besparen bij de kleinste zaken, is de meest doorslaggevende factor. We kozen voor een koperkleurige Quooker kraan. Die is prachtig qua kleur en design!
Ik had de Quooker bijna 4 jaar en had…
Ik had de Quooker bijna 4 jaar en had een klein lekje aan het gewichtje.Dus had ik de service gevraagd deze te herstellen en gelijk tijdig ook een nieuwe kalkfilter te plaatsen omdat deze toch normaal om de 5 jaar dient te vervangen. Ik kreeg een dag voor een Email met het uur dat er een monteur langs kwam . Een heel vriendelijke man de monteur had alles vervangen binnen een half uurke en nog wat uitleg gegeven over de kraan. Ik ben zeer te vrede over de service en de Quooker kraan iemand die deze kraan gehad heeft kan hem niet meer missen .Grtj. G. Maes
Top toestel
Na ongeveer 2 maand gebruik van mijn Quooker kraan kan ik dit ten volle aanbevelen. Altijd kokend water wat voor heel veel gerechten een enorme tijd en energiewinst is.
Maar vooral het gekoeld gefilterd bruiswater is top. geen gedoe meer met apparaten, aankoop flessen water enz.
top kraal zijn geld waar.
La qualité parfaite
La qualité parfaite! Tout en un. On en a rêvé, Quooker l'a réalisé!
Gewoonweg een fantastische kraan op…
Gewoonweg een fantastische kraan op alle vlakken : mooi, eenvoudig te bedienen, onmiddellijk kokend water en heerlijk gefilterd plat en bruis water om te drinken !
Super kraan
Super kraan. Wij kunnen deze absoluut niet missen. Het kokend water is een must
Een luxe waar ik erg van geniet.
Vroeger had het kraantjes water toch een beetje minder goede nasmaak. Nu is het gefilterd plat of bruiswater lekker en koel!
Het kokend water is ook echt kokend.
De aanschaf is niet goedkoop. Het is een luxe waar ik wel erg van geniet!
Quooker kranen zijn pure luxe
Quooker kranen zijn pure luxe. Zalig om niet met flessen te sleuren of lang te wachten op je kokende water. Zeer gebruiksvriendelijk, wel duur.
Snelle en vlotte levering.
Snelle en vlotte levering.
Duidelijke instructies en opvolging.
Multifunctionele kraan
Naast een mooi design, want ja de kraan is een statement in de keuken, is ie zo makkelijk in gebruik en vooral multifunctioneel! Gekoeld gefilterd plat of bruisend water, warm en kokend water direct beschikbaar voor elke gelegenheid... Een echte aanrader!
veelzijdig
veelzijdig, alles uit een kraan kokend, warm, koud en bruisend. een plezier om te gebruiken. Eens je de handelingen door hebt is het leuk en makkelijk...
Een geweldige uitvinding!
Een geweldige uitvinding!
Maak er sinds een paar maanden gebruik van en zou het voor geen geld willen missen!
Quooker: Tijd en water besparing in de keuken
De onmiddellijke beschikbaarheid van kokend water is erg tijd maar ook water besparend.
Snel pasta of groenten klaarmaken,... je moet niet meer wachten tot je water kookt.
Warm water nodig, maar de warmwater kraan niet juist gezet, dan maar snel even bijwarmen met de Quooker. En water voor thee is natuurlijk onmiddellijk beschikbaar,... Weg met die gewone waterkoker !
Prima ontwerp
Prima ontwerp
Onmiddelijk warm water voor koffie of thee.
Lekker fris gekoeld water van de kraan wel of niet bruisend .
Prima service van de lokale Quoker firma .
Waarom een Quooker kraan installeren?We zijn uiterst tevreden over het…
We zijn uiterst tevreden over het gebruik van onze Quooker kraan. Direct kokend water en gezuiverd plat en bruisend water. Gedaan met het sleuren van flessen. Ook beter voor het milieu. We kunnen het iedereen aanbevelen. Ook goede service van onze installateur.
Combi + flex RVS
Wij hebben een Combi + flex en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en funcites van de kraan
Enorm tevreden over onze Quookerkraan
Enorm tevreden over onze Quookerkraan. Koud, warm, gefilterd, bruisend, kokend water onmiddelijk beschikbaar ! Tijdsbesparend, gebruiksvriendelijk en ... ook veilig. Zijn geld waard.
A recommander
Très pratique et fonctionne à merveille
Eaux chaudes et pétillantes à volonté
Je ne peux plus me passer de Quooker
Depuis que j'utilise Quooker, je suis enchantée.
Je bois plus et je ne dois plus transporter des bouteilles lourdes et parfois en plastique.
A mon age, Quooker m'apporte un grand confort
Cela contribue a diminuer la pollution et cela me fait faire des économies