Preston Palace Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super genoten weer we hadden 1 nachtjes geboekt en bij aankomst op de kamer gelijk een nachtje erbij geboekt. We konden op dezelfde kamer blijven dus niet zeulen met koffers. Eten en drinken was weer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante americano
  3. Centro divertimenti
  4. Ristorante con buffet
  5. Ristorante italiano
  6. Piscina

Scritti dall'azienda

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

381 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

216 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veel te doen

Veel te doen. Vriendelijk personeel. Ontbijt en diner in buffetrestaurant was zeer uitgebreid.prima kamers, wel wat gehorig. Wij hadden de pech dat het matras doorgelegen was wat niet erg hielp hij het slapen maar voor 1 nacht is daar overheen te komen. Dit gemeld bij de receptie en daar zouden ze iets aan doen.

Wat we wel erg jammer vonden is dat we hadden bijgeboekt op de vertrekdag tot 14 uur maar veel barretjes en de kermis juist tot 14 uur dicht waren.

25 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van de vele faciliteiten, het uitgebreide ontbijt en dinerbuffet en de vriendelijkheid van onze collega’s. Fijn ook dat de kamers u goed zijn bevallen.

Bedankt daarnaast voor uw opmerkingen. Goed om te lezen dat u het matras bij de receptie heeft gemeld zodat onze collega’s dit kunnen oppakken. Ook nemen wij uw feedback over de openingstijden op de vertrekdag mee in onze evaluaties.

Valutata 4 stelle su 5

Er was voor ieder wat wils

Er was voor ieder wat wils! Kwaliteit eten goed, fijne bedden en veel ruimte zodat het niet 'vol' aan voelde.
Met 4 pubermeiden die zich vooral kostelijk vermaakt hebben op de kermis, hebben wij een fijne dag gehad. 1 overnachting is meer dan voldoende, zou er niet langer willen verblijven.
Het was jammer dat de kermis pas om 14 uur openging en om 23 uur alweer dicht.

26 febbraio 2026

este gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat er voor ieder wat wils was en dat u samen met de vier pubermeiden zo’n fijne tijd heeft gehad, vooral bij de kermis! Ook fijn dat u de kwaliteit van het eten, de comfortabele bedden en de ruime opzet van ons resort als positief heeft ervaren.

Bedankt ook voor uw opmerking over de openingstijden van de kermis. Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze evaluaties.

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijk personeel Schone en nette…

Vriendelijk personeel Schone en nette kamers

26 febbraio 2026

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dafür, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen. Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie unser Personal als freundlich erlebt haben und mit den sauberen und gepflegten Zimmern zufrieden waren.

Das wissen wir sehr zu schätzen!

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Valutata 2 stelle su 5

Great staff and food but not worth the value.

The staff was excellent and the food was good. I don't think it was good enough overall for the cost and won't be going again. Be warned early checkin does not include the room, I added it at check out so my two year old could nap. We ended up waiting around unable to settle. Our room was comfortable but dumpy, I had higher expectations. If you have young kids ask for the end of the hall, kids play tag in the halls as late as midnight. Three of the rides were not functioning at the carnival, I thought the arcade was an included attraction, (not a pay for ticket rewards concept), the mini golf was ok but needs some repair, (screws sticking out) the bowling has been well beaten down by the user's,(damage to the Balls, people wildly smashing the floor) the swimming pool was nice but we had to leave because the only food available for the kids was snack food that needed to be payed for. I thought there would be lunch available in the swimming for the overnight guests. The evening shows were fun. The magician was great and my kids really enjoyed the polly and puk danse show. The movie theater wasn't kept dark enough and never fit the screen properly.

25 febbraio 2026

Dear Guest,

Thank you for staying at our resort and for sharing your experience. We are pleased to read that you were so positive about our staff, the food, and the evening shows and that your children enjoyed them so much.

At the same time, we are sorry to learn that your overall experience, partly in relation to the price, did not fully meet your expectations. When comfort, peace and quiet, and certain facilities are experienced differently than anticipated, this naturally affects your stay.

Information regarding early check-in, room access, and the details of our all-inclusive concept can be found on our website. We regret if this was not entirely clear to you or was experienced differently.

Thank you for sharing your personal experience.

We hope to welcome you again at Preston Palace.

Kind regards,

Onredelijk en onrechtvaardig

Vandaag heb ik samen met mijn gezin van 6 willen genieten van een bijzondere mijlpaal, maar deze dag heeft mij een kant van een mensheid laten zien die echt onredelijk en onrechtvaardig is.
Het eerste voorval begon al bij de lunch dat er geen rekening werd gehouden met de allergie van mijn zoon, er werd echt onbeschoft gereageerd op de vraag of er sporen van pinda’s in zaten.

Later zaten we aan het zwembad en er kwam een gezin aan met 2 meisjes, moeder wou gaan zitten en werd gelijk aangesproken door een medewerker en nog een medewerker kwam erbij, nog geen 30 seconden later stond er beveiliger bij die mevrouw bijna bij de schouder had gepakt als haar man/vriend er niet gauw bij kwam, deze mevrouw gaf meerdere keren aan dat ze netjes had gebeld om te vragen of ze ook gewoon mocht kijken bij het zwemmen zonder te zwemmen.. maar geen van alle luisterde naar mevrouw, de beveiliger gaf wel 3/4 keer een tik op meneer zijn schouder… geloof mij als dit bij mij als man was gebeurd had ik niet zo netjes en rustig gereageerd, als deze man, de rust die deze mensen bewaarde was echt knap..ik stond met mijn oren te klapperen hoe de medewerkers en zelfs de manager tegen dit gezin sprak.. ze werden niet gehoord en werden behandeld als misdadiger…de medewerkers wouden hun punt maken.. maar de manier waarop was schandalig… later liep de mevrouw met de manager mee en de beveiliger ging daar nog nare grapjes over maken, terwijl het schandalig was hoe hij met deze dame en heer was omgegaan.

Wat er daarna is besproken weet ik niet maar ik liep later weg en ik kwam ze bij de balie tegen… en toen zei de manager letterlijk” als het je niet bevalt dan begin je maar een “civiele procedure tegen preston Palace, want met je klacht doen we niks”

Mevrouw is weggelopen en zag echt haar tranen in haar ogen.

Als een manager dit zegt” zegt dat al genoeg, hoeveel klachten krijgen ze… als ze dit zeggen weten ze dat niemand er wat mee doet.

Maar mijn vrouw heeft dit gezin nog gezien en haar een kaartje gegeven … en haar op het hart gedrukt om hier serieus actie op te ondernemen… er waren in totaal 7 personen die alles mee hadden gekregen en ook allemaal een voor 1 dit ongekend onbeschoft vonden…
1 van de personen heeft ook gefilmd hoe er tegen mevrouw en meneer werd gedaan. En er was duidelijk te zien hoe beveiliger zich ernstig misdroeg.

Wij als mensen horen respectvol met elkaar om te gaan maar vandaag hebben we gezien hoe onredelijk en onrechtvaardig deze medewerkers van preston Palace waren.

1 marzo 2026

Beste gast,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat deze dag voor u en uw gezin niet is verlopen zoals u had gehoopt, zeker gezien de bijzondere gelegenheid die u wilde vieren.

Wij vinden het belangrijk dat iedere gast zich bij ons gehoord en respectvol behandeld voelt. Omdat u een situatie beschrijft die meerdere momenten en betrokken collega’s betreft, willen wij hier zorgvuldig naar kijken en intern wederhoor plegen bij de betreffende afdelingen.

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een uitgebreide toelichting van uw ervaring per e-mail te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Op basis van die informatie kunnen wij uw melding gericht in behandeling nemen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

In afwachting van uw bericht,

met vriendelijke groet,

Boven verwachting

Wij hebben bij jullie 3 nachten, met kinderen en kleinkinderen, doorgebracht en waren positief verrast. De start verliep niet helemaal goed omdat 1 van de 3 kamers behoorlijk stonk (kamer 1303 frituurlucht) maar dat is door de ontzettend vriendelijke medewerksters aan de receptie snel en goed opgelost (compliment!). We hebben een geweldige tijd gehad (als kinderen en kleinkinderen eigenlijk niet naar huis willen zegt dat genoeg). Prima kamers, maaltijden van goede kwaliteit en heel veel te doen met voor elk wat wils. Het personeel is ronduit geweldig. Kortom: voor herhaling vatbaar!

15 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat uw verblijf met kinderen en kleinkinderen boven verwachting was! Dat zij eigenlijk niet naar huis wilden, zien wij als een prachtig compliment.

Wat jammer dat één van de kamers bij aankomst niet fris rook. Fijn dat u dit direct heeft gemeld en dat onze collega’s van de receptie het snel en goed hebben kunnen oplossen – uw compliment geven wij met veel plezier aan hen door.

Geweldig om te horen dat u heeft genoten van de kamers, de maaltijden, de vele faciliteiten en vooral van ons personeel. Uw mooie woorden maken ons trots. We kijken ernaar uit om u en uw familie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Heel erg genoten!

Heel erg genoten, opvallend veel vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten was bijzonder goed voor zo een grote tent. Het personeel en de kwaliteit van het eten in restaurant Midtown spande de kroon. Zo goed, snel en netjes. Aanrader!! Kamer best netjes en schoon. Nu 2nachtjes gebleven. Over een paar jaar zeker nog een keer.

18 febbraio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw mooie en enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw verblijf en dat ons vriendelijke personeel u is opgevallen. Ook uw complimenten over de kwaliteit van het eten, en in het bijzonder restaurant Midtown, geven wij met trots door aan onze collega’s daar doen we het voor!

Geweldig dat u ons aanbeveelt en dat u over een paar jaar nog eens terug wilt komen. U bent van harte welkom!

Prima verblijf

Prima verblijf, mooie kamers fijne bedden. Met kinderen 16 en 19 prima vermaak. Buffet vonden wij wat minder, maar dat maakt niet uit er is genoeg eten op andere plekken, de hele dag door. Lekere snack hoekjes. Enige nadeel was dat je voor de gamehal en kermis moest betalen. De prijs voor 2 nachten voor 4 personen vond ik wel heel hoog.

14 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u een prima verblijf heeft gehad en dat u zo tevreden bent over de mooie kamers en fijne bedden. Ook goed om te horen dat er voor uw kinderen van 16 en 19 jaar volop vermaak was en dat de snackhoekjes in de smaak vielen.

Jammer dat het buffet en de prijs voor uw gezelschap niet helemaal aansloten bij uw persoonlijke verwachtingen. Wij nemen uw feedback hierin zeker mee in onze evaluaties.

Valutata 5 stelle su 5

super ik kom er al jaren

super ik kom er al jaren. altijd fijn met mn klein kinderen.

10 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat geweldig om te lezen dat u al jaren bij ons komt en telkens weer geniet samen met uw kleinkinderen! Dat vertrouwen en die mooie herinneringen betekenen enorm veel voor ons.

Valutata 2 stelle su 5

Fijne kamers super fijne bedden

Fijne kamers super fijne bedden. Genoeg keuze in en buffet restaurant en het italiaans restaurant is heerlijk. Zwembad prachtig en fijne openingstijden, daarmee is het dan ook gezegd. Kidsclub is heel minimaal en is geen club waar je kindje onder begeleiding kan laten spelen.
Rest moet alles betaald worden ( gamehall kermis) kermis helemaal geen attracties voor de kleintjes. Dus los van de minimale kidsclub en zwembad is er voor kinderen onder de 5 niks te doen.
Het is prima maar prijs kwaliteit verhouding klopt niet.

14 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de kamers, de comfortabele bedden, het uitgebreide buffet, het Italiaanse restaurant en ons zwembad met ruime openingstijden. Dat waarderen wij enorm.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te horen dat het aanbod voor kinderen onder de 5 jaar voor u niet aan de persoonlijke verwachtingen heeft voldaan en dat u de prijs-kwaliteitverhouding als onvoldoende heeft ervaren. Wij nemen uw feedback mee in onze interne evaluaties, zodat wij ons aanbod en onze faciliteiten kritisch kunnen blijven bekijken.

Valutata 3 stelle su 5

Wir waren als Familie mit drei Kindern…

Wir waren als Familie mit drei Kindern (9 Jahre, 5 Jahre und 9 Monate) im Preston Palace.

Das Essen und die Unterhaltung waren wirklich sehr gut. Die Auswahl war groß, alles war lecker und auch für Kinder gab es viele Möglichkeiten. Das Freizeit- und Unterhaltungsangebot hat uns ebenfalls sehr gefallen – hier gibt es nichts zu beanstanden.

Allerdings müssen wir leider zwei Sterne abziehen, da es im gesamten Hotel – besonders im Zimmer – extrem kalt war. Unser Zimmer war wie ein Kühlschrank, und trotz Versuchen konnten wir die Heizung nicht richtig einstellen.

Besonders mit einem Baby ist das sehr problematisch. Leider sind alle unsere Kinder während des Aufenthalts krank geworden, was für uns sehr belastend war. Wir waren sogar kurz davor, vorzeitig abzureisen.

Das ist wirklich ein Punkt, der dringend verbessert werden muss, vor allem für Familien mit kleinen Kindern.

Insgesamt war das Konzept gut, aber die Temperatur im Hotel und im Zimmer war für uns ein großes Problem.

⭐ 3 von 5 Sternen

12 febbraio 2026

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie als Familie unser kulinarisches Angebot sowie das Freizeit- und Unterhaltungsprogramm so positiv erlebt haben und dass es auch für Ihre Kinder viele schöne Möglichkeiten gab.

Gleichzeitig bedauern wir, dass die Temperatur im Hotel und insbesondere in Ihrem Zimmer für Sie ein großes Problem dargestellt hat. Gerade mit einem Baby verstehen wir, dass dies als sehr unangenehm und belastend empfunden wurde.

Haben Sie dies während Ihres Aufenthalts bei unserer Hotelrezeption gemeldet, damit wir Ihnen vor Ort eine Erklärung oder eine schnelle Lösung anbieten konnten? Gerne möchten wir Ihre Erfahrung intern mit der zuständigen Abteilung besprechen. Dürfen wir Sie daher bitten, uns Ihre ausführliche Schilderung mit Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden? Vielen Dank im Voraus für Ihre Unterstützung.

Gerne bis bald im Preston Palace.

Boterkoek

Nette kaners goeie bedden vriendelijk personeel alleen helaas is mijn tant afgebroken nadat ik een hap van de boterkoek nam deze was zo hard dat mijn tant afbrak nog nooit zoiets mee gemaakt en als je er dan 2 dagen ben is dat er ongemakkelijk

13 febbraio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u tevreden was over de nette kamers, de goede bedden en de vriendelijkheid van ons personeel.

Wij schrikken van uw bericht over de boterkoek. Dat moet een heel vervelend en onverwacht moment voor u zijn geweest, zeker wanneer dit invloed heeft gehad op de rest van uw verblijf en voor ongemak heeft gezorgd.

Wij zouden dit graag zorgvuldig intern willen bespreken om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat er is gebeurd. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en een nadere toelichting te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook aangeven of u dit tijdens uw verblijf heeft gemeld? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Valutata 1 stelle su 5

Ga hier niet met kinderen heen!!

Ga hier niet met kinderen heen!!!

Dit was onze vijfde keer maar ook meteen de minste. Ik was met 2 kinderen, wat een armoe dit keer van mensen die veel teveel gezopen hadden. Ik kom dan ook niet meer terug. Mensen werden agressief bij de karaoke bar etc. In zwembad geen plekje kunnen vinden omdat alle stoelen bezet werden gehouden met handdoeken. Kermis attracties buiten gebruik 2 stuks maar wel bijna 550 euro moeten betalen?? Biefstuk helemaal rauw tot 3x toe! Achter de receptie 1 dame d'r gezicht of er een grote onweersbui op komst was. Voor ons NOOIT MEER. Onderling personeel ook veel geklaag, o je went wel aan die gekte van de mensen en het kippenhok...

7 febbraio 2026

Beste gast,

Wat jammer om te lezen dat uw vijfde verblijf bij ons zo anders is ervaren dan voorgaande keren. Wij begrijpen dat u, zeker wanneer u met kinderen reist, wilt genieten van een prettige en veilige sfeer. Wanneer u situaties als onrustig of vervelend heeft ervaren, heeft dat vanzelfsprekend invloed op uw verblijf.

Uw opmerkingen over de sfeer bij de karaoke, de bezette ligbedden bij het zwembad, de attracties die buiten gebruik waren, het diner en de beleving bij de receptie nemen wij serieus en bespreken wij intern. Dit is niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden.

Wij zijn benieuwd of u deze punten tijdens uw verblijf bij ons heeft gemeld, zodat wij direct met u mee hadden kunnen kijken naar een passende oplossing. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer en een nadere toelichting via marketing@prestonpalace.nl

Valutata 4 stelle su 5

Alles was schoon en netjes

Alles was schoon en netjes. Heel gezellige sfeer en alle faciliteiten top. Super gegeten en de Barstraat erg leuk.

13 febbraio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles schoon en netjes was en dat u de gezellige sfeer zo heeft gewaardeerd.

Geweldig dat u heeft genoten van het eten en van de Barstraat – dat horen wij natuurlijk graag!

Graag tot ziens en hopelijk tot de volgende keer!

Stank in kamer

De kamer die me werd toegewezen stonk verschrikkelijk. Het raam in de kamer stond overigens open, wellicht om te verluchten. Nog nooit eerder heb ik een hotelkamer gehad waarbij het raam bij aanvang al openstond. Een 6tal uren later kom ik terug in de kamer en de stank was er nog steeds. Ik vraag aan de receptie een nieuwe kamer. De receptioniste controleert de kamer en erkent de stank. Ze kan echter geen andere kamer toewijzen omdat alle kamers bezet zijn. En dit laatste vind ik nog het meest bezwarend. Ik kan moeilijk geloven dat op een doordeweekse dag alle kamers bezet zijn. De volgende dag, een vrijdag overigens, waren er immers nog vrije kamers. Het betrof kamer 1305. S 'Ochtends was de stank er nog.

12 febbraio 2026

Beste gast,

Wat vervelend om te lezen dat u hinder heeft ervaren van een onaangename geur in uw kamer. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze gasten willen bieden. Goed dat u dit direct bij de receptie heeft gemeld en dat onze collega de situatie heeft gecontroleerd.

Wij begrijpen dat het teleurstellend voor u was dat er op dat moment geen andere kamer beschikbaar was. De bezetting kan per dag verschillen en is afhankelijk van aankomsten, vertrekken en reeds toegewezen kamers. Desondanks nemen wij uw melding over kamer 1305 zeer serieus en willen wij dit graag verder laten onderzoeken. Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om uw boekingsnummer en eventuele aanvullende details te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer mooie inrichting, vriendelijk personeel

Zeer mooie inrichting, netjes, schoon, vriendelijk personeel, alles goed verzorgd.
Goed gegeten en gedronken.
Kinderen ( pubers) hebben zich ook prima vermaakt, eigenlijk kwamen wij tijd te kort. ( wij waren er van 12.00-19.00 )
Kortom aanrader

8 febbraio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Wat mooi om te horen dat u de inrichting als zeer prettig heeft ervaren en dat alles netjes en goed verzorgd was. Fijn ook dat u heeft genoten van het eten en drinken en dat de kinderen zich uitstekend hebben vermaakt. Dat de tijd te kort was, zien wij als een groot compliment. Dank voor uw aanrader en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Met familie kinderen pubers en…

Met familie kinderen pubers en volwassenen genoten van nacht met verlenging . Iedereen heeft genoten
De kermis was reuzeleuk. Alweer midweek geboekt Dit keer weer met zijn tweeën. Schoonzus in rolstoel welke we steevast huren . Toegang zwembad erg makkelijk en behulpzaam personeel . Wel jammer dat er geen badlaken voor hotelgasten meer beschikbaar is bij het zwembad . Meenemen is geen probleem maar het drogen en ergens ophangen is niet makkelijk

10 gennaio 2026

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met de hele familie, van pubers tot volwassenen, zo heeft genoten van het verblijf en de verlenging. Leuk dat de kermis zo in de smaak viel en dat u zelfs alweer een nieuwe midweek heeft geboekt. Ook waarderen wij uw complimenten over de toegankelijkheid van het zwembad en de behulpzaamheid van onze collega’s richting uw schoonzus in de rolstoel. Uw opmerking over de badlakens bij het zwembad nemen wij zeker mee. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en tot de volgende keer!

Valutata 4 stelle su 5

Das Gesamtpaket stimmt einfach!

Das Gesamtpaket stimmt einfach. Das Schwimmbad ist der Hammer! Das Essen ist sehr gut und ist von der Auswahl auch Top!

1 febbraio 2026

Sehr geehrte Gast,

Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass für Sie das Gesamtpaket einfach stimmt. Wie schön, dass Ihnen das Schwimmbad so begeistert hat und Sie sowohl mit der Qualität als auch mit der großen Auswahl beim Essen sehr zufrieden waren. Vielen Dank für Ihr positives Feedback!

Beau.

prachtig schoon hotel

prachtig schoon hotel
voelde me meer dan welkom personeel behulpzaam
nergens zag ik slingerende eetens resten of glazen
het zwembad was goed op temperatuur en het was gezellig druk
we zijn op donderdag aangekomen en vrijdag ochtend weer vertrokken
wat voor mij een min punt is
wel meld ik er duidelijk bij dit kon stom toeval zijn en reken ik ze niet op af maar mijn ervaring is wel daardoor o.a minder relaxed de douche spoelde niet door dus max 1 minuut douchen en 20 seconden wachten tot water weg loopt anders zou het overstromen
de receptie zou er melding van maken dus wellicht is dat probleem gauw verholpen maar voelde daardoor wel primitief dat ik bij het zwembad heb moeten douchen
en het eten in het ribelton was echt ver beneden verwachting
ik gaf aan dat we vegetariër zijn en er zou ekstra rekening gehouden worden maar mijn dinner bestond uiteindelijk uit rijst met rode kool en kikkererwten die waren wel erg lekker de erwen maar had veel meer verwacht
ontbijt omlet is op kaas croissant is ook op de pankoekjes waren er ook niet meer en toen ik een tosti zonder ham vroeg toen kreeg ik die maar proefde de ham smaak duidelijk dus mevrouw was te lamlendig een verse tosti kaas te maken verspilling van een tosti na 1 hap was ik kots misselijk door de smaak van vlees
dikke plus was dat een andere dame zo veel moeite gedaan heeft speciaal voor me zoontje borrelnootjes tr halen werkelijk andere kant van preston palace is dat
al bij al me zoon wilde niet eens weg en heeft het de heletijd er over dus we hebben ons vermaakt ondanks de minnen zou ik het aanraden maar wel duidelijk dat je als vegetariër geen hoge verwachtingen moet hebben

5 febbraio 2026

Beste mevrouw Kouwenberg,

Hartelijk dank voor het uitgebreid delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u ons hotel als prachtig schoon heeft ervaren, dat u zich welkom voelde en dat onze collega’s behulpzaam voor u klaarstonden. Ook uw complimenten over het zwembad en de extra inzet voor uw zoontje waarderen wij zeer.

Daarnaast lezen wij dat een aantal onderdelen van uw verblijf voor u minder ontspannen heeft aangevoeld, waaronder de situatie met de douche en uw ervaringen rondom het vegetarische eten. Wij nemen uw volledige review mee in onze evaluaties.

Graag lichten wij hierbij aan dat dieetwensen vooraf bij de boeking kunnen worden doorgegeven. Naast het buffetrestaurant beschikken wij bovendien over meerdere à-la-carterestaurants waar vegetarische gerechten standaard op de menukaart staan.

Dank u wel voor uw openheid en voor het feit dat u ons, ondanks de genoemde aandachtspunten, toch zou aanraden. Wat fijn ook om te lezen dat uw zoontje zo heeft genoten van het verblijf.

Graag tot ziens!

Valutata 1 stelle su 5

Wij geven slechts een ster.

Wij geven slechts een ster, want zij lieten ons in de vrieskou staan, omdat het zwembad nog niet open was. Er stonden binnen al meerdere mensen in de wachtruimte, maar ze liet ons niet binnen en het jeugdige meisje liet ons weten ( ik bepaal wanneer het 9 uur is en laat jullie dan pas naar binnen) en op de manier waarop zij het zei maakte ons erg kwaad.

5 febbraio 2026

Beste heer Dwars,

Het spijt ons te lezen dat deze situatie volgens u zo vervelend is verlopen.

Tegelijkertijd willen wij graag aangeven dat onze collega’s werken volgens vaste openingstijden en veiligheidsprocedures, waarbij het zwemparadijs pas op het vastgestelde tijdstip geopend mag worden. Dit gebeurt om ervoor te zorgen dat alles veilig en gereed is voor onze gasten. Uiteraard is het niet de bedoeling dat communicatie hierover als onprettig wordt ervaren

Wij vinden het belangrijk om dit zorgvuldig te onderzoeken en horen daarbij graag beide zijden.

Wilt u daarom alstublieft uw uitgebreide ervaring, inclusief de datum van uw verblijf en uw boekingsnummer, toelichten via marketing@prestonpalace.nl?

Op die manier kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling en collega.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

In afwachting van uw bericht,

met vriendelijke groet,

Angelique

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più