Jeg er godt tilfreds med varerne jeg køber, leveringstiden er også perfekt. Personalet er gode til at melde tilbage hvis vareren er udsolgt alligevel, og det ikke vises på hjemmesiden - ved fx fej... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har handlet hos online-mode.dk flere gange og hver gang har det været fantastisk at modtage deres varer. De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang. Har man brug for k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har handlet flere gange hos Online-Mode.dk og gør det gerne igen 😊. Priserne er fine, mine ordrer er blevet afsendt dagen efter bestilling, og mail med trackingnr. giver mulighed for at følge ord... Leggi di più
Jeg købte en kjole med afhentning i butik, hvilket var super nemt. Da jeg desværre ikke kunne passe kjolen kørte jeg tilbage og fik den bedste service af en dejlig smilende Carina. Hun tjekkede alle k... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Altid det lækreste og nyeste modetøj
Informazioni di contatto
Unionsvej 10, 4600, Køge, Danimarca
- info@online-mode.dk
- www.online-mode.dk
Le persone hanno visualizzato anche
God kvalitet til en fin pris
God kvalitet til en fin pris. Hurtig levering. Kan anbefales :)
Altid fin service og hurtig levering
Altid fin service og hurtig levering. Fine varer.
Gode varer til gode priser og…
Gode varer til gode priser og lynhurtige til at afsende 👍
Fantastisk sted at handle :-)
Jeg har igen handlet hos Online Mode d. 26/3-24
og igen var det super.
min cardigan kom allerede dagen efter og det var et godt tilbud.
Jeg handler der selfølgelig igen :-)
Syntes at tøjet derfra er af god…
Syntes at tøjet derfra er af god kvalitet og til overkommelige priser. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der.
Super gode vare til en god pris
Super gode vare til en god pris. Hurtig levering, fik varen dagen efter. Handler gerne hos Online mode igen.
Fantastisk tøj
Fantastisk tøj, rigtig god pasform og gode priser. Glæder mig allerede til næste bestilling
Jeg er altid tilfreds
Jeg er altid tilfreds og har handlet mange gange her. Hurtig levering og billeder passer til virkelighed.
Det er en fornøjelse at handle
Det er en fornøjelse at handle, god kvaliet.
Nem bestilling..produkter som på…
Nem bestilling..produkter som på billeder... Hurtig levering..
5 stjerner herfra
Jeg har tidligere skrevet og skriver igen. Er altid yderst tilfreds både med vare og levering. Online mode adskiller sig fra andre netbutikker, ved at de levere hurtigt, hvilket jeg sætter pris på og deres vare er super.
Jeg handler ikke hos Online Mode igen..
Jeg handler ikke hos Online Mode igen..
De skriver "Vi afsender ordrer alle hverdage, og har du bestilt inden kl. 14.00, vil din ordre blive sendt samme dag" en uge senere kontakter jeg deres kundeservice, for at høre hvor min pakke bliver af, så oplyser de at de forventer at få varen på lager snart, så jeg afventer selvfølgelig..
14 dage senere kontakter jeg dem igen, for at høre hvad status er - så skriver de at de forventer varen retur fra en anden kunde?!
Nu snart en måned senere og de er stoppet med at besvare mine mails..
Jeg synes det er useriøst at jeg som kunde skal rykke efter min pakke og status på levering..
OPDATERING:
Det er menneskeligt at fejle, men ikke at holde mig informeret er ikke okay..

Risposta di Online Mode
Yndlings butik ❤️
Skønne varer, fornuftige priser = yndlings butik. Og nem at returnere.
Super tilfreds
Jeg har ofte handlet ved Online mode og er super tilfreds. Der er mange gode brands og meget lækkert tøj og tilbehør til gode priser.
Great communication
Fast to handle my order and deliver it to GLS. Very nice staff so quick to respond and help.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.