Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..
Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Leggi di più
Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fick idag efter veckors väntan och…
Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail.
Inga varor alltså!! Och ny order kan ej läggas för man kan ej föra över till nya systemet???
Nä men flyga till månen kan vi, vilket för mig inneburit att en vara i min storlek ( som jag äntligen lyckats hitta) inte kan beställa.
Så dåligt!!!

Risposta di Naturkompaniet
Provade kängor på butiken i Kungsbacka
Provade kängor på butiken i Kungsbacka. Fick väldigt bra hjälp att välja rätt modell och storlek.
Väldigt fin kniv och bra hjälp i butiken
Bestilte sko i str 40.5
Bestilte sko i str 40.5, men skoene som kom var i str 37.5. Ingen returseddel i pakken, heller ikke noen faktura eller kvittering. Ikke fått kvittering på epost heller. Kontaktet kundeservice på chat, og ble lovt en epost med link til returseddel, men den har ikke ankommet. Skuffende dårlig.
Jag har köpt en ryggsäck
Jag har köpt en ryggsäck, Fjällräven Kånken med färg Ox Red laptop som kostar 1699,00kr i Naturkompaniet, Göteborg. Jag rekommendera inte att kunderna köper Fjällräven Kånken eller något annat med dem i den butiken, eftersom jag har gjort reklamation om att produkten släpper färg på mina böckerna, men dem sade att det är normalt, “produkten kan släppa färg” sade dem och jag kan inte få annat produkt om jag vill.
DE FÖRKLARAR INGENTING om detta när man kommer i butiken och vill köpa något.

Risposta di Naturkompaniet
I recently purchased a pair of boots…
I recently purchased a pair of boots and had to return them. The entire process was seamless and hassle-free.
Kan ej rekommendera denna butik då jag…
Kan ej rekommendera denna butik då jag har blivit anklagad för att återkommande återlämna varor som jag har enligt köpeavtalet och butikens köpevillkor rätt att ångra. Som kund känner jag mig förolämpad av detta bemötande. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter, men det är nödvändigt att dessa produkter uppfyller ens specifika behov och kriterier, vilket inte alltid är möjligt att bedöma före köpet, vilket är hela syftet med ångerrätt och "Öppet köp". Om butiken inte avser att erbjuda öppet köp bör detta tydligt avskaffas i köpevillkoren; i motsatt fall förväntas butiken efterleva de villkor som angivits. Vid ett nyligen besök där jag köpte en produkt, upplevde jag förolämpning att raljera mot mig något om att återlämna varor, trots att detta köp inte involverade något återköp eller liknande åtgärd, utan enbart framhävts att framstå mig som klandervärd. Skall tilläggas att den personen ej hanterade återköpet och det kan inget annat än att indikera på att man pratar illa om sina kunder sin emellan.
Detta är sista gången jag handlar av Naturkompaniet.
Liggunderlag
Efter att ha fått ett svävande leveransbesked från en näthandlare besökte jag Naturkompaniet på Korsgatan Gbg. Jag lämnade butiken med ett liggunderlag som gått under min radar och har alla de egenskaper jag önskade. Ett stort plus för det kunniga bemötandet. Jag återkommer gärna.
Bra reklamationshantering
Hemsidan i mobilversionen är stundtals störig (i alla fall för iOS). Men hantering av reklamationer är riktigt bra. Upptäckte ett fel på en vara, lämnade in till fysisk butik och så var det löst med ny vara några dagar senare. Smidigt och snyggt.
Dass problem Om butiken inte kan tillhandahålla wc…
Om butiken inte kan tillhandahålla wc för kunder så handlar jag på nätet.
Som naturmänniska är det naturligt att behöva gå på dass.

Risposta di Naturkompaniet
Fick professionell hjälp och trevligt…
Fick professionell hjälp och trevligt bemötande av både kundtjänst och expedit när jag hade klantat till det alldeles oerhört med ett presentkort.
Fantastiskt bra sortiment.
Lätty att hitta de varor jag ville ha…
Lätty att hitta de varor jag ville ha och bra att man får lite tips om andra varor.
Mycket bra upplevelse och kvalitet på varor.
Great outdoor store with awesome…
Great outdoor store with awesome quality products!
Bra utbud och enkelt att handla.
Smidig butik
Köp och returer fungerar bra via e-handel samt butik
Kanon!
Smidig upplevelse. Beställt och testat i butik, vilket fungerade mycket bra.
Jag har svårt att komma att tänka på butiker med bättre personal. Otroligt kunniga, hjälpsamma samt trevliga.
Fick aldrig min beställning, kundtjänst svarar mig inte
Jag beställde dyra fina ullstrumpor för en månad sedan (27e november). När de inte kom på utsatt tid kontaktade jag först Postnord som uppmanade mig att skriva till Naturkompaniet. Så jag skrev till kundtjänst och förklarade att paketet aldrig kom, bad dem skicka nytt paket då det var julklappar. Efter en hel vecka svarade de att "det ser ut här som din beställning har kommit fram". Jag svarade direkt att nej, det har inte kommit fram, bifogade meddelande från Postnord som bekräftar att paketet inte finns hos dem och inte levererats till mig. Naturkompaniet har fortfarande inte svarat mig något mer. Väldigt besviken.