Påmind  Recensioni 158

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Tänker faktiskt rekommendera denna…

Tänker faktiskt rekommendera denna appen och Alexander. Ladda ner appen och kollade och sen tänkte jag inte mer på saken. Alexander ringer upp och man märkte att det inte lästes upp nått manus utan man fick informationen på ett bra sätt och om allt går som det ska så kommer jag få en betydligt snällare elräkning framöver. Ge Alexander en löneförhöjning.

3 gennaio 2022
Logo di Påmind

Risposta di Påmind

Hej Ross! Tack för att du tog dig tiden att lämna en så fin recension 😀 Och vad kul att höra att du tycker att vi ger dig ett bra bemötande, det är superviktigt för oss att du känner så! Absolut, jag ska föra det vidare 😉 Ha en fin dag! / Ebba på Påmind

Så bra bemötande

Så bra bemötande. Ingen ”nuläserjagmittmanusförattkrängapådigalltoavsettvaddusäger” saklig genomgång, bra information och så skönt att få byten fixade utan extra ansträngning

29 dicembre 2021
Logo di Påmind

Risposta di Påmind

Hej Vera! Stort tack för ditt betyg, vi blir verkligen superglada! 😀 Vad kul att du tycker att vi informerar på ett bra sätt och att det inte känns tillgjort. Det är viktigt för oss att du får personlig service och avtal som faktiskt passar dig. Ha en fin dag!

Smart tjänst!

Trevligt bemötande och en väldigt bra tjänst! Inte minst för äldre som kanske har sämre koll på diverse abonnemang.

8 dicembre 2021

Helt klockrent!

Helt klockrent!

Ladda ner deras app och förde in mina lån m.m

1-2 dagar efteråt ansöker jag om att samla alla mina lån.
Inom 24 timmar har jag fått svar på en bank som beviljar mig ett större lån för att samla alla mina lån.
Jag kommer spara 5000:- i månaden på detta!. Heeeelt sjukt.
Samt en ränta som var lägre än alla mina befintliga lån!
Rekommenderas starkt!
Vilken service!!!

29 novembre 2021

Rekommenderar Påmind

Ringde en jättetrevlig kille (Alexander) som var tillmötesgående och hjälpsam.
Smidigt när man inte har tiden att sitta och titta över sina abonnemang själv hela tiden.
Enda nackdelen var att min telefon klassificerade numret som "Förmodligen skräp" vilket det inte var. Tur man svarade den här gången.

26 novembre 2021

Helnöjd!

Efter att ha laddat ner appen Påmind och fyllt i uppgifter om mina avtal blir jag några dagar senare uppringd av en medarbetare från dem. Han är saklig, berättar om ett förmånligare avtal på min el som de hittat och kan svara på alla mina frågor som dyker upp under samtalet. Vi bestämmer att jag ska bli uppringd igen efter ett par dagar så jag kan sätta mig in i alla detaljer. Han ringer upp som bestämt och vi ror deras förslag i hamn! Stort tack till Alexander som jobbar på Påmind för hans sakliga, korrekta och lugna bemötande!

25 novembre 2021

Grym app!

Grym app!!
Efter att ha lämnat uppgifter i appen blev jag uppringd och de hade hittat ett bättre avtal på mobilabonnemang med en annan leverantör, fast med samma surfmängd och utan bindningstid. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och tack vare deras hjälp fick jag ned årskostnaden med 1900:- vilket är rätt sjukt.. Önskar att de hade funnits för flera år sedan:)
10/10!

23 novembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più