Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..
Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Leggi di più
Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Riktigt bra utbud och produkter
Riktigt bra utbud och produkter samt ett schysst och stiligt webbgränssnitt, etc!
Reklamera en fjällräven jacka för…
Reklamera en fjällräven jacka för 7500kr då en söm på jackan släppt framtill. Köpt i november 2022 från Naturkompaniets hemsida .Använd sparsamt förra vintern (kasst för en jacka för 7500kr). Tar mig till butiken i Malmö och trots att jag både har orderbekräftelse, leveransbekräftelse och betalningsbekräftelse så ska personalen göra ett problem av att jag inte har ”kvittot”. Får tillslut nog (då jag själv jobbar i butik och känner till konsumentköplagen) så vet jag att det jag har som bevis räcker gott och väl som ”kvitto” på köpet då det klart och tydligt visar köpdatum,vara, storlek, pris osv. Då ger de med sig och säger att det räcker med ordernr. De kan inte byta ut jackan utan den ska skickas på lagning (perfekt när det är minus grader och snö ute), DESSUTOM frågar butiksbiträdet mig om jag tvättat jackan vilket jag svarar nej på vilket han säger att man behöver göra annars kan de ta ut en kostnad för detta och då får jag nog. Jag kommer med en jacka för 7500kr som spruckit i sömmen och ni förväntar er att jag ska kemtvätta jackan för att kunna reklamera den? Det är i så fall NI som ska stå för kemtvätten av jackan, inte jag som kund när ni sålt mig en undermålig produkt som inte håller måttet. Dessutom ska jag behöva vänta minst 4 veckor för att ni ska laga den. Verkligen kasst rakt igenom. Kändes som att jag blev motarbetad från start. Har behövt köpa en ny vinterjacka för att det kommer dröja minst 4 veckor vilket även skulle kunna ifrågasättas utifrån konsumentköplagen då den tydligt säger att ett företag som väljer att reparera varan skall detta åtgärdas inom skälig tid. Är det verkligen en skälig tid att en konsument får vänta på sin jacka i en månad under december månad? Mycket märkligt.
Grym service!
Naturkompaniet i Malmö city har grym kundservice och produktkännedom. Tjejerna som hjälpte oss på ovanvåningen med skor är grymma!
Kådsalve kan kun bestilles i Sverige
Kådsalve kan kun bestilles i Sverige. Och nämmast vid Naturkompaniet.
Jag har beställt hos Naturkompaniet för och varat gdt tilfreds.
Bra produkter och hemsida, samt trevlig personal.
Bra produkter och lätt att lägga en beställning.
Även kompetent och trevlig personal i de fysiska butiker jag besökt.
Bra produkter
Bra produkter, hemsida och e-handel. Framförallt trevlig personal!
Har nu två gånger försökt handla hos…
Har nu två gånger försökt handla hos Naturkompaniet i Sickla. Men snacka om ointresse hos personalen. Jag kan förstå att man har en kund, men man måste kunna bekräfta att jag är där. Att jag kommer få hjälp snart. Men detta sker inte. En ensam säljare utan intresse av att se mig som nästa kund.

Risposta di Naturkompaniet
Har fått superbra hjälp i butik
Har fått superbra hjälp i butik, personalen gjorde det lilla extra för att hjälpa till.
Lätt att navigera på hemsidan och lätt…
Lätt att navigera på hemsidan och lätt att genomföra köpet.
Produkter för en vinter vid Polcirkeln!
Hittade snabbt exakt de produkter som behövs för en vinter vid Polcirkeln!
Helt enkelt vänligt och mycket…
Helt enkelt vänligt och mycket professionellt allting!
Fina varumärken, trevliga personal & lätt att hitta runt
Naturkompaniet har fina varumärken, butikerna och online-shoppen är lätt att navigera och personalen är alltid trevliga och kunniga. Bra jobbat! :)
Bra med något dyra
Bra, trevliga med generellt kvalitetsprodukter dock dyrare än många konkurrenter.
Köp till leverans
Köp till leverans. Allt fungerade supersmidigt och snabbt. Till och med Postnord fungerade. 👍
Bra utrustning, proffsig personal
Bra utrustning som håller! Proffsig personal!
Naturkompaniet i Jönköping har ett…
Naturkompaniet i Jönköping har ett uselt kundbemötande, rigida och helt ovilliga att lösa enkla problem. Inte ett dugg bekymrade av besked om att de förlorar kunder.
Anki Ericson
Bra kvalitet, mjuk, varm och skön fleece.
Jag fick hem en jättefin, drömlik mjuk, varm men tunnare halv zip fleece från fjällräven. Jättenöjd, snabb leverans och bra medlemserbjudanden. Jag har precis beställt en snygg svart fjällräven mössa till vintern (fjällräven tab hat) då ull varit för varmt tidigare. Rekommenderas
Alltid nöjd
Naturkompaniet har alla rätt
Naturkompaniet har alla rätt. Bra produkter, trevliga butiker med kunnig personal och bra kundservice om det skulle behövas. Kanon!