Påmind  Recensioni 158

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 5 stelle su 5

Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più

1. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!

4,0

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 2 stelle su 5

Känslan är som att prenumerera på…

Känslan är som att prenumerera på reklam och påträngande telefonförsäljare.

De ringer upp och svamlar, utan någon klarhet om de faktiskt kunnat fixa något bättre. Jag säger att jag inte har så lång tid att prata och flera minuter går utan någon som helst konkret information om vad samtalet gäller. Efter ett tag slutar jag svara "ja" till varje fråga och då lägger de på luren.

Har inte fått något bättre erbjudande, men som sagt så ringer de ändå, och de är faktiskt mer obehagliga än vanliga telefonförsäljare. Att ringa upp med erbjudanden kanske fungerar ekonomiskt, men det känns väldigt 1900-tal och de kommer inte kunna behålla mig som kund med sånt trams.

Vidare finns det begränsningar i deras plattorm. De påstår att jag inte är kund hos ett företag där jag är kund. Det är för att deras plattform inte kan hantera alla möjligheter som finns och det finns inte tillräckligt med svarsalternativ.

5 marzo 2024

Hej Robin,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi ber om ursäkt över att de samtal du kan ha fått på uppdrag av oss inte har varit givande och att det resulterat i att du blivit frustrerad.

Det låter som att din avtalsleverantör svarade med fel avtalsinformation då de återkommit med att du inte är kund hos dem. Vi uppskattar att du flaggat upp detta med, vi kommer att arbeta med att lösa det problemet för att se till att vi alltid får rätt uppgifter från de bolagen våra kunder använder sig av.

Vänligen nå ut till oss på help@pamind.se om du har fler synpunkter eller frågor!

Fungerar bra

15 marzo 2024

Hej Martin!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Kul att höra att vår tjänst funkar bra för dig.

Bra koncept

Bra koncept. Funkar fint.

8 febbraio 2024

Hej Jens,

Vad kul att du är nöjd med vår tjänst! Vi hoppas kunna hjälpa dig mer framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Så skönt att slippa ringa runt själv!

Så skönt att få hjälp att någon annan håller koll på och påminner om att nu kan du få ett bättre avtal hos någon annan eller hos befintlig leverantör. Har sparat tusenlappar på att använda Påmind!

Hej Marie,

Vi sköter mer än gärna jobbet åt dig och tycker det är så kul att du har lyckats spara så mycket!

Valutata 4 stelle su 5

Bra tjänst

Bra tjänst. Enda negativa är att de i dagsläget inte kan hjälpa en med företagsabonnemang, men det kanske ändras i framtiden.

Hej Reza!

Tack för att du delar med dig av dina åsikter. Du har helt rätt, det kanske ändras i framtiden men i dagsläget gör vi allt vi kan kring de avtal vi arbetar med. Ha en trevlig helg!

Valutata 4 stelle su 5

Bra att bli påmind om att byta till…

Bra att bli påmind om att byta till billigare alternativ när det finns

1 marzo 2024

Hej Anita Marie!

Vi är jätteglada över att få hjälpa dig hitta billigare alternativ. Kul att du är nöjd med vår tjänst!

Valutata 1 stelle su 5

Skräp-tjänst (en så länge)

Skräp-tjänst (en så länge)
Kan inte ge några bättre avtal och erbjudandena från andra leverantörer är sämre av vad jag redan har.

Svaret från Påmind.se när jag tar upp min besvikelse:

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter kring din kundupplevelse.
Återkom gärna om du har någon fråga eller fundering!

Hej Martin,

Jättetråkigt att höra att du är missnöjd med vår tjänst. Vi försöker hela tiden bli bättre och vill alltid hjälpa våra kunder att förbättra sina villkor, om du redan har bra villkor kan vi inte göra mer än att noggrant bevaka dem för att på sikt säkerställa att du fortsätter betala låga avgifter för bra avtal.

Vi önskar dig en fin dag!

Usel tjänst, bluffmakare

Usel tjänst. Har avslutat tjänsten då de inte gett något av värde, men de fortsätter skicka värdelösa förslag. Typiskt oseriöst företag som vill bluffa med antalet användare. Fick just ett sms med texten att eftersom inte Göta Energi svarat får jag nu några attraktiva erbjudanden. Göta Energi avslutade sin verksamet i November förra året då de köpts upp av Fortum. Sådant skall en seriös verksamhet ha koll på. Uselt anser jag. Dessutom se till att avsluta mitt engagemang era bluffmakare!

6 marzo 2024

Hej Henrik,

Jättetråkigt att höra att du är missnöjd med vår tjänst.
Jag kan försäkra dig om att vi inte försöker "bluffa med antalet användare" utan vi vill verkligen hjälpa våra kunder med att förbättra deras priser och villkor på de avtal de besitter som vi arbetar med!
Vi är medvetna om att Fortum tog över Göta Energis kundbas men har tyvärr en bugg i systemet som gjort att bytet av alla Göta Energi kontrakt till Fortum inte har gått igenom, vi arbetar på att lösa detta omgående. Men i vår tjänst är tanken att man själv ska kunna uppdatera sin avtalsportfölj när någon ändring har skett (detta är såklart mer applicerbart på ett helhetsperspektiv då vi inte alltid kan veta om ni gjort ändringar och bytt leverantör), då kan ni som kunder ge oss på Påmind så bra förutsättningar som möjligt till att hjälpa er.

Det verkar som att du inte har tagit bort själva Påmind-profilen du har, annars skulle vi inte kunna skicka ut några notiser kring förslag/erbjudanden. Hör gärna av dig till oss på help@pamind.se eller 08-540 605 70 så hjälper vi dig med att radera ditt konto.

Vi är hemskt ledsna över att du inte fick den bästa användarupplevelsen hos oss!

Vänligen,

Valutata 2 stelle su 5

Testade tjänsten

Testade tjänsten
De flesta av mina avtal kunde de inte hjälpa till med. Eftersom de inte hade samarbete med de bolag jag har avtal hos.
Fick erbjudande om elavtal. Gick inte att se specifikation på priset men efter mycket koll och räknande själv visade det sig att det blev dyrare än det jag nu har.
Påmind får betalt av de företag som valt att vara med. Detta gör väl att det är dessa som Påmind vill att du byter till och med det ger Påmind pengar.

Kontrollera noga de erbjudande du får innan du byter är mitt tips.

4 marzo 2024

Hej Emmelie,
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din kundupplevelse. Vi vill först och främst betona att vi inte vill att våra kunder ska ta sig an dyrare avtal än vad de har idag via oss.
Vi vill också förklara att när vi försöker hämta avtalsinformationen på t.ex. ditt elavtal så frågar vi alltid, oavsett leverantör, om de är villiga att ge dig en lojalitetsrabatt. I vissa fall får vi ingen avtalsinformation, jag förmodar att det var därför det inte fanns någon specifikation kring pris i form av en jämförelse med vad du betalar idag och i de fallen ställer vi fram förslag för dig att jämföra med och ta ställning till - I detta fall hade du redan ett bättre avtal, om vi visste det skulle vi såklart inte ställt fram några erbjudanden!
Vi rekommenderar alltid att våra kunder ska noggrant kontrollera erbjudanden innan de själva eventuellt väljer att gå vidare med något.

Vi beklagar återigen att du har haft en tråkig upplevelse hos oss!
//Påmind

Superbra tjänst

Superbra tjänst. Rekommenderas!
Har använt Påmind sedan några år. Tjänsten har sparat många tusenlappar på mina olika avtal. Nu senast efter årsskiftet gällde det elavtalet. Påmind skickade förslag på nytt avtal som (återigen!) innebar tusenlappar i besparingar på elen. Det enda jag behövde göra var en knapptryckning och så var saken klar. Mycket smidigt och bra. Påmind är verkligen en toppentjänst som flera gånger sänkt mina kostnader. Dessutom gratis!

15 febbraio 2024

Risposta di Påmind

Tack för ditt fina betyg! Vi blir jätteglada över att höra att vi har kunnat hjälpa dig till lägre månadskostnader!

Riktigt B

Riktigt B! Inget funkar

14 febbraio 2024

Risposta di Påmind

Hej! Vad tråkigt att du inte är nöjd med Påmind. Om du har haft problem med vår tjänst får du gärna höra av dig på feedback@pamind.se, så att vi kan få en chans att kika igenom problemet 🙏 Tack!

Valutata 1 stelle su 5

Dyra försäkringar? Nej tack!

Det enda avtalet som Påmind hjälpte mig att "omförhandla" var mina privata försäkringar. Detta genom att jag blev uppringd av ett företag som flaggas online som lurendrejeri, och det är precis vad dem försökte göra, lura på mig dyra försäkringar som jag inte behöver.

12 dicembre 2023

Risposta di Påmind

Hej! Vad tråkigt att du upplever det så, vi försöker absolut inte att "lura på" våra kunder dyrare försäkringar. Det skulle ingen tjäna på. Vi kämpar för att hjälpa våra användare att hitta billigare försäkringar om man har en leverantör som väljer att inte belöna sina lojala kunder. Du får gärna höra av dig till oss så att vi kan förklara mer gällande hur Påmind fungerar 🙏 Du når oss på help@pamind.se eller på telefon 08-540 605 70.

Usla

Usla.

Få ner priser är vad påmind ska göra. Tyvärr så är det inte alltid så.

Har ett tele2 abonnemang som ska förhandlas ner nu. Det har man inte lyckats med. Däremot så ringde jag tele2 och frågade själv om det gick att sänka priset och naturligtvis gick det.

Sen har min fru två bilförsäkringar som man har lyckats förhandla upp istället för ner priset.

I detta fallet har man rekommenderat ett byte till Ica försäkringar.

Jag börjar genast tvivla på att man vill kunderna väl och man får bilden att påmind är köpt av sina leverantörer.

18 dicembre 2023

Risposta di Påmind

Hej! Vad tråkigt att höra att Tele2 inte lämnade en rabatt via oss. Tyvärr är det inget vi kan garantera, det är även därför vi kan behålla vår tjänst gratis för våra användare.

När det gäller din frus bilförsäkringar låter det verkligen konstigt, vi vill absolut inte skicka ut erbjudanden som innebär dyrare avtal för våra kunder. Det är inget vi skulle tjäna på i längden heller, vi vill ju att man ska spara pengar med Påmind! Du eller din fru får gärna höra av er till oss på help@pamind.se eller på telefon 08-540 605 70 så att vi kan kika närmare på ert ärende. Vi beklagar återigen om ni har haft en tråkigt upplevelse hos oss!

Riktigt värdelösa

Riktigt värdelösa! Enda erbjudandet som var värt att acceptera som de skickat var från Telia. Det aktiverades aldrig och när jag kontaktade dom för att fråga om detta fick jag till svar att kontakta Telia, vilket enligt mig var hela syftet att skriva upp mig hos påmind, att slippa! Sen fick jag veta att erbjudandet jag fått inte existerade, det var med andra ord påhittat av påmind! Skriv inte upp er, ni blir bara uppringda av en massa säljare!

13 dicembre 2023

Risposta di Påmind

Hej Melica! Vad tråkigt att höra! Så vill vi absolut inte att det ska gå till. Våra erbjudanden är inte påhittade så det verkar ha skett någon miss i just ditt ärende. Jag beklagar verkligen det. Jag har skickat vidare din synpunkt internt, och kommer be vårt support team att se över ditt ärende. Om du har tagit bort ditt konto kan vi dessvärre inte se ditt tidigare erbjudande, isåfall får du gärna återkomma till oss på help@pamind.se eller på telefon 08-540 605 70 så att vi kan hjälpa dig 🙏 /Ebba på Påmind

Tjänsten fungerar förvånansvärt bra

Tjänsten fungerar förvånansvärt bra, inga krångligheter, enkla steg och man kan spara rejäla pengar. Då jag behövde ytterligare lite hjälp, ringde man till kundtjänsten och inte nog med att man bemöts på ett väldigt trevligt sätt, men kundansvarige var riktigt snabb på att avhjälpa mitt problem. 5 stjärnor av 5 helt klart. Väldigt nöjd.

10 novembre 2023

Risposta di Påmind

Stort tack för ditt betyg, vad kul att höra att vi har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt och att du är nöjd! Tack!

Valutata 5 stelle su 5

Enkel och bra service som är lätt att…

Enkel och bra service som är lätt att förstå sig på och smidigt att välja mellan alternativen med avtalen.

3 ottobre 2023

Risposta di Påmind

Stort tack för ditt betyg Markus! Vi blir jätteglada över att höra att du tycker om vår tjänst 😀

Tycker det var supersmidigt

Tycker det var supersmidigt, dem fixar allting åt dig. Har bytt både bilförsäkring och elavtal, så finns mycket pengar att spara.

29 settembre 2023

Risposta di Påmind

Hej Samuel! Stort tack för ditt betyg! Vad kul att höra att vi har kunnat hjälpa dig att spara pengar både på din bilförsäkring och ditt elavtal 🙌

Valutata 5 stelle su 5

Leo = mitt bästa spartips!

Leo - min privata ekonom!
Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tråkigaste jag vet (och därför blir det tyvärr inte av i den utsträckning det borde). Men vad gör väl det när man har påmind (och Leo) som löser saken åt en?

Tacksam!!! ❤️

27 settembre 2023

Risposta di Påmind

Stort tack för din recension Tilda! 😍 Vad kul att höra att du har fått hjälp av Leo att spara pengar! 👏

Valutata 1 stelle su 5

Företaget lyckades ju inte med något

Företaget lyckades ju inte med något? Jag registrerade mig och skickade in om både mobilabonnemang, elavtal och bredband. På alla dessa tre fick jag bara svar att de inte kunde göra något men kunde hjälpa mig byta abonnemang till annat företag.

31 agosto 2023

Risposta di Påmind

Hej Konrad! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med Påmind! Vi kan dock inte garantera att du får ett erbjudande från din befintliga leverantör, då det är upp till leverantören i slutändan. Det är också en av anledningarna till att vi kan behålla Påmind gratis för våra användare. Det är då man som kund kan få ett konkurrerande erbjudande, som jag ser att du har fått genom bl.a. en besparing på ditt elavtal.

Vi kämpar självklart för att alla leverantörer ska förstå värdet av att belöna sina kunder. Då vi är en relativt nystartad tjänst med en ny idé om att lojalitet ska belönas är dock inte alla leverantörer med på tåget ännu. Men det hoppas vi kunna förändra! 💪

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più