⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttræ online, da jeg har hørt om mange tilfælde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i k... Leggi di più
Meget tilfreds. Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen på en japansk dværgløn blev afgivet søndag aften. Her tirsdag formiddag står den så foran min hoveddør. Den er he... Leggi di più
Vi købte et udendørs loungesæt og fik leveret til døren allerede to dage efter, hvor vi forventede levering efter en uge. Det var vi meget imponeret over. Da vi samlede sættet var en skrue til den ene... Leggi di più
Har i dag besøgt plantorama Vallensbæk. køre normalt gerne 8 km længere til Ancher havecenter, men gad ikke lige i dag, til min store fortrydelse. ved kassen kan man simpelthen ikke finde ud af at b... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Danimarca
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Dejligt nemt og overskueligt
Dejligt nemt og overskueligt. Ser frem til at modtage varen
Meget ringe!
Meget ringe!
Plantorama Amager har nærmest monopol i et stort område på Amager, alligevel bliver man mødt af visne planter, ingen vejledning og høje priser - hvis man ellers kan finde prisen.
Der bør virkelig strammes op.

Nemt og hurtigt
Jeg skulle bestille et gavekort hvilket tog ganske få øjeblikke og var helt ligetil.
Super nemt og hurtigt, og forhåbentlig en gave som glæder modtageren :)
Døde, visne planter
Vi var ude og handler planter i dag i Plantorama...
Det var et trist syn. Overalt var der døde, visne planter. Som i rigtig mange. De havde ikke fået vand. ..
Det er naturligvis en dårlig oplevelse for os som kunder - men planterne, som er levende væsner og burde være topprioritet i et PLANTEcenter dør - fordi "der ikke er nok hænder", som personalet sagde, da jeg spurgte dem. Personalet gør sikkert deres bedste med de ressourcer, de har, så kritikken her er rettet direkte til ledelsen.

Risposta di Plantorama
Rigtig god og nemt at bestille.
Rigtig god og nemt at bestille.
Lis
Det er en ok hjemme side
Det er en ok hjemme side
Meen jeg mangler at der står hvor stor de forskellige planter
Aldrig mere plantorama
Aldrig mere plantorama. Gartneren var lide glad med mine hæk så kan man ikke bruge GroGaranti til noget. Kundeservice kan man ikke bruge til en skid heller.

Risposta di Plantorama
Jeg har bestilt en click & collect…
Jeg har bestilt en click & collect anden pinsedag før kl 14, og på nettet står der, at I har åben, men det har I tilsyneladende ikke.

Risposta di Plantorama
Efter tidligere negativ anmeldelse af…
Efter tidligere negativ anmeldelse af Plantorama, har vi været i kontakt med deres kundeservice.
Det var en super oplevelse. Beløb for dårlige blomster blev tilbage betalt.
Så vi er helt klar til at handle i Plantorama igen 😊
Super nemt og bestille online
Super nemt og bestille frugttræer fra hjemmesiden
Det er godt at få leveret
Det er godt at få leveret, sikken en service
Altid god service
Kommer ofte og oplever altid smilende og hjælpsomme medarbejdere.. 👌🏻
God hjemmeside
Det var dejligt let at bestille, god beskrivelse af div. Planter👍😊
Stort udvalg
Der er et stort udvalg men det kan være lidt at finde frem til en enkelt plante uden at mange andre stauder dukker op i søgningen.
Det var nem og hurtig at bestille…
Det var nem og hurtig at bestille online.
Gavekort 3 mdr efter udløbsdato
Jeg indløste et gavekort 3 måneder efter udløbsdatoen. Det gik fint igennem. Tak for det.
'Klik & Få leveret' er desværre…
'Klik & Få leveret' er desværre fuldstændigt uklart for mig. Jeg bor i en 10-etagers ejendom med 400 boliger.
Det drejer sig kun om en lille pakke - jeg har udfyldt kommentarfeltet med følgende linje:
- Ønsker hjemmelevering med PostNord på min adresse.
Nu er det for mig fuldstændig uklart om dette ønske efterkommes af Plantorama.

Risposta di Plantorama
Rigtig god oplevelse med at handle…
Rigtig god oplevelse med at handle online hos Plantorama. Hjemmesiden var nem at bruge, bestillingen gik hurtigt.
Fin og overskuelig hjemmeside