Preston Palace Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super genoten weer we hadden 1 nachtjes geboekt en bij aankomst op de kamer gelijk een nachtje erbij geboekt. We konden op dezelfde kamer blijven dus niet zeulen met koffers. Eten en drinken was weer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Altijd zeer goede ervaringen gehad,maar nu we dit jaar voor de 3e keer bij Preston palace waren was het een zware tegenvaller! Chagrijnig personeel, en veel onrust onder het personeel onderlin... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kirmes könnte ein wenig länger gehen. Beim Abendessen teils kalte speisen. Ansonsten eine schöne Anlage und Wetterunabhängig. Bis 1:00Uhr sollte es alles geben. Leider um 0:45 bereits nicht mehr. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Ristorante americano
  3. Centro divertimenti
  4. Ristorante con buffet
  5. Ristorante italiano
  6. Piscina

Scritti dall'azienda

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

381 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

216 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heerlijk ontspannen!

Wij komen elk jaar wel een keer in Almelo bij Preston Palace en dat al zeker vanaf 2007. Wij zijn deze keer weer met onze vrienden geweest, 4 senioren op stap! Vooral de Red Rock(koffiecorner) is heel royaal van opzet en de keuze is abnormaal groot! Verder de vernieuwingen zoals de Central Bar is fijn om te zitten en lekker naar muziek luisteren. Ik ga graag met mijn partner zwemmen en daarna koffie drinken. De lunch proberen wij licht te houden, maar ja....En dan de Ribbleton! Heerlijk gegeten, ook bij Midtown en deze keer met onze vrienden( echtpaar van 65+) die hebben zeker lekker zitten smullen! Rondje kermis is ook leuk! Wij komen graag en doen ook nog heel sportief in de Bowlingbaan! De nieuwe Bowling is ook heel netjes. Maar het is ooit wel even uitzoeken welke ballen goed in de hand liggen. Ikzelf heb grove handen en dan worden de ballen vanzelf zwaarder? Maar de lichte ballen hebben te kleine gaten! Dus even uitproberen of ik er mee kan gooien, zonder mijn rug te blesseren? Ik ben ook geen 18 meer(69) maar verder is alles prima! Er lopen allerlei mensen rond, zelfs aan het ontbijt durven ze in nachthemd of pyjama te verschijnen??Is dat mode? Ach ja, wij zijn ook niet perfect en Preston Palace doet zijn best om dat wel te zijn. Wij geven wel tips hoe dat bij ons goed aansluit. Tot de volgende keer!!

23 marzo 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat bijzonder om te lezen dat u al sinds 2007 bij ons komt en nog steeds samen met uw vrienden geniet van uw verblijf dat waarderen wij enorm! Fijn dat u zo heeft genoten van onder andere de Red Rock, de Central Bar, het zwembad, de restaurants en de vernieuwde bowlingbaan.

Leuk om te horen dat u alles zo uitgebreid heeft ervaren en ook uw tips met ons deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Sehr empfehlenswert und sehr nette…

Sehr empfehlenswert und sehr nette personal. Allgemein sehr angenehme Atmosphäre.

24 marzo 2026

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie uns weiterempfehlen und unser Personal sowie die angenehme Atmosphäre so positiv erlebt haben!

Valutata 4 stelle su 5

Goed eten ....veel vertier voor alle…

Goed eten ....veel vertier voor alle leeftijden...mooi zwembad....vriendelijk personeel....nette kamers met elke dag verschoning van de handdoeken en schoonmaak kamer ....in zijn geheel prima bevallen.

27 marzo 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het eten, de faciliteiten en onze service.

Haben viel Spaß gehabt.

Haben viel Spaß gehabt.
Sehr gute Organisation!

30 marzo 2026

Sehr geehrte Gast,

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie viel Spaß hatten und unsere Organisation als sehr gut empfunden haben!

Heerlijke vakantie gehad

Heerlijke vakantie gehad. Super goed eten, fijne medewerkers. Voor ieder wat wils. Mensen zouden alleen wat meer rekening kunnen houden met mensen die al slapen(om 2 uur s'nachts tijdens roken lopen schreeuwen) En niet je bord te vol opscheppen om vervolgens weg te gooien omdat het teveel was. Wij komen zeker weer terug.

27 marzo 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad en zo tevreden bent over het eten en onze medewerkers, daar worden wij blij van!

Fijn dat u ook uw aandachtspunten met ons deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Geheel naar tevredenheid 3 dagen bij…

Geheel naar tevredenheid 3 dagen bij jullie geweest en wat een aardige bediening, zeker voor herhaling vatbaar

25 marzo 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad en zo tevreden bent over onze bediening.

Valutata 4 stelle su 5

Wir waren jetzt bereits zum fünften Mal…

Wir waren jetzt bereits zum fünften Mal im Preston Palace und grundsätzlich fühlen wir uns dort immer sehr wohl. Die Zimmer sind wirklich sehr schön, sauber und bequem – man kann sich gut entspannen und alles ist gepflegt.
Leider hatten wir dieses Mal ein weniger schönes Erlebnis: Nach dem ersten Tag haben sich beide Kinder plötzlich übergeben und hatten Fieber sowie Durchfall. Mir selbst ging es auch nicht gut, ich musste mich ebenfalls übergeben. Wir vermuten, dass es möglicherweise am Essen (eventuell an den Garnelen) gelegen hat. Zum Glück ging es uns nach etwa drei Tagen wieder besser.
Trotz dieser Erfahrung möchten wir betonen, dass uns das Hotel insgesamt gefällt – sonst wären wir nicht schon so oft gekommen. Wir hoffen aber, dass beim Essen mehr auf Qualität und Frische geachtet wird, damit so etwas nicht noch einmal passiert. Liebe Grüße aus Hannover

30 marzo 2026

Sehr geehrte Gast,

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie uns bereits mehrfach besucht haben und sich bei uns wohlfühlen. Ihr Kompliment zu den Zimmern wissen wir sehr zu schätzen.

Gleichzeitig bedauern wir es zu lesen, dass Sie und Ihre Kinder sich während Ihres Aufenthalts nicht wohl gefühlt haben. Das muss eine unangenehme Erfahrung für Sie gewesen sein. Haben Sie dies damals vor Ort gemeldet, damit wir es direkt mit Ihnen besprechen und untersuchen konnten? Wir würden uns freuen, wenn Sie uns Ihre ausführliche Erläuterung zusammen mit Ihrer Buchungsnummer an marketing@prestonpalace.nl
senden, damit wir dies intern prüfen können.

Valutata 4 stelle su 5

Super leuk verblijf met onze kids bij…

Super leuk verblijf met onze kids bij jullie gehad! Alles op en top geregeld. Jammer dat de kermis doordeweeks pas om 19:00 open gaat, de kleine kinderen kunnen er dan niet echt gebruik meer van maken. Verder mistte we wel echt een chipje, voor zowel de kindjes als voor de ouders. Al zou je deze alleen maar verkopen zou dat ook goed zijn!

16 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u samen met uw kids zo’n leuk verblijf heeft gehad!

Dank ook voor uw feedback en suggesties. Wij nemen deze mee in onze evaluaties.

Valutata 5 stelle su 5

Even tot rust komen en genieten.

Enkele malen in het jaar gaan we een weekend Preston Palace. We kijken er altijd naar uit. Een heel weekend verwend worden.
Vriendelijk personeel.
Het eten vootreffelik
Mooie schone kamers.
Voor kinderen veel mogelijkheden, o.a.animatieteam.
Raad het iedereen aan.

15 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat leuk om te lezen dat u meerdere keren per jaar bij ons verblijft en er telkens weer naar uitkijkt. Fijn dat u zo kunt genieten, tot rust komt en zich echt even verwend voelt. Ook uw mooie woorden over ons personeel, het eten en de schone kamers waarderen wij enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Wir sind rund um zufrieden.

Wir sind rund um zufrieden.

17 marzo 2026

Sehr geehrte Gast,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie rundum zufrieden mit Ihrem Aufenthalt waren!

Alles was prima.

11 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat u een prima verblijf heeft gehad!

Going down...

Been here more than once and going from 4 stars to 3 because it is getting more and more expensive and quality of the food is going downhill. Buffet restaurant is open untill 21:00 hrs but when I entered at 19:00 they were already cleaning and closing up shop. No freshly grilled beefsteak but a pile of dry mediumrare steaks. Nothing special and the dish on display was potatoe/carrot stew (hutspot) and sausage (rookworst)! Also a lot of cold dishes apetizer style. I mean if you are here to drink (booze), cant go wrong but the foodquality is going down. Another thing, there is the early arrival option, as from 12:00 hrs, but room is available from 15:00...what do you mean early arrival?
It is not a total disaster but 3 stars is all they get for now

16 marzo 2026

Dear guest,

Thank you for your stay in our resort and for sharing your experience. We are sorry to read that your recent stay did not fully meet your expectations, especially considering your previous visits.

We will take your overall feedback regarding the price-quality ratio, your dining experience, and the check-in moment into our evaluations. With an early check-in from 12:00, you are welcome to already make use of all our facilities, while the hotel room is available from 15:00. Did you report your findings during your stay, so we could look into a suitable solution for you right away?

We kindly ask you to send your detailed explanation, including your booking number and room number, to marketing@prestonpalace.nl. Thank you in advance for your cooperation.

We hope to see you again at Preston Palace.

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Erg jammer dat er geen live muziek meer…

Erg jammer dat er geen live muziek meer is in de scheepsbar
Maar voor de rest is het altijd goed

12 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u het, zoals altijd, goed heeft gehad bij ons.

Binnen ons resort zorgen wij continu voor een gevarieerd en sfeervol entertainmentaanbod, met diverse leuke invullingen waar volop van genoten kan worden. Tegelijkertijd begrijpen wij dat het jammer voor u is dat de live muziek niet meer in de Scheepsbar plaatsvindt en dat u dit mist.

Valutata 5 stelle su 5

Op maandag 16 februari zouden wij…

Op maandag 16 februari zouden wij langsgaan voor een dagarrangement. Helaas 4 dagen van te voren moeten afzeggen omdat we allemaal de griep hadden. Gevraagd of we konden omboeken voor woensdag 18 februari omdat annuleren natuurlijk niet meer kon en je geen geld terug krijgt. Toen zei de medewerker uit haar zelf dat ze het kon annuleren voor mij en ik binnen 2 weken het geld terug zou ontvangen. Ik had het geld de maandag gelijk al ontvangen! Toch blij voor deze oplossing, want de 18e waren we toen nog niet opgeknapt. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar de klantenservice heeft ons super geholpen! Mijn complimenten voor jullie.

16 febbraio 2026

Beste gast,

Dank voor het delen van uw ervaring en uw mooie woorden over onze klantenservice. Wat fijn om te lezen dat onze collega met u heeft meegedacht en dat het bedrag zo snel is teruggestort. Wij geven uw complimenten graag door aan de betreffende afdeling.

Geweldig

Gastvrij, vriendelijk personeel. Kamers en bedden prima. Dit is de 15e keer dat wij er komen en het is altijd goed geweest. Dit jaar heb ik de wellness voor de eerste maal geprobeerd. Een rug en nek massage. Carmen was de jonge dame die mij onder handen heeft genomen. Wat een geweldige ervaring. Direct voor de dag erna weer bij Carmen geboekt. Heerlijke massage van warme olie terwijl je luistert naar kalmerende muziek op de achtergrond. Een echte aanrader!! Goed werk Carmen!

5 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u ons al voor de 15e keer bezoekt en dat u opnieuw zo heeft genoten van uw verblijf. Fijn dat ook de wellness zo goed is bevallen en dat de massage door Carmen zo’n geweldige ervaring voor u was. Uw mooie compliment geven wij uiteraard graag aan haar door.

Valutata 4 stelle su 5

Het personeel en de verzorging zijn…

Het personeel en de verzorging zijn geweldig. Er is erg veel te doen en voor ieder wat wils. Wij hebben maar 1 minpunt er dat is dat PP er voor gekozen heeft rokers boven niet rokers te stellen. Totaal niet meer van deze tijd. Klein terras voor niet rokers en 3 terassen voor rokers, jammer.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons personeel en de verzorging en dat u heeft ervaren dat er voor iedereen iets te doen is binnen ons resort.

Dank ook voor het delen van uw opmerking over de terrassen. Wij waarderen het dat u dit met ons deelt en nemen uw feedback mee in onze evaluaties.

Valutata 5 stelle su 5

Alles war top / sauber leckeres Essen…

Alles war top / sauber leckeres Essen nur zum empfehlen!🍀🩵

27 febbraio 2026

Sehr geehrte Gast,

Dank für den Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns sehr zu lesen, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war und dass Sie das leckere Essen sowie die Sauberkeit genießen konnten. Vielen Dank für Ihre Empfehlung!

Gerne bis bald im Preston Palace.

Vriendelijk en behulpzaam

De medewerkers waren allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam. Dat maken we ook wel heel anders mee. De kamers waren goed schoon gemaakt. Het eten was goed en gevarieerd. Het zwembad was heerlijk. We hebben ons goed vermaakt en komen zeker weer.

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de vriendelijke en behulpzame medewerkers, de schone kamers, het eten en het zwembad. Geweldig dat u zich zo goed heeft vermaakt en dat u aangeeft graag nog eens terug te komen!

Mooie kamers

Mooie kamers, super goed eten en drinken, veel te doen.
Enige nadeel was de te korte dekbedden

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de mooie kamers, het eten en drinken en de vele activiteiten. Uw opmerking nemen wij mee.

Valutata 3 stelle su 5

Onze kamer was opzicht wel prima te…

Onze kamer was opzicht wel prima te doen. Het eten was wel minder, het vlees was niet te eten en de patat was zo hard. Bij het zwembad was de glijbaan dicht waar de kinderen zich op hadden verheugt. En de kermis waren een aantal attracties dicht. En ja de gasten waren onvriendelijk kon geen gedag van af. In de lift niet en als je ze op de gang tegen kwam. We voelde ons wel onprettig om sommige momenten door lang aangekeken te worden. Voor nu voorlopig geen presten palace meer helaas.

1 marzo 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan.

U geeft aan dat de glijbaan bij het zwembad gesloten was. Voor zover bij ons bekend zijn de glijbanen gewoon geopend, daarom horen wij graag wat meer over uw ervaring. Heeft u dit ter plaatse gemeld bij één van onze collega’s zodat er direct met u meegekeken kon worden?

Mogen wij u daarom vriendelijk vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen?Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Beau

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più