Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Tjänsten är väl bra. Avskyr däremot att bli uppringd och tjatad på upprepade gånger trots att jag undanbett mig krängarsamtal.

Risposta di Påmind
Bästa tjänsten. Jag sparade en hel del på mitt elavtal per år! Rekommenderar verkligen påmind om du ska jämföra dina avtal.

Risposta di Påmind
Påmind har hjälpt mig med diverse avtal och jag är supernöjd med tjänsten. Senast sparade jag in runt 1500kr på bilförsäkringen och rekommenderar verkligen tjänsten.

Risposta di Påmind
Bästa tjänsten jag någonsin kommit över, Jag älskar påmind. Jag har sparat 4000 kronor per år på en bilförsäkring😍

Risposta di Påmind
Påmind går inte att lita på. Trots ett mail från Påmind där de, den 16 augusti, skriver att de avbrutit en beställning så kom faktura från Comviq idag. Comviq har inte hört något av Påmind. Det blev en dyr läxa att försöka få ett billigare abonnemang eftersom Comviq kräver mig på summan i fakturan
Stor varning för detta blufföretag!!!

Risposta di Påmind
Bästa påmind! Hjälpt oss och förbättra så många avtal och sparat oss mycket pengar. Alla är så trevliga och hjälpsamma och vi rekommenderar verkligen alla våra vänner att skaffa påmind för de är så enkelt o smidigt. Idag hjälpte Lukas oss med en ny bilförsäkring som gjorde att vi sparar 2000kr per år. Tack tack tack!

Risposta di Påmind
Jag kan inte annat än att rekommendera Påmind. Från början till den hjälp jag fick. Jag var först skeptisk till när de ringde men efteråt och med hjälp jag fick så är jag jättenöjd. De har hjälp mig otroligt mycket!

Risposta di Påmind
Påmind har varit till stor hjälp för mig.
De har koll och förhandlar fram det bästa för dig.

Risposta di Påmind
Superbra tjänst som hjälper en att hålla koll på sina abonnemang och prutar priser åt en. Dessutom är det lätt och smidigt att byta abonnemang genom Påmind. Kan varmt rekommendera

Risposta di Påmind
Kan verkligen rekommendera Påmind! Jättebra och smidig, enkel service. Otroligt skönt att få hjälp med att söka bästa pris på el, telefon, försäkringar, räntor osv. Deras tjänster kostar inget heller. Otroligt bra! Supernöjd!

Risposta di Påmind
Efter att ha använt tjänsten några månader är jag verkligen inte imponerad...
* Trots ifylld information om min hemförsäkring försökte appen logga in och hämta avtalsinformationen hos fel försäkringsbolag
* De erbjöd mig ett "bättre" mobilavtal - samma som jag redan har. De ringde t.o.m. och frågade varför jag inte tackat jag till erbjudandet?
* I samma telefonsamtal presenterades kort ett erbjudande om bättre rörligt elavtal. När det kom i appen var det omöjligt att jämföra med mitt nuvarande - information saknades om vilken månad kWh-priset avsåg och hur stor del som var spotpris och vad som var olika påslag. Dessutom var priset för fel elområde...
Jag var rätt missnöjd redan innan samtalet, men i och med det tappade jag allt förtroende för Påmind. Har nu raderat mitt konto.

Risposta di Påmind
En bra tjänst med väldigt enkel app, istället för att kontakta operatörerna och bolagen själv, är det skönt att ha någon som gör det åt en.

Risposta di Påmind
Toppen att få hjälp med att få ner kostnader för bl. a mobilabonnemanget.

Smart och smidig tjänst. Sparade mig för 700 kronor. Tummen upp 👍

Risposta di Påmind
Suveränt att slippa hålla på och leta billiga priser och avtal på t.ex el!
Snabb och bra tjänst!

Risposta di Påmind
En smart tjänst som säkerligen kommer bli ännu bättre med tiden. Skönt att inte behöva lägga lika mycket tid själv på att ringa och leta bästa avtal.

Risposta di Påmind
Känns seriösa och inte påfluget säljande.
Tjänsten blir ett bra komplement till mitt egna arbete med alla avtal som ofta behöver ses över.

Risposta di Påmind
Mycket kompetent personal och ett mycket smidigt upplägg eftersom man inte alltid hinner med att kolla sina avtal! Rekommenderas! TOP notch!

Risposta di Påmind
Mycket bra tjänst som hjälper mig att sänka kostnaderna. Önskar att det vore mer tjänster.

Risposta di Påmind
Själva appen hade lite barnsjukdomar - men sedan blev jag uppringd av Alexander och fick personlig service. Alexander var noggrann, tålmodig, extremt serviceinriktad, utan att vara påträngande som så många andra säljare är - så bra!

Risposta di Påmind
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.