Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Absolut 5 store stjerner til Shoplondon. Meget fine styles i gode kvaliteter og super moderne tøj. Priserne på jeres Lives er også altid fantastiske. I er alle så søde og venlige når man ser jer på sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har bestilt tøj hos shop London rigtig mange gange efterhånden og oplever, hver gang en helt fantastisk service ❤️ Det er super lækkert tøj, og skal du ha' lavet en ombytning, blir dette hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Godt humør. Gode priser. Absolut intet snobberi. Laver man en fejl, er de skønne at høre/se på. Søndag og onsdag er ugens højdepunkter. Naturligvis også fredag eftermiddag hvor der er mange tilbudsva... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di abbigliamento

Scritti dall'azienda

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Tøj med huller i og dårlig kvalitet

Jeg købte 4 stykker tøj, og da de endelig ankom med forsinkelse, var der huller i 2 af dem. Nu skal jeg så bruge tid og penge på at returnere tøjet, da de ikke vil sende mig to nye bluser, selvom det er deres fejl. Aldrig om jeg handler der igen! Desuden er det vildt dårlig kvalitet.

12 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden…

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden og levering.

10 aprile 2026

Hej Anne 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at alt er forløbet fint – både med køb på hjemmesiden og leveringen.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Valutata 5 stelle su 5

Den kjole jeg bestilte kom indenfor…

Den kjole jeg bestilte kom indenfor ganske få dage - og kvalitet og pasform er helt super. Her kan du roligt handle 👍

3 aprile 2026

Hej Ditte 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at kjolen levede op til dine forventninger både i kvalitet og pasform – dejligt at den også kom hurtigt frem. Tusind tak for din anbefaling 👍

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle med jer . I gør det flot i liven.nu venter jeg bare på min pakke fra jer.

10 aprile 2026

Hej Catharina 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at du nyder vores lives 💛

Har bestilt en vare

Har bestilt en vare , efter 4 dag stadig ingen bekræftelse el noget.
Hvornår sker der noget

8 aprile 2026

Hej Charlotte.

Din ordre er bestilt d. 8/4 og ordrebekræftelsen er sendt til dig lige bagefter. Hvis du ikke har modtaget den, er du meget velkommen til at kontakte os igennem vores kundeservice, så vi kan gennemgå om der skulle være en tastefejl i den e-mail du har oplyst os.

Vi afsender indenfor 1-5 hverdage. Du får besked så snart din ordre er sendt afsted.

Janni

Egentlig fine vare

Egentlig fine vare, men kunde service er der ikke så meget af.
Var med på en live og de oplyser der er venteliste funktion, så hvis vare bliver ledig senere, bliver de tilbudt.
Jeg fik 2 varer i første omgang af det jeg bød på og sluttede min ordre som man skal.(ellers ryger de videre)
En halv senere får jeg at vide en vare er ledig den betaler jeg og driver i kommentar felt, at jeg har betalt porto en gang, så jeg forventer det kan blive sendt sammen.
Får yderligere en vare med samme fremgangsmåde.
Efterfølgende skriver jeg også en mail om de vil sende det samlet. Jeg får det svar at de kan de desværre ikke håndterer i deres butik.
Det vil sige man skal betale porto i det her tilfælde 3 x 40 kr for køb på samme live altså 120 kr i porto.
Ved ikke om de har en god aftale med Dao, men meget kunde service er der ikke.

20 marzo 2026

Hej Jytte.

Vi er kede af at du oplever vores system som dårlig service.

Som vi skrev til dig, er vores system ikke sat op til automatisk at samle ordrer, der bliver lagt ad flere omgange - heller ikke selvom det er under samme live, hvilket vi også gør meget ud af oplyse omkring under liven, samt i vores handelsbetingelser på vores hjemmeside.
Hver ordre registreres og behandles separat som de er bestilt.
Hvis vi manuelt skal sortere i alle vores ordre hver eneste dag, for at kunne samle jeres ordre til én, så skulle vi have en mand ansat kun til at håndtere dette og det har vi desværre ikke.
Det lyder måske nemt når i spørger, "kan i lige samle mine ordre, så jeg ikke skal betale fragt", men rent praktisk ligger der et større arbejde bag, med at plukke alle disse ordre ud og redigere dem alle til én.
Derfor er det desværre ikke muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Manglende kantning i ærmer og bund

Jeg bestilte 2 kjoler Alaska brun og Alaska sort. Kjolerne er som sådan pæne nok men jeg er chokeret over at opdage, at de ikke er kantet! Både ærmer og bunden af kjolerne er kantet med overlock/zigzag!!
Så nu har jeg lige brugt tid på at sy en lille kant.
Det er ikke til at se på billederne og det føles som at have modtaget noget halvfærdigt!

11 aprile 2026

Hej Carina 😊
Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os.

Vores kjoler er designet sådan, at de bevidst kun er afsluttet med en traditionel kant i halsudskæringen. I bunden og ærmerne er de afsluttet med en overlock. Det er en del af designet og giver et let og mere fleksibelt fald i stoffet, da den ellers vil blive for "tung", hvor imod den i halsudskæringen gerne må falde ind til huden.

Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Hvis kjolerne ikke lever op til dine forventninger, er du altid meget velkommen til at benytte vores returportal og sende dem retur, også selvom du nu selv har lagt dem op.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre.

Du ønskes en rigtig dejlig dag✨

Mega dårlig kundeservice.

Mega dårlig kundeservice.
Returnerede bukser 2 dage for sent altså. De var for små, og de kan ikke tilbyde større str. så de kræver betaling eller at jeg selv skal betale 40,- for at få et par bukser retur som jeg ikke kan passe.

1 aprile 2026

Hej.

Vi er kede af at se din dårlige anmeldelse af os.
Man må altid sende retur hos os, hvis varen ikke passer eller lever op til forventningen, dog skal det være indenfor den gældende returfrist.
Som kunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos os. Hvilket også er oplyst.

Din ordre er desværre først sendt retur 4 dage efter den gældende returfrist, og kan derfor ikke godkendes i vores system.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og super god service.

Hurtig og super god service.
Kan anbefales

9 aprile 2026

Hej Gitte 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse hos os – og tusind tak for din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, fantastisk personale, altid venlige og hjælpsomme ved evt. udsolgte vare.

9 aprile 2026

Hej Kristina 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du oplever vores personale som venlige og hjælpsomme. Det betyder meget for os.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Fede styles, som passer lige til min stil.

2 aprile 2026

Hej Anneth 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er vild med vores styles, og du var tilfreds med leveringen.

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse tøjet var som lovet og…

Dejlig oplevelse tøjet var som lovet og hurtig levering

5 aprile 2026

Hej Maria Pia 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du har haft en dejlig oplevelse, og at både tøjet og leveringen levede op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Når jeg kigger i mine skuffer

Når jeg kigger i mine skuffer, er det meste af mit tøj fra Love london. Det er første klasses kvalitet

8 aprile 2026

Hej Birgit 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Hvor er det dejligt at høre, at dine skuffer er fyldt med tøj fra os – det betyder virkelig meget for os 💛 Og tusind tak for de flotte ord om kvaliteten.

Valutata 4 stelle su 5

Ok kvalitet og farve ift prisen

Ok kvalitet og farve ift prisen, hurtig levering

4 aprile 2026

Hej Fru Jensen 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og farven i forhold til prisen – og at leveringen levede op til dine forventninger.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più