Super genoten weer we hadden 1 nachtjes geboekt en bij aankomst op de kamer gelijk een nachtje erbij geboekt. We konden op dezelfde kamer blijven dus niet zeulen met koffers. Eten en drinken was weer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.
Laan van Iserlohn 1, 7607 PT, Almelo , Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Zeer teleurstellende ervaring
Mijn ervaring bij Preston Palace was helaas allesbehalve positief. Ik ben slecht behandeld door het personeel en voelde me totaal niet serieus genomen. Er is geen duidelijke of goede uitleg gegeven over de voorwaarden, wat uiteindelijk tot verwarring en frustratie heeft geleid.
Toen ik hier vragen over stelde, werd ik op een neerbuigende manier aangesproken, waardoor ik me zelfs gekleineerd voelde. Dit vind ik absoluut niet passen bij een bedrijf dat gastvrijheid zou moeten uitstralen.
Al met al een erg teleurstellende ervaring. Ik had hier veel meer van verwacht en kom hier niet snel terug

Risposta di Preston Palace
Eten was pittig slecht, voedselvergiftiging opgelopen. Geen goeie uitleg gegeven over de voorwaarden. Werd met een bepaalde attitudde met me gesproken en ben daar niet van gediend.

Risposta di Preston Palace
Der Service, das All-In Angebot einfach alles was man braucht in Überfluss.
Bedauerlicherweise sehr teuer zu diesem Zeitpunkt

Risposta di Preston Palace
Mooi concept voor jong en oud . Kwaliteit en hygiëne zijn zijn zeer goed

Risposta di Preston Palace
Kinder waren beschäftigt, man hat nicht gemerkt, dass das Hotel ausgebucht war...super Organisation! Essen war durchweg lecker ob am Buffet oder in den Restaurants, die Kinder hatten viel Spaß bei den Karussells, dem Schwimmbad, dem Billiard und dass es durchweg Essen und Trinken gab. Eine kleine Getränkekarte mit alkoholischen Getränken wäre vorteilhaft.

Risposta di Preston Palace
Wij hadden een familieweekend geboekt bij Preston Palace, maar door verslechterde medische omstandigheden binnen de familie moesten we de boeking helaas annuleren.
Na het sturen van een e-mail kregen we nog dezelfde dag een vriendelijke reactie en werd er direct meegedacht. Er werd een zeer nette en begripvolle oplossing geboden: het volledige betaalde bedrag is aan ons teruggestort.
Deze persoonlijke en meelevende service waarderen wij enorm. Hopelijk kunnen we op een later moment alsnog bij Preston Palace verblijven. Voor ons een voorbeeld van echte, klantgerichte service!

Risposta di Preston Palace
Vriendelijk personeel, goed eten, mooi zwembad.
Minpunt: jammer dat het niet reserveren voor het diner.
Vanaf 00.00 uur kun je geen snack of zoutje meer halen.
Jammer dat de live muziek niet meer in de koffie corner is. Hier was een fijne vloer bij waar je kon stijldansen.

Risposta di Preston Palace
Wij waren er met oud en nieuw.
Alles was goed geregeld het eten was wederom weer enorm goed.
Alleen vind in het ribbleton wat mindere kwaliteit.
Op oudjaarsavond was er eerst een band, deze was goed alleen het aftellen ging van 5 naar 0 en ging in een razend tempo.
Het enige wat ik miste was een echt nieuwjaarsnummer na het aftellen.

Risposta di Preston Palace
Mijn eerste ervaring met Preston Palace is helaas teleurstellend verlopen.
Ik heb last-minute geboekt voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Tijdens het boeken lukte het systeemtechnisch niet om het derde kind aan een kamer toe te voegen. Omdat dit niet duidelijk was, heb ik de boeking afgerond met het idee dit telefonisch te regelen, wat normaal bij een booking.com ook kan dus niet gek dat ik dit dacht.
Vandaag heb ik vriendelijk contact opgenomen om te vragen of het derde kind alsnog toegevoegd kon worden. Ondanks dat ik zelf rustig en beleefd bleef en meedacht in oplossingen, werd ik op een arrogante manier te woord gestaan en kreeg gelijk nee kan niet had je beter moeten lezen.
De medewerkster vergat vervolgens op te hangen en sprak negatief over mij tegen een collega, terwijl ik nog aan de lijn was en alles kon horen. Toen ik haar hier op wees, bood zij haar excuses aan. Tegelijk gaf zij aan dat zij het van míj niet netjes vond dat ik hier een punt van maakte.
Dit vind ik onprofessioneel en niet passend bij een hotel dat bekendstaat om gastvrijheid. Het heeft mijn voorpret voor ons eerste verblijf volledig weggenomen. Ik hoop dat Preston Palace deze melding serieus neemt en hier intern aandacht aan besteedt.

REVIEW VAN EVENT EXPERT!
3 dagen in Preston Palace, de creatie van Henny Most, bekend om zijn all inclusive pricipe, mij nog beroepshalve bekend. Een volks resort in een voormalig ziekenhuis,waarbij de nadruk ligt op onbeperkt eten en onbeperkt drinken, nou dan weet u het wel voor de Nederlanders. ..dus halen...en soms niet gedragen...
-De attracties zijn hoofdzakelijk voor de
12 tot 14 jarigen...onder de 12 te weinig
en boven de 16 ben je snel uitgekeken :
-Prima hotelkamers
-Zeer goed gevarieerd eten en goed
aanbod, voortreffelijk.
-Weinig of geen vegetarisch aanbod, je
moet er naar vragen. Wellicht uit
commerciële redenen wordt dit niet
getoond en vegetarisch eten vinden
vleeseters negatief...terwijl het heel
normaal is..
-Kermis maar 4 echte attracties...
-Speelautomaten tegen extra betaling
-Bioscoop super slecht te licht beeld, ---Bowling ok
-Mini golf ok
-Zwembad heel mooi...
-Meer was er niet
-Het Ribbleton restaurant ziet er meer
als eetschuur uit dan een restaurant...
-We misten een gym om de dagelijkse
hoeveelheid eten te verminderen met
wat sport ..
-Jammer dat de grote attracties zoals
de kermis pas om 14.00 uur opengaan.
De jongeren hier kunnen weinig doen
tot 14.00 uur...dan elke dag zwemmen..
-Ook jammer dat je voor de Escape
room met minimaal 4 personen moet
zijn en alleen geopend is als er
gereserveerd is, pech voor onze
oudsten 2
-Belangrijk: Men adverteert met
volpension prijzen per dag echter je
krijgt voor 3 dagen betalen maar 2x
lunch, vreemd beleid.
-Het lijkt soms dat men meer
geconcentreerd is op misbruik dan
gebruik !! Gezien alle regels en
misstanden die er ook zijn...
-Vreemd dat vroegboekers de
hoofdprijs betalen...als wij als groep
afgelopen week hadden geboekt had
ons dat 700 euro bespaard..bij Cruises
en reisbureaus geven ze tenminste een
vroegboekkorting...hier niet maar
wordt je bestraft met de hoofdprijs als
je vroegboekt !
In 24 uur waren de meesten van ons wel een beetje uitgekeken..maar nu nog 2 dagen...pfff..advies: boek max 1 dag oftwel 24 uur......met een dagkaart extra, dan ben je ook 2 dagen bezig echter stuk goedkoper dan 2 dagen boeken . ...en had ons 1000 euro bespaard op 3 dagen volledig pension...
Wat heel lastig en wellicht vreemd is de toegangspoort met dat gedoe met pasjes... toen ik even een rondje wilde rondlopen in Almelo en terugkwam moest ik een pasje tonen dat op de kamer lag, de dame wilde alles van mij weten, vreemd...ik was er niet over geïnformeerd dat ik dat pasje voor een wandeling in Almelo ook nodig heb...zo ook het even wegbrengen en ophalen van kinderen van de trein, je moest bijna je hele hebben vertellen aan een portier .. belachelijk..

Risposta di Preston Palace
Wir haben 4 Nächte im Preston Palace gebucht, für über 2700 euro. Ansich waren wir sehr zufrieden. Allerdings, hat sich meine 3 jährige Tochter eine Magendarm Grippe eingefangen.
Wir hatten schon in Pizza Enzo reserviert weil wir das Restaurant unbedingt probieren wollten. Ich habe dann nachgefragt,ob wir das essen mit hoch nehmen können weil meine 3 jährige Tocher krank ist . Die Servicekraft hat einen Manager angerufen und nachgefragt, der hat leider nein gesagt. Wir hätten dann zu dritt essen sollen und für meine Tochter hätten sie das essen mitgegeben. Ich kann ja aber meine 3 Jährige spuckende Tochter nicht alleine im Zimmer lassen und essen gehen.
Abgesehen davon, dass sie eh nichts gegessen hätte weil sie ja am spucken war. Das fande ich wirklich sehr enttäuschend. Hätte also nur die Wahl gehabt, meine Tochter spuckend ins Restaurant mitzunehmen oder sie alleine im Zimmer lassen.. also habe ich mein essen im Ribbelton geholt und mot aufs Zimmer genommen, hätten halt echt gerne die Pizza probiert...

Risposta di Preston Palace
Nog nooit zo onbeschoft geholpen bij het zwembad. Dame heeft een les klantvriendelijkheid nodig beter gezegd moet opnieuw worden opgevoed. Ze zat er in de ochtend. Er zal ook nog een officiele klacht komen.

Risposta di Preston Palace
Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we ons 40-jarig huwelijk gevierd. Dit was heel leuk voor ons allemaal, maar helaas was er toch een teleurstelling. We lazen namelijk op het beeldscherm dat de karaoke bar alleen nog maar open was op vrijdag, zaterdag en zondag. De kleinkinderen hadden zich enorm verheugd om daar een optreden te doen voor opa en oma.

Risposta di Preston Palace
Wij zijn begin december de een nachtje verbleven in Preston Palace. Ik had me al voorbereid op slecht eten.... Nou het tegenovergestelde was waar! Ik heb echt HEERLIJK gegeten. Genoeg keuze en de kip was ook nog een Halal. Het kinderbuffet gedeelte ook!
We hebben ons erg vermaakt.
Kamer was schoon, super maar dan ook echt SUPER vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik vond de kleedkamer in het zwembad wel ijs en ijs koud. En nog een minpuntje er is geen COCA COLA alleen Pepsi 🤮 de volgende keer neem ik zelf een paar blikjes mee van huis. Want we zijn zeker van plan terug te komen!

Risposta di Preston Palace
We hebben een leuk weekend gehad, genoeg dingen om te doen.En het eten was ook heerlijk yen volop keuze!Dus zeker een aanrader!!

Eten was top
Veel dingen te doen
Mooie kamers geen lawaai
Zwembad top
Niks te klagen tot snell

Risposta di Preston Palace
Onze ervaring met preston palace was enigzins teleurstellend, niet zozeer om de faciliteiten, want het zwembad, het eten/drinken en kamers waren prima! Maar het avondentertainment was minimaal, te weinig capaciteiten voor teveel mensen. Zeker in de café s was weinig ruimte. Het avondprogramma was op vrijdagavond minimaal, en op de zaterdagavond alleen een zanger in een te drukke café. Dit terwijl de andere zalen leeg waren. Daar ging het avondprogramma niet door doordat de zanger ziek was! Dit werdt ons verteld door een ober! De grote zaal daar zou een show zijn, ook dit bleek niet door te gaan.
Kortom de zanger had in de zaal centraal kunnen optreden, dan hadden meer gasten daarvan kunnen genieten.
Onze ervaring met Preston Palace van enkele jaren geleden, wij zijn naar tevredenheid meerder keren geweest. Is onze ervaring nu nogmaals is prijs kwaliteits verhouding ver te zoeken. Het komt er op neer, een hoop betaald maar weinig voor terug gekregen.
Wij komen helaas niet meer terug.

Risposta di Preston Palace
Wij komen graag bij preston palace en blijven graag slapen . Eten super , leuke dingen te doen , aardige receptie en personeel . Doen niet moeilijk als je dr iets eerder bent en krijg je als het kan ook gelijk de sleutel van de kamer . 1 ding vind ik jammer dat de escape room zoveel geld moet kosten, denk als je de prijs wat aangenamer maakt er goed gebruik van gemaakt word . Nu waren we met 10 personen en dan word dat toch een duur grapje , extra erboven op . Vind niet erg om iets te betalen bij de game hal , dat is goed betaalbaar . Voor de rest nogmaals super .

Risposta di Preston Palace
Es war einfach nur klasse
Das Personal super freundlich und hilfsbereit.

Risposta di Preston Palace
Veranderingen hebben plaats gevonden, alles in het voordeel van de gast.