L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
We stonden eerst wat twijfelachtig tegenover de aankoop van een 'duurdere' Quooker kraan, maar zagen bij onze dochter het gebruiksgemak. Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen v... Leggi di più
Zeer tevreden van onze Quooker! Gemakkelijk in gebruik en zeer snel het nodige wat je zelf wenst. (Koud bruiswater, koud water en kokend water) Ik zou het al niet meer kunnen missen. Echt een aanrader... Leggi di più
Quooker, de kraan die alles kan. Naast 100°C kokend, ook koel bruisend en gefilterd water uit één kraan.
Ambachtsstraat 15, 2390, Malle, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Samen met mijn keukenplaatser hadden wel al de stilste koelkast en vaatwasser gevonden die er op de markt beschikbaar was. Voor de quooker werd er mij niets verteld over mogelijks geluidshinder. Ik heb een COMBI+ met Cube CB (gekoeld en gefiltered + bruis water). Mijn keuken staat aan mijn leefruimte... mijn god wat een herrie kan je hebben... zelfs nog twee dagen operationeel te zijn. Ik woon klein en zowel in mijn slaapkamer als woon gedeelte en bureau is die Cube te horen. Het lijkt wel een oude frigo. Nadat ik die Cube heb uitgeschakeld verdwijnt ook het geluid van die oude frigo. Maar de relays van die Combi+ ... nog nooit een boiler gehad die zo'n tik van een geluid maakt. Hier zit ik nu... een hele kast opgeoffered voor die quooker en ik moet heel dat spel afzetten omdat het gewoon voor mij persoonlijk veel te veel lawaai maakt. En als u vragen of bedenkingen heeft bij mijn keuken plaatser: Dit is een zeer erkend keukenbouwer: Segers uit Retie

Risposta di Quooker Belgium
Zeer tevreden van onze Quooker! Gemakkelijk in gebruik en zeer snel het nodige wat je zelf wenst. (Koud bruiswater, koud water en kokend water) Ik zou het al niet meer kunnen missen. Echt een aanrader!
Bij het vernieuwen van onze keuken hebben we dan ook gekozen voor een Quooker die ons instant kokend water biedt. Zo praktisch en tijdbesparend. Niet meer wachten en eindeloos water laten weglopen tot je eindelijk warm water hebt. Geen pannetje meer op het vuur om thee te zetten. Ik zou ze niet meer kunnen missen. Een geweldige investering en zijn geld meer dan waard!!
Deze kraan is echt, echt geweldig. Had hem eerst zonder bruisend water maar nu deze zomer komt het lekkere gekoelde water vreselijk goed van pas. Met - of zonder een scheutje siroop, Het is zo heerlijk; zeker met dit warme weer deze zomer…Is de kracht van de cola?..gooi er wat bruis bij en het is weer lekker!
Kokend water uit de kraan ook zo fijn, het verkort het koken en de afwas…ik ben oprecht blij met deze handige kraan!!!!!!
De mecanicien was op tijd en heeft het snel opgelost.
Quooker brengt wat het belooft.
Kokend en warm water direct op commando,
dit is voor ons een gemak, wij kunnen niet meer zonder.
Top!
Ik ben supertevreden met mijn quooker kraan, het is heel gemakkelijk altijd kokend water klaar te hebben, voor thee, voor koffie , om te koken,…..
Ook heel tevreden over de service, ze komen direct om alles om te lossen, kortom ik raad de quooker kraan iedereen aan.
Had mijn twijfels maar toch zeer tevreden. De spuitwaterfunctie wordt super veel gebruikt .
Geweldig gemakkelijk in gebruik en tijdbesparend voor heet water. Geen drinkflessen meer nodig.
Ik zou niet meer zonder quooker kraan kunnen. Direct kokend water om pasta of aardappelen te koken of om een tasje thee te serveren. Gekoeld water, gekoeld bruisend zo te tappen in je fles om mee te nemen of karaf om op tafel te zetten. een aanwinst voor je keuken!
Zalig! Quooker kraan met functie spuitwater kunnen we niet meer missen. Gedaan met sleuren met waterflessen, wij drinken nu altijd van de Quooker. Ook heel handig is het heet water! Wordt hier ook dagelijks gebruikt !
Wij zijn heel blij met onze quooker en bijhorende zeeppomp in dezelfde kleur, mooi weggewerkt in het werkblad! Altijd heet water in een handomdraai
Rommel kraan. Heb ze nu 3,5 jaar en jullie moeten al voor de vierde keer langskomen. Dus minimum 1 tot 2 weken per jaar zonder kraan in de keuken. Echt leuk hoor😡.
En het ergste is dat jullie mijn klacht niet ernstig nemen
Wat ben ik met de opmerking dat ze het jammer vinden dat ik nu alweer een probleem heb, deze keer een lek en dus mijn nieuwe keukenkast onder water
Ik verwacht veel meer dan dat voor een super dure kraan.
Zonder een erkenning en gratis herstelling voor mijn nooit nooit meer een dergelijke kraan

Risposta di Quooker Belgium
Convenience at your finger tips.
Highly recommended for saving a lot of time and money. We just love our quooker tap. Good service as well
Goeie info IVM onderhoud Quooker.
Bij bestelling van CO2 flessen was alles vlot geleverd binnen de week.
Quooker is een prachtige kraan. Direct kokend water en het standby verbruik is heel beperkt.
Goede service en top handleiding voor zelf montage.
Top product.
Super handig en scheelt lieters water in gebruik
Aarzelend kopen we het volledige pakket. Het is duur… na enkele uren installatie werkt onze quooker. Het is werkelijk puur comfort en gemak. Heerlijk bruisend gekoeld water en 2 seconden later kokend water. Geen gezeul met flessen bruisend water, meer plek in de koelkast en instant lekker drinkwater. We drinken geen frisdrank meer (dat was de deal voor aankoop) en we vermageren door gezonder te drinken!
Heel handig. Geen flessenwater meer aansleuren. Spijtig dat er geen uitrekbaar spruitstuk geïntegreerd werd.Goedkoop is anders.
Schitterend systeem, wat een gebruiksgemak. Ik had het veel vroeger moeten hebben.