Preston Palace Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super genoten weer we hadden 1 nachtjes geboekt en bij aankomst op de kamer gelijk een nachtje erbij geboekt. We konden op dezelfde kamer blijven dus niet zeulen met koffers. Eten en drinken was weer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante americano
  3. Centro divertimenti
  4. Ristorante con buffet
  5. Ristorante italiano
  6. Piscina

Scritti dall'azienda

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

381 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

216 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Er wordt flink vernieuwd

Er wordt flink vernieuwd, mijn meiden hebben genoten

2 febbraio 2026

Beste mevrouw Scharf-Bos

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de vernieuwingen zijn opgevallen en dat uw meiden zo hebben genoten.

Daar doen we het voor. Heel graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn al méér dan 20 jaar "vaste"…

We zijn al méér dan 20 jaar "vaste" klant van Preston Palace....
We verheugen ons iedere keer weer om te boeken en alles daar vertrouwd en super goed!!!
Eten is absoluut een 10 of te wel 5 sterren!
Helaas missen we muziek overdag in o.a. de Central Bar!!!
Er is mooi verbouwd met een podium en alles is daardoor ruimer,
Omdat wij meer mensen van overdag zijn zou er wat meer entertainment en muziek (Live of band) mogen zijn....
Voor de rest super en we komen graag snel weer terug....

28 gennaio 2026

Beste meneer Leon,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en uw jarenlange trouw aan Preston Palace. W

at een mooi compliment om te lezen dat alles voor u zo vertrouwd en goed voelt en dat u zo geniet van het eten. Dank ook voor het delen van uw suggestie over meer muziek en entertainment overdag, dit nemen wij zeker mee.

Wat fijn dat u graag weer snel terugkomt. Heel graag tot ziens!

Voor de eerste keer bezocht

Voor de eerste keer bezocht
Wij wouden er eerst eens gaan kijken voor ons 40 jaar huwelijk feest die wij met onze kinderen en aanhang hebben geboekt in mei
Nou wij waren positief verrast mooi kamers heel lekker eten drinken voor ieder wat wils

3 febbraio 2026

Beste heer Kuyper,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo positief verrast bent en heeft genoten van de kamers en het eten en drinken.

Extra leuk dat u alvast een voorproefje heeft genomen voor uw 40-jarig huwelijksfeest in mei. Dat belooft iets moois te worden. Heel graag tot ziens!

Prima geregeld

Prima geregeld, eten was goed, personeel vriendelijk, kamers goed, bedden fijn, meer dan voldoende te doen. Wel erg duur geworden.

Jammer dat mensen geen rekening houden met slapende kinderen/mensen, 's avonds hard schreeuwen en rennen op de gang, deuren dicht slaan enz. Hier kan PP weinig aan doen.

30 gennaio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. Fijn om te horen dat u het verblijf als goed geregeld heeft ervaren en tevreden was over het eten, de kamers, de bedden en de vriendelijkheid van ons personeel. Ook mooi dat u aangeeft dat er volop te doen was. We begrijpen dat u het verblijf als prijzig heeft ervaren en nemen dit gevoel mee in onze evaluaties. Wat betreft de geluidsoverlast in de avond begrijpen wij dat dit vervelend kan zijn, zeker met slapende kinderen. Dank voor uw begrip dat dit niet altijd volledig te voorkomen is.

Beau

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring mee gemaakt

Zeer slechte ervaring mee gemaakt. Receptie was super onvriendelijk. Eten was niet lekker. Mijn zoontje kon nergens in. In de kermis was die volgens hun net te klein. En de spelotheek hadden ze zomaar dicht gegooit. En niemand van het personeel wist waarom. 1 ster is nog teveel. Echt geen aanrader en voor mij nooit meer.

3 febbraio 2026

Beste mevrouw Sarah,

Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

Om uw ervaring goed te kunnen beoordelen en na te gaan wat er precies is gebeurd, ontvangen wij graag een nadere toelichting van u. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw boekingsnummer en een uitgebreide omschrijving per e-mail te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij zorgvuldig wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen.

Valutata 4 stelle su 5

Het was een goede ervaring vanwege de kwaliteit van de faciliteiten

Het was een goede ervaring vanwege de kwaliteit van de faciliteiten, zoals het zwemparadijs, de kermis, midgetgolven en bowlingbanen.

Wat ik mis is een mooie fitnessruimte, het eten was als je iets later kwam bijv. 19.30 uur, lauw, tegen koud aan, en op de eerste aankomstdag waren zelfs rond 19.30 uur alle schalen (bij het kwarkgedeelte) allemaal weggehaald en schoongemaakt.

Wat ik ook mis is dat er op de bovengenoemde faciliteiteiten na er wat te weinig te doen is, wat er NIET is: tafelvoetbal, airhockey, tenzij tegen betaling, darten, machines waar je gratis spelletjes op kunt spelen (bijv. majong), tafeltennis. En dus een mooie ruimte om te kunnen fitnessen, voor mij reden om veel vaker naar De Bonte Wever te gaan.

27 gennaio 2026

Beste mevrouw De Galan G.,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling en fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de kwaliteit van onze faciliteiten, zoals het zwemparadijs, de kermis, midgetgolf en de bowlingbanen.

Mooi dat u deze onderdelen als positief heeft ervaren; dat is precies de beleving die wij onze gasten graag willen bieden.

Wij waarderen het daarnaast dat u de moeite heeft genomen om met ons mee te denken en uw persoonlijke indrukken te delen. Uw feedback nemen wij mee in onze evaluaties, zodat wij onze all-inclusive beleving blijven afstemmen op de wensen van onze gasten.

Dank voor het delen van uw ervaring en heel graag tot ziens!

Valutata 2 stelle su 5

Tot half tien GEEN livemuziek!

Dag arrangement omdat we de live muziek altijd zo gezellig vinden,
Helaas is er in de middag GEEN livemuziek meer!
I.p.daarvan was er kinder disco.
Ook in de grote zaal zoals vroeger is er s'avonds GEEN livemuziek meer.
De livemuziek begint pas om half tien, (in de koffiezaal) terwijl wij tot tien uur hadden geboekt.
Voor ons GEEN dagarrangement meer.

1 febbraio 2026

Beste mevrouw Bakker,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u onze live muziek altijd als gezellig heeft ervaren; dat waarderen wij zeer. Graag lichten wij ons vernieuwde entertainmentaanbod toe.

Binnen ons all-in family resort is het entertainment recent vernieuwd en uitgebreid. Op Preston Palace Central en in de Preston Hall presenteren wij een gevarieerd programma met onder andere nieuwe familieshows, magic shows, quizzen, bingo, live muziek en speciaal entertainment voor kinderen en families.

Hiermee bieden wij gedurende de hele dag een afwisselend en toegankelijk aanbod voor jong en oud, passend bij onze all-inclusive beleving.

Wij begrijpen dat dit anders kan zijn dan u van eerdere bezoeken gewend was. Maar wij hopen dat ook u van het complete all-inclusive aanbod blijft genieten.

Heel graag tot ziens!

De aankomst was ok

De aankomst was ok, je kunt veel doen de muziek is leuke vooral de Karaoke bar erg leuk, wel klopppen er dingen niet ik betaaalde dus voor een dag en een nacht maar om 01.00 is het afgelopen je mag wel daarna de stad in maar je mag je pas weer inchecken om 07.30 dat heb ik nog nooit meegemaakt van een hotel!

Daarbij lagen me man rustig op bed te slapen tot er op de kamer werd geklopt of het wat zachter mocht , volgens mij hadden ze de verkeerde kamer? DIT WAS NIET CORRECT!!!!!!!!Echt vaag! Ik voelde me niet helemaal op mijn gemak, voelde me erg opgesloten en gecontroleerd het eten was matig tot karig.

De cola is niet echt!
Ik miste het patatje een lekker wimper kebabbie een pizzaatje of poffertjes…

We doen dit niet weer…helaas

31 gennaio 2026

Beste heer/mevrouw Duijn,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke beleving. Fijn om te lezen dat u de aankomst als prettig heeft ervaren en dat u heeft genoten van de muziek en de karaoke bar. Mooi dat u ook aangeeft dat er veel te doen is.

Graag lichten wij een aantal punten toe. Ons all-inclusive verblijf is zo ingericht dat alle faciliteiten, horeca, entertainment en consumpties binnen vastgestelde tijden beschikbaar zijn. Deze tijden en huisregels worden vooraf duidelijk gecommuniceerd, zodat iedere gast weet wat het verblijf inhoudt en wij voor iedereen een veilige en prettige sfeer kunnen waarborgen. Het aanspreken bij eventuele overlast gebeurt altijd met dit doel.

Wat betreft het eten: binnen ons all-inclusive aanbod zijn diverse restaurants, buffetten en snackmomenten inbegrepen. Ook frisdranken maken hier onderdeel van uit; wij schenken hierbij cola van het A-merk Pepsi.

De samenstelling van het aanbod is bewust gekozen om onze gasten een breed en compleet pakket te bieden gedurende hun verblijf. Wij vinden het jammer om te lezen dat deze beleving voor u niet volledig aansloot bij uw verwachtingen, maar danken u voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Uw feedback nemen wij mee in onze evaluaties en wellicht zien we u in de toekomst terug als onze gewaardeerde gast.

water is veel kouder dan eerder

water is veel kouder dan eerder
over liggen plukken haren vooral bij douchen gewoon echt vies , de kleedhokjes het zelfde daar wil je niet eens met je blote voeten lopen vind het echt flink achter uit gegaan

25 gennaio 2026

Beste heer/mevrouw Gerritsen,

Wat vervelend om te horen dat u uw bezoek als minder prettig heeft ervaren. Het is jammer dat bepaalde aspecten voor u niet aan uw persoonlijke verwachtingen voldeden. Wij nemen uw beleving serieus en zouden graag uw ervaring verder willen doornemen.

Heeft u ter plaatse een melding gemaakt in het zwemparadijs, zodat wij u direct van dienst konden zijn? Zo niet, dan ontvangen wij graag alsnog uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Het eten in Ribbelton was uitmuntend.

Het eten in Ribbelton was uitmuntend.
Mooie ruimtes met veel activiteiten, en mooi design.
Hapjes en drankjes in overvloed.
Zeer goed geslapen op de boxspring.

19 gennaio 2026

Beste heer/mevrouw Jonkman,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van het eten in Ribbleton en van de vele faciliteiten en het sfeervolle design.

Ook geweldig om te horen dat u goed heeft geslapen op de boxspring, daar doen we het voor.

Hopelijk mogen we u snel weer verwelkomen voor een volgend ontspannen verblijf. Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Valutata 4 stelle su 5

We hebben topweer heerlijk genoten met…

We hebben weer heerlijk genoten met onze kleinzonen!

17 gennaio 2026

Beste heer Opsteegh,

Hartelijk dank voor uw warme reactie! Wat ontzettend leuk om te horen dat u samen met uw kleinzonen zo genoten heeft. Zulke waardevolle momenten samen maken een verblijf extra bijzonder.

We hopen u in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen voor weer zo'n fijne tijd met elkaar.

Heel graag tot ziens in Preston Palace!

we hebben weer genoten.

Wij komen al ruim 34 jaar bij preston palace, zeker al 80x geweest, maar nu al 3 jaar niet, wij vonden het jammer dat na de corona de muziek niet meer in de grote zaal was, maar in de koffiecorner, en het eten was niet geweldig meer. Maar nu na 3 jaar toch weer heen gegaan, er was veel bij gekomen, nieuwe bowlingbanen, en bij de centrale hal was een prachtig podium gebouwd voor de muziek, en dan het eten, dat was gelukkig weer geweldig, zoveel keus bij de lunch en het diner. We hebben weer genoten, en komen zeker weer snel terug.

Beste heer/mevrouw Groen,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van het eten en dat er voor uw kinderen van alles te doen was!

Wat betreft uw opmerking over de kussens en matrassen: wij streven ernaar om zoveel mogelijk comfort te bieden dat aansluit bij de wensen van het overgrote deel van onze gasten. Tegelijkertijd begrijpen we dat comfortbeleving heel persoonlijk is, en we waarderen het dat u dit met ons deelt.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een fijn verblijf. Heel graag tot ziens!

Het was echt geweldig!

Het was echt geweldig!
Eten was super en ook vanalles te doen voor onze kinderen

Een nadeel:
Erg dikke kussens en harde matrassen.

15 gennaio 2026

Beste mevrouw Lenaerts,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo’n geweldig verblijf heeft gehad, heeft genoten van het eten en dat er zoveel te doen was voor de kinderen. Dat is precies de beleving die wij onze gasten graag bieden. Heel graag tot ziens!

Kein All-inclusive, lohnt nicht

Ich empfehle dieses Hotel nicht weiter. Es wird als all inklusive beworben, aber im Zimmer gibt es nicht Mal einen Kühlschrank. Ich brauchte nachts Wasser für mein Baby, gab es nirgendwo. Und von draußen durfte man nichts mit reinnehmen. Das Schwimmbad war ganz ok, bei der Indoor Kirmes war die Hälfte außer Betrieb. Essen schmeckt pampig, nicht frisch. Haben für eine Übernachtung 230 Euro gezahlt für NULL Service, NULL Geschmack, NULL spaß. Nie wieder!

Sehr geehrte(r) Herr/Frau K.,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrungen mit uns zu teilen. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt nicht Ihren persönlichen Erwartungen entsprochen hat.

Zur Klarstellung möchten wir gerne erwähnen, dass all unsere Hotelzimmer und Suiten – mit Ausnahme der Budget Classic Zimmer – mit einem Kühlschrank ausgestattet sind.

Wenn Sie bei der Buchung oder im voorfeld spezielle Wünsche angeben, denken wir selbstverständlich gerne mit Ihnen mit, insbesondere in Fällen wie der Zubereitung von Babynahrung oder dem Wunsch nach Wasser auf dem Zimmer.

Haben Sie Ihre Unzufriedenheit während Ihres Aufenthaltes direkt an unsere diensthabenden Kollegen gemeldet, damit wir gemeinsam nach einer Lösung hätten zoeken können?

Falls nicht, würden wir uns freuen, wenn Sie uns Ihre ausführliche Rückmeldung mit Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl senden.

Vielen Dank im Voraus für Ihre Mühe.

Mit freundlichen Grüßen,

Telleurstellend

Beste,

Wij zijn van 19 januari tot 20 januari bij jullie geweest.
Mijn Dochter was 19 januari 11 geworden en wilden dit graag bij jullie vieren.
Maar wat een enorme telleurstelling is het voor ons geweest.
Toen wij aankwamen bleek er al meerendeels gesloten te zijn en met het avondeten vond ik het ook verschrikkelijk tegenvallen.
Het warme eten was koud, niet lekker en hebben het maar bij stokbrood en kruidenboter gehouden.
Het all inn eten en drinken moesten we echt naar zoeken dus ook weer een tegenvaller.
Vervolgens de kermis leek dicht de attracties wel, dus zijn we later op de avond gegaan toen er uiteindelijk wel personeel liep maar vervolgens ging het om 22:00 dicht.
Mijn dochter kon haar tickets niet meer inleveren.
Dat kon de dag erna bij de speedway.
Nou vooruit dan maar.
Smorgens zijn we gaan ontbijten maar ook dit viel tegen!
Bij de speedway zag mijn dochter niet wat ze graag wilde want dat was bij de kermis maar die ging pas om 2 uur open en wij moesten om 11 uur uitchecken!
Wij hebben hier weken naar uitgekeken en hard voor gespaard zodat wij (dachten we) de super verjaardag voor me dochter zouden hebben.
Maar dit doen wij nooit meer en raden het anderen sterk af om te gaan.

Afz A.Bunschoten

19 gennaio 2026

Beste heer/mevrouw Bunschoten,

Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van uw dochter! Wat bijzonder dat u ervoor gekozen heeft om deze speciale gelegenheid samen bij ons te vieren, dat waarderen wij enorm.

Het is spijtig om te horen dat uw ervaring niet helemaal naar wens is verlopen. Wij doen er alles aan om onze gasten een feestelijk en onbezorgd verblijf te bieden, zeker tijdens zulke mooie momenten.

Heeft u uw ongenoegen ter plaatse gemeld bij de dienstdoende manager, zodat wij direct in gesprek konden gaan en een controle konden uitvoeren? Dat stelt ons namelijk in staat om nog tijdens het verblijf iets voor u te betekenen.

Mocht dit niet gebeurd zijn, dan ontvangen wij graag alsnog uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer, via marketing@prestonpalace.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Viel iets tegen

Viel iets tegen.
We zijn al meerdere keren geweest, normaal gesproken houden we er een goed gevoel eraan over, maar nu niet.
De pizzeria en midtown waren heel goed.
Ribbleton had minder keus en was rond 19:30 koud.
Geen zanger meer in de scheepsbar, hier haal je een hoop gezelligheid weg.
In de centrale hal was elke dag een zanger(es). Je kon heel duidelijk zien dat deze net kwamen kijken, maar na een beetje aansturing wilde ze echt wel.
Ik hoop dat het de volgende keer weer beter is, anders zou dat zomaar de laatste keer kunnen zijn.

14 gennaio 2026

Beste meneer Alex,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen. Wat fijn dat u heeft genoten van Pizza van Enzo en Midtown, al is het jammer dat uw verblijf dit keer niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.

Heeft u uw bevindingen ook ter plaatse gemeld? Doe dat gerust, wij helpen graag direct en staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard nemen wij uw review ook mee in onze evaluatie.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Positieve beleving

Vrijdag voor het eerst een nachtje geweest. Genoten met mijn 2 zoontjes van 10 en 11 jaar. Er was genoeg te beleven. Wel jammer dat er zoveel apparaten zijn waar je zelf weer geld in moet gooien.
Ook vind ik het jammer dat je bij het zwembad moet betalen als je een snack wil eten.
En vond ik de hal boven wel erg gedateerd. Eten was lekker. En het wij hadden het geluk dat het rustig was die dag bij aankomst

16 gennaio 2026

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u samen met uw zoontjes heeft genoten van jullie verblijf! Wat leuk dat er genoeg te beleven was en dat het eten in de smaak viel.

Wat betreft de snacks in het zwemparadijs: deze vallen buiten het all-inclusive aanbod omdat het Riviera zwemparadijs ook toegankelijk is voor dagbezoekers.

Uw opmerkingen over de extra kosten en de uitstraling van de hal nemen wij mee in onze evaluatie.

Dank u wel voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Valutata 3 stelle su 5

de indoor kermis is meer betalen dan gratis. het is een all-in boeking.

Wij zijn afgelopen weekend met onze kinderen en kleinkinderen van vrijdag t/m zondag geweest. vroeger ingecheckt en later uitgecheckt. ik vind het erg jammer dat bij de indoor kermis heel veel speelautomaten staan waarin geld in moet om te kunnen spelen. wij hadden 4 kinderen onder de 12 jaar en die vonden het erg leuk om daar te zijn. Alleen de auto en paardenrenbaan was erg leuk en gewild omdat daar geen geld in moest. Er werd zo veel gebruik van gemaakt dat de ballen vaak vastliepen.
De Speedway gamehall daar weet je dat er geld in moet. Voor de hal met kinderen zou ik het meeste zonder geld laten spelen. Het spel alleen is voldoende, dan hoeven er geen prijzen aan gekoppeld te worden. (misschien een idee)
Verder was het er prima vertoeven. We hebben het allemaal naar ons zin gehad.

Beste familie Deelen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaring. Wat fijn dat u samen met uw (klein)kinderen een fijn weekend bij ons heeft gehad!

In ons all-in concept zijn vrijwel alle faciliteiten inbegrepen, zoals eten en drinken, het zwemparadijs, indoor kermis, bowling, minigolf, en nog veel meer.

Binnen de indoor kermis zijn er inderdaad attracties die inclusief zijn, maar ook enkele automaten waarbij een extra bijdrage geldt, met name als er prijzen te behalen zijn.

Uw suggestie om meer spellen gratis toegankelijk te maken zonder prijzensysteem waarderen wij zeer. We nemen dit graag mee in onze evaluaties – dank voor het meedenken!

Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Valutata 1 stelle su 5

Wat ooit een echt all-in concept was

Wat ooit een echt all-in concept was, is nu niets meer dan een uitgeknepen commerciële melkkoe. Absurd hoge prijzen, beperkte keuze, kleine porties en teleurstellende kwaliteit. Reserveren is overal nodig en alsnog krijg je middelmatigheid voorgeschoteld. Het niveau is dramatisch gedaald. Voor dit geld word je hier simpelweg afgezet — elders krijg je aanzienlijk meer kwaliteit voor minder.

30 dicembre 2025

Beste heer/mevrouw.

Graag willen wij uw opmerkingen zorgvuldig kunnen bekijken.

Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl, zodat wij kunnen verifiëren of u daadwerkelijk bij ons te gast bent geweest en ook wederhoor kunnen toepassen?

Daarnaast zijn wij benieuwd of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager, zodat er eventueel direct naar een passende oplossing gekeken had kunnen worden.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Angeliqu

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring

Mijn ervaring bij Preston Palace was helaas allesbehalve positief. Ik ben slecht behandeld door het personeel en voelde me totaal niet serieus genomen. Er is geen duidelijke of goede uitleg gegeven over de voorwaarden, wat uiteindelijk tot verwarring en frustratie heeft geleid.

Toen ik hier vragen over stelde, werd ik op een neerbuigende manier aangesproken, waardoor ik me zelfs gekleineerd voelde. Dit vind ik absoluut niet passen bij een bedrijf dat gastvrijheid zou moeten uitstralen.

Al met al een erg teleurstellende ervaring. Ik had hier veel meer van verwacht en kom hier niet snel terug

10 gennaio 2026

Beste mevrouw Lauwerends,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven ernaar iedere gast met respect en gastvrijheid te behandelen, en het spijt ons te horen dat u dit anders heeft ervaren.

Graag willen wij uw ervaring intern bespreken en wederhoor plegen.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Angelique

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più