Vandaag (koningsdag) binnengelopen bij de onlangs geopende meubelzaak Prominent in Den Bosch. Na een kort rondje door de zaak werden we benaderd door Viktor voor een kop koffie. Onze wensen kenbaar g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al 25 jaar laten wij iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een stoel of bank 100% op jouw maat gemaakt. Doordat onze zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, ervaar je wat ultiem zitcomfort is. Het is de plek waar je ’s ochtends jouw eerste kopje koffie drinkt en waarin je ’s avonds heerlijk ontspant. En natuurlijk voor alle momenten daartussen. Omdat je jouw stoel of bank geheel naar eigen smaak samenstelt, past deze uitstekend in jouw interieur.
Energieweg 16, 8071 DA, Nunspeet, Paesi Bassi
De ontvangst in de winkel in Groningen was fijn omdat we in alle rust de stoelen en banken konden bekijken. Onze keuze was eigenlijk al gemaakt a.d.h.v. de Prominent gids, maar het bekijken en zitten was belangrijk om tot aanschaf over te gaan. We zijn heel goed geholpen door Janieke voor wie geen moeite teveel was om ons te begeleiden tot onze keuze en goede adviezen. Ook voor het aankoopbedrag heeft ze moeite gedaan om tot een goede prijs te komen. Kortom een winkel om terug te komen waar tijd voor je genomen wordt.
Geweldig geholpen met de aanschaf van 2 relaxstoelen,
onze adviseur Hielke Spoelstra begreep direct wat wij wilden hebben. Heel erg bedankt voor de fijne ervaring!

Risposta di Prominent
Na een kort rondje door de zaak werden we benaderd door Viktor voor een kop koffie. Onze wensen kenbaar gemaakt en vervolgens kregen we een duidelijke uitleg van de mogelijkheden van de banken,stoelen en de mogelijke stoffen. We zijn erg klantvriendelijk behandeld door Viktor en hebben een mooie Organic bank met bijbehorende fauteuils besteld. Toppie dus en benieuwd als de levering gaat plaatsvinden.

Risposta di Prominent
We zijn op een heel vriendelijke en goede manier door Patrick geholpen met het uitzoeken van een relaxstoel. Hebben veel aan zijn advies gehad.

Risposta di Prominent
Uitstekende service. Er wordt goed geluisterd.

Risposta di Prominent
We hebben van de week meubels gekocht bij Prominent Nunspeet en zijn zeer vakkundig, vriendelijk, meedenkend en met veel geduld geholpen door Robert-Jan. Niets was hem teveel.

Risposta di Prominent
Nieuwe winkel in Den Bosch. Heel gastvrij ontvangen. Kopje koffie, stalen mee naar huis ect.

Risposta di Prominent
Na een bestelling die al twee weken in het proces zat, en er eigenlijk geen aanpassingen zonder extra kosten gemaakt konden worden. Ben ik toch zeer netjes geholpen bij het wijzigen van de relaxstoelen van stof naar leer. Natuurlijk zijn de kosten voor de duurdere optie doorbelast maar verder een uitstekende service ervaren!

Risposta di Prominent
Robert-Jan had veel aandacht en tijd. En probeerde goed mee te denken. Hij was erg vriendelijk.
Erg goede service ook.

Risposta di Prominent
Zonder afspraak binnen gewandeld.
Mijn buurvrouw en ik .
Martijn de verkoper was met een klant in gesprek,dus keken wij lekker rond.
Er werd al snel een kop koffie voor ons geregeld door Martijn.
Hij was erg vriendelijk en behulpzaam.
Zelf heb ik een mooie relaxstoel gekozen.
Geheel tegen de verwachting in, heeft ook mijn buurvrouw een mooie relaxstoel gekozen.
Met heel veel dank naar Martijn.
Jij bent een echte goede verkoper zonder enige druk met prima uitleg over het assortiment stoelen.

Risposta di Prominent
Na een geweldige ervaring van de aankoop van onze 2 relax stoelen zijn wij voor de aanschaf van onze bank naar Prominent Amersfoort gegaan en zijn daar net zoals de vorige keer goed geholpen . Wij werden vriendelijk benaderd goed geadviseerd en hebben een keuze gemaakt , wij kijken nu uit naar de levering van onze mooie bank.DANK JE PROMINENT AMERSFOORT.

Risposta di Prominent
Goed geholpen door deskundige DAAN, in vestiging Groningen.
Ruim de tijd genomen om alles goed door te nemen. Kopje koffie erbij. Mooie ruime winkel ook!

Risposta di Prominent
In januari hebben we de showroom in Breda bezocht, op zoek naar 2 sta-op stoelen. We zijn op een prettige manier geholpen door Tristan. Hij nam ruim de tijd om de verschillende modellen te laten zien en aan te meten. De keuze op het type stoel was redelijk snel gemaakt, we hadden wel meer tijd nodig om de bekleding en de kleur uit te kiezen. Gelukkig konden we enkele stalen meenemen om daar thuis nog eens rustig naar te kijken. Het is een combinatie van leer en stof geworden.
De stoelen zijn intussen afgeleverd en zijn we snel gewend aan het comfort en de mogelijkheden ervan.

Risposta di Prominent
Prima prominent winkel Amersfoort. Vriendelijke verkoper Gydo Pos. Uiterst zorgvuldig ging hij te werk! Alles werd goed opgemeten, hij had alle tijd voor ons. Goed gevoel, dus binnenkort 2 prachtige stoelen, we zijn benieuwd, vriendelijke groet Bert Wessels en Thea Batenburg

Risposta di Prominent
Wij hebben onze meubelen gekocht in het filiaal van Wateringen bij Raymond Raats en zijn heel fijn geholpen
De meubels zijn prachtig

Risposta di Prominent
Wij zijn uitstekend geholpen bij Prominent in Amersfoort. Door het uitgebreide inleidende gesprek was de keuze snel gemaakt. En nog steeds tot onze volle tevredenheid.

Risposta di Prominent
We hebben heel goede uitleg gekregen. Zodat we uiteindelijk de juiste keuze voor een sta-op stoel konden maken. Een top bedrijf!

Risposta di Prominent
17 jaar geleden hebben wij een moderne leren stoel gekocht bij Prominent met 2 zit/ligstanden!
Pas nu 2026 konden we de verschillende standen niet meer toepassen! Deze stoel was niet meer in hun collectie, maar naar volle tevredenheid volledig gerepareerd!
Communicatie was meer dan perfect!
Trouwens het leer is nog in zeer goede staat!

Risposta di Prominent
leuk enthousiast ontvangst in de winkel. Leuk gesprek en uitleg. De mogelijkheden werden handmatig getekend (geen brochure, wat op zich wel vreemd was).
uitleg over elementen, breedtes, maten, leuningen, hoeken.
keuze, ronde hoekbank, met een ronde zijleuning (die alleen op brede elementen leverbaar zou zijn) in plaats van een rechte zijleuning.
thuis over nagedacht, daarna naar de winkel om te bestellen. De bestelling werd dan weer omgezet in een onbegrijpelijke lijst met onderdelen.
en dan begint het wachten. bestelling wordt geleverd.
dan blijkt dat de bank een rechte zijleuning heeft. geen probleem zeggen de bezorgers, we maken gelijk een melding voor je aan. en ja, al snel wordt ik gebeld, en even later ook door de verkoper. en dan wordt het oorverdovend stil. herhaaldelijk nog gemaild maar geen reactie meer ontvangen.
Hiermee verdien je wat mij betreft wel een prominente waardering.

Risposta di Prominent
Goede levering en montage in huis was top !

Risposta di Prominent
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.