Påmind  Recensioni 158

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Jag som inte är så duktig på att…

Jag som inte är så duktig på att förhandla så tycker jag denna tjänsten är supertjänst! Tack!

14 giugno 2023

Stort tack för ditt betyg Vanessa! Vad kul att höra att du gillar Påmind! 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Har fått full koll på mina…

Har fått full koll på mina försäkringar. Enkelt att se vilka man har och dessutom får man kom på om man tjänar på att byta bolag

Har pratat med en av deras medarbetare vid fler än ett tillfälle och fått bra råd av en riktigt trevlig människa

11 maggio 2023

Risposta di Påmind

Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst, och att du har fått ett bra bemötande från oss. Ha en fin helg! ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Suverän service inkl gott tålamod

Suverän service inkl gott tålamod, kunskap och vänlighet. Lycka till framöver!

31 marzo 2023

Risposta di Påmind

Hej Robert! Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att du har fått ett så bra bemötande av oss. Vi blir superglada 😀

Valutata 1 stelle su 5

Registrerade mig i hopp om att få ett…

Registrerade mig i hopp om att få ett billigare bredband. Påmind lyckades till synes inte ordna ett billigare avtal, detta var inget besked som de behagade återkomma till mig med, det var något jag fick ta reda på själv genom att logga in hos dem.
Antar att de enbart tycker att det är lämpligt att återkomma när de har positiva besked...

22 marzo 2023

Risposta di Påmind

Hej Christoffer! Vad tråkigt att du har haft den upplevelsen och ger oss det betyget. Vi kan dock inte sänka kostnaden på bredband om man exempelvis bor i ett hus där man redan har en bestämd bredbandsleverantör. Kan det stämma i ditt fall? Även om man inte får ett erbjudande försöker vi nämligen alltid skicka ut ett billigare alternativ, men om man har bredband och bor i exempelvis "Telia-hus" så kan vi dessvärre inte hjälpa till. Ledsen om du känner att du fick dålig kommunikation kring det. Jag har skickat vidare din synpunkt internt och vi kommer ha den i åtanke när vi utvecklar produkten framöver. Önskar dig en fin dag!

Funkar bra

Fick reklam om påmind på instagram.
Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar.
Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer än alternativen som kom upp fast än jag är kund sedan 6 år.
Ringde själv och sänkte mina försäkringar med 1000kr/år.
Vet inte hur appen fungerar men blev påmind att ta tag i det, tack så mycket!

17 gennaio 2023

Risposta di Påmind

Stort tack för ditt betyg Jakob! Så kul att höra att du lyckades sänka din försäkring bara genom att bli påmind via vår annons 😊💪

Valutata 1 stelle su 5

I samtal med Påmind så berättade deras…

I samtal med Påmind så berättade deras representant att det elbolag vi hade inte var bra och även dyrt. Vi borde byta till Greenely som är bättre och billigare. Jag accepterade. Det visade sig att Greenely var dyrare än det bolag vi hade innan. När jag kollar upp relationen mellan Greenely och Påmind ser jag att båda har (nu hade) kontor på Luntmakargatan 26 i Stockholm. Påmind är inte objektiva i sina rekommendationer utan är ett klassiskt säljföretag som säljer den produkt som ger mest kickback. Avråder starkt från att använda sig av Påmind, går inte att lita på.

19 ottobre 2022

Hej Dan!

Vad tråkigt att du valt att ge oss ett så lågt betyg. Vi vill absolut inte föreslå bolag som är dyrare än det du redan har. Det skulle bara skada oss i längden om vi hade den strategin. Vi kämpar för en schysstare marknad och det är viktigt att våra användare kan lita på oss. Om det nu skulle vara fallet så är det en miss från vår sida, och jag har tagit upp detta med ansvarig hos oss så att det inte sker igen. Våra samarbeten har inget heller att göra med vilka vi delar kontor med, det råkar vara en tillfällighet att vi har suttit i samma kontorshotell. Det är många bolag andra bolag som också sitter/har suttit här 😊

Jag ser att vi har haft mailkontakt med er, men inte fått någon återkoppling. Där meddelande bl.a. er att ni kunde säga upp ert avtal hos Greenely eftersom att ni hade 14 dagars ångerrätt.

Men jag ska ta med dina synpunkter här internt. Det är viktigt för oss att våra användare är nöjda med vår tjänst! Så jag beklagar din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill bara ha nån som låtsas lyssna…

Jag vill bara ha nån som låtsas lyssna på mig när jag pratar om mina extremt nischade intressen

23 novembre 2022

Risposta di Påmind

Hej Emil! Stort tack för ditt betyg! Härligt, ja så länge det handlar om hushållsavtal som el, bredband, mobil, försäkring och lån finns vi där för att lyssna på dig 🙏😉 Ha en fin helg!

Valutata 5 stelle su 5

Grym bra service och snabb

Grym bra service och snabb . Ville oxå tacka väldigt mycket till Leo Ernström hos er som verkligen vet hur man tar hand om sina kunder 5 starka Stjärnor till dig . Ännu en gång tusen tack

Med vänlig hälsning, Alex

26 ottobre 2022

Risposta di Påmind

Hej Alex! Stort tack för ditt fina betyg! 🙏 Vi blir superglada över att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 😍

Supernöjd

Otroligt bra hjälp är tacksam för att ni hjälpte mig sänka min bilförsäkring från 6677kr till 3039kr.

19 ottobre 2022

Risposta di Påmind

Hej Mohamed! Stort tack för din recension! 🙏 Vad kul att höra att vi har kunnat hjälpa dig till en billigare bilförsäkring!

Valutata 4 stelle su 5

Riktigt bra

Bra, trevligt och professionellt

6 ottobre 2022

Risposta di Påmind

Hej Linda, stort tack för ditt betyg! 🙏 Vi blir jätteglada över att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 😍

Över förväntan=toppenbra

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfarenhet är att det är mycket proffsigt bemötande och jag har fått hjälp med både telefon/internet och El, det minskade min kostnad och alla kontakter togs omhand

Jag är så trygg, och tacksam över den här tjänsten 🤗

5 ottobre 2022

Risposta di Påmind

Tack för att du tog dig tiden att lämna en så fin recension Maria! 🙏 Vi blir jätteglada över att höra att du är så nöjd med tjänsten, och att du känner dig trygg med Påmind 😍

Start rekommenderat!!

Start rekommenderat till alla som vill få hjälp med att söka bästa/lägsta pris på el, telefon, försäkringar, räntor osv. Istället för att kontakta leverantörer och bolagen själv, är det skönt att ha någon som gör det åt en på Påmind! Isaac hjälpte mig bespara flera tusentals kronor per år, professionell i sitt yrke!

5 settembre 2022

Risposta di Påmind

Stort tack för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd med vår tjänst och att vi har kunnat hjälpa dig att spara så mycket! 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Riktigt sk*tbolag som använder sig av…

Riktigt sk*tbolag som använder sig av förfalskad data för att ringa upp "kunder". Sluta upp med eran bluff!

21 settembre 2022

Risposta di Påmind

Hej Jan! Vad tråkigt att du upplever det så, vi använder oss inte av någon "förfalskad data", vill du utveckla vad du menar med det? Vi hör av oss till kunder som har lagt in avtal i vår tjänst och som vi kan ha hittat en besparing på. Men vi är självklart alltid öppna för feedback som kan förbättra vår tjänst! Jag kommer ta vidare din kommentar till ansvarig hos oss. Jag beklagar igen din upplevelse hos oss, önskar dig en fin dag! / Ebba på Påmind

Kompetenta och trevliga

Trevliga, kompetenta och hjälpsamma. Rekommenderar dem till alla som vill få en billigare månadskostnad. Tack

21 settembre 2022

Risposta di Påmind

Tack för ditt betyg Elin! 😍 Vad kul att vi har kunnat hjälpa dig till en lägre månadskostnad 🙏

En mycket bra företag

En mycket bra företag. Har hjälpt mig många gånger med att se över min kostnader.

15 settembre 2022

Risposta di Påmind

Stort tack för ditt betyg Owe! 🙏 Vad kul att höra att vi har kunnat hjälpa dig med dina avtal!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più