Jeg er godt tilfreds med varerne jeg køber, leveringstiden er også perfekt. Personalet er gode til at melde tilbage hvis vareren er udsolgt alligevel, og det ikke vises på hjemmesiden - ved fx fej... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har handlet hos online-mode.dk flere gange og hver gang har det været fantastisk at modtage deres varer. De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang. Har man brug for k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har handlet flere gange hos Online-Mode.dk og gør det gerne igen 😊. Priserne er fine, mine ordrer er blevet afsendt dagen efter bestilling, og mail med trackingnr. giver mulighed for at følge ord... Leggi di più
Jeg købte en kjole med afhentning i butik, hvilket var super nemt. Da jeg desværre ikke kunne passe kjolen kørte jeg tilbage og fik den bedste service af en dejlig smilende Carina. Hun tjekkede alle k... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Altid det lækreste og nyeste modetøj
Informazioni di contatto
Unionsvej 10, 4600, Køge, Danimarca
- info@online-mode.dk
- www.online-mode.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Godt nok en meget dyr returfragt
Godt nok en meget dyr returfragt! Køber ikke derfra igen..

Risposta di Online Mode
Super lækkert tøj og meget hurtig til…
Super lækkert tøj og meget hurtig til at sende varerne. Jeg er bare ked af, at skal bruge 40 minutter på at dampe tøjet, fordi det er så krøllet ved leveringen. Det ødelagde lige den gode oplevelse.
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse efter betaling, hurtig modtagelse, varen var lige som beskrevet og vist.
Perfekt !
Er det bedste ord som dækker min første handel med Online Mode !
Ikke alene passede kjolen perfekt, den blev også leveret bare 24 timer efter jeg havde lagt min ordre 😃
Alt gik godt og hurtigt
Alt gik godt og hurtigt med mit køb - fra start til slut.
Kan anbefales :-)
Lækket tøj
Lækket tøj
Dejligt med det nye tøj, oven i købet billigere.
Og alt passer og det kom frem hurtigt.
jeg er tilfreds med de vare jeg…
jeg er tilfreds med de vare jeg bestiller og har købt meget hos jer. Der er bare en ting når man har bestilt hos jer så de vare man har bestilt bliver sat ned inden man har nået og få de vare hjem som man så har betalt mere for.men ellers ros til jer. 🙃
Kan varmt anbefale at handle hos Online…
Kan varmt anbefale at handle hos Online mode.
Hurtig levering.
Meget tilfreds.😉
Super oplevelse.
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Varen svarer til beskrivelsen
Gode tilbud og hurtig levering
Fald over nogle rigtig gode ja tak tilbud og jeg modtog varerne allerede dagen efter bestilling. Generelt mange fine varer til gode priser. Handler meget gerne der igen :-)
Favorit butik
Lækker tøj, hurtig levering, top service. Kæmpe anbefaling herfra
Anbefales
Jeg handler hos Online Mode ca. en gang om måneden. Jeg oplever altid god og hurtig service. Det er god kvalitet og fair pris.
Leveringen var så hurtig, at jeg fik varerne inden jul
Tøjet var som forventet og passede perfekt
God overskuelig hjemmeside
Er stor fan af Online Mode...…
Er stor fan af Online Mode og køber næsten alt tøj herinde - fantastisk overskuelig hjemmeside, altid lækre tilbud, hurtig levering og tilbagebetaling ved returnering;-)
Fungere godt
Bliver altid leveret dom lovet - og fungere perfekt hvis jeg sender retur.
Tit gode tilbud
Nærmest straks levering
Varen er ikk tjekket/prøvet da det er en gave, men HURTIG ekspedition og dag til dag levering. 4 og ikk 5 stjerner pga bla at jeg ikk har set varen efter og et lille minus, får mange mails efterfølgende
Michael
Altid god service også hvis noget skal retur,har kun haft gode oplevelser. Anbefaler jer til alle jeg kender
V.H Jane
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.