Skaffade appen för att testa. Hade inte så höga förväntningar till en början. Men blev uppringd av Gustav Ericson. Som verkligen leverade ett otroligt erbjudande. Samt ett av de bättre bemötande och s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick reklam om påmind på instagram. Påminde mig om att jag behövde kolla över mina försäkringar. Fyllde i en e-blankett som ny kund hos mitt nuvarande försäkringsbolag och såg att jag betalde mer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har inte så mycket erfarenhet av att deala om priser och det man får för pengarna...så när Påmind dök upp så har jag använt mig av deras kunnande och intresse för alla typer av avtal - min erfar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Leo - min privata ekonom! Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi ser till att företagen ger dig som trogen kund det du förtjänar - bättre avtalspriser, lägre räntor och schyssta erbjudanden. Så som det ska vara i en bra relation helt enkelt!
Linnégatan 89E, 115 23, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Känslan är som att prenumerera på reklam och påträngande telefonförsäljare.
De ringer upp och svamlar, utan någon klarhet om de faktiskt kunnat fixa något bättre. Jag säger att jag inte har så lång tid att prata och flera minuter går utan någon som helst konkret information om vad samtalet gäller. Efter ett tag slutar jag svara "ja" till varje fråga och då lägger de på luren.
Har inte fått något bättre erbjudande, men som sagt så ringer de ändå, och de är faktiskt mer obehagliga än vanliga telefonförsäljare. Att ringa upp med erbjudanden kanske fungerar ekonomiskt, men det känns väldigt 1900-tal och de kommer inte kunna behålla mig som kund med sånt trams.
Vidare finns det begränsningar i deras plattorm. De påstår att jag inte är kund hos ett företag där jag är kund. Det är för att deras plattform inte kan hantera alla möjligheter som finns och det finns inte tillräckligt med svarsalternativ.

Risposta di Påmind
Så skönt att få hjälp att någon annan håller koll på och påminner om att nu kan du få ett bättre avtal hos någon annan eller hos befintlig leverantör. Har sparat tusenlappar på att använda Påmind!

Risposta di Påmind
Bra tjänst. Enda negativa är att de i dagsläget inte kan hjälpa en med företagsabonnemang, men det kanske ändras i framtiden.

Risposta di Påmind
Bra att bli påmind om att byta till billigare alternativ när det finns

Risposta di Påmind
Skräp-tjänst (en så länge)
Kan inte ge några bättre avtal och erbjudandena från andra leverantörer är sämre av vad jag redan har.
Svaret från Påmind.se när jag tar upp min besvikelse:
Tack för att du hör av dig och delar med dig av din feedback. Vi tar till oss dina synpunkter kring din kundupplevelse.
Återkom gärna om du har någon fråga eller fundering!

Risposta di Påmind
SKönt att slippa bry sig om alla avtal

Risposta di Påmind
Usel tjänst. Har avslutat tjänsten då de inte gett något av värde, men de fortsätter skicka värdelösa förslag. Typiskt oseriöst företag som vill bluffa med antalet användare. Fick just ett sms med texten att eftersom inte Göta Energi svarat får jag nu några attraktiva erbjudanden. Göta Energi avslutade sin verksamet i November förra året då de köpts upp av Fortum. Sådant skall en seriös verksamhet ha koll på. Uselt anser jag. Dessutom se till att avsluta mitt engagemang era bluffmakare!

Testade tjänsten
De flesta av mina avtal kunde de inte hjälpa till med. Eftersom de inte hade samarbete med de bolag jag har avtal hos.
Fick erbjudande om elavtal. Gick inte att se specifikation på priset men efter mycket koll och räknande själv visade det sig att det blev dyrare än det jag nu har.
Påmind får betalt av de företag som valt att vara med. Detta gör väl att det är dessa som Påmind vill att du byter till och med det ger Påmind pengar.
Kontrollera noga de erbjudande du får innan du byter är mitt tips.

Superbra tjänst. Rekommenderas!
Har använt Påmind sedan några år. Tjänsten har sparat många tusenlappar på mina olika avtal. Nu senast efter årsskiftet gällde det elavtalet. Påmind skickade förslag på nytt avtal som (återigen!) innebar tusenlappar i besparingar på elen. Det enda jag behövde göra var en knapptryckning och så var saken klar. Mycket smidigt och bra. Påmind är verkligen en toppentjänst som flera gånger sänkt mina kostnader. Dessutom gratis!

Risposta di Påmind
Det enda avtalet som Påmind hjälpte mig att "omförhandla" var mina privata försäkringar. Detta genom att jag blev uppringd av ett företag som flaggas online som lurendrejeri, och det är precis vad dem försökte göra, lura på mig dyra försäkringar som jag inte behöver.

Usla.
Få ner priser är vad påmind ska göra. Tyvärr så är det inte alltid så.
Har ett tele2 abonnemang som ska förhandlas ner nu. Det har man inte lyckats med. Däremot så ringde jag tele2 och frågade själv om det gick att sänka priset och naturligtvis gick det.
Sen har min fru två bilförsäkringar som man har lyckats förhandla upp istället för ner priset.
I detta fallet har man rekommenderat ett byte till Ica försäkringar.
Jag börjar genast tvivla på att man vill kunderna väl och man får bilden att påmind är köpt av sina leverantörer.

Risposta di Påmind
Riktigt värdelösa! Enda erbjudandet som var värt att acceptera som de skickat var från Telia. Det aktiverades aldrig och när jag kontaktade dom för att fråga om detta fick jag till svar att kontakta Telia, vilket enligt mig var hela syftet att skriva upp mig hos påmind, att slippa! Sen fick jag veta att erbjudandet jag fått inte existerade, det var med andra ord påhittat av påmind! Skriv inte upp er, ni blir bara uppringda av en massa säljare!

Risposta di Påmind
Tjänsten fungerar förvånansvärt bra, inga krångligheter, enkla steg och man kan spara rejäla pengar. Då jag behövde ytterligare lite hjälp, ringde man till kundtjänsten och inte nog med att man bemöts på ett väldigt trevligt sätt, men kundansvarige var riktigt snabb på att avhjälpa mitt problem. 5 stjärnor av 5 helt klart. Väldigt nöjd.

Risposta di Påmind
Enkel och bra service som är lätt att förstå sig på och smidigt att välja mellan alternativen med avtalen.

Risposta di Påmind
Tycker det var supersmidigt, dem fixar allting åt dig. Har bytt både bilförsäkring och elavtal, så finns mycket pengar att spara.

Risposta di Påmind
Leo - min privata ekonom!
Två gånger har jag nu blivit uppringd av Leo som hjälpt mig att spara pengar genom ett litet knapptryck. Att sitta och jämföra elavtal eller räntor på privatlån är det tråkigaste jag vet (och därför blir det tyvärr inte av i den utsträckning det borde). Men vad gör väl det när man har påmind (och Leo) som löser saken åt en?
Tacksam!!! ❤️

Risposta di Påmind
Företaget lyckades ju inte med något? Jag registrerade mig och skickade in om både mobilabonnemang, elavtal och bredband. På alla dessa tre fick jag bara svar att de inte kunde göra något men kunde hjälpa mig byta abonnemang till annat företag.

Risposta di Påmind
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.