Påmind  Recensioni 158

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Superbra tjänst!

Trevlig och kunnig kundservice som håller koll på vad som är det bästa valet på marknaden. Jag har använt tjänsten flera år och är supernöjd!

21 aprile 2026

Snyggt!!

Fick nys om påmind efter senaste uppdateringen. Gillar smidiga tjänster så var lite skeptiskt, bara hunnit byta både el och bredband. Sparar nästan 300 kr i månaden.

28 ottobre 2025

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd med Påmind! De hittade billigare alternativ för både hemförsäkring och el, och fixade allt automatiskt. Superenkelt.

22 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più